Vacature: Social Media Marketeer

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Wij zijn op zoek naar een Social Media Marketeer. Ben jij in staat om een sterke social media strategie op te zetten én uit te voeren? Waarbij verwachtingen van de klant worden overtroffen. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

Over deze vacature

 • Social Media Marketeer
 • 32-40 uur
 • Sneek
 • 1+ jaar relevante werkervaring
 • Per direct

Wat zoeken wij?

Door de snelle groei zijn we op zoek naar een Social Media Marketeer met gevoel voor taal, beeld en de online wereld. Als Social Media Marketeer zal je actief meewerken, meedenken en bijdragen aan het uitdenken en uitvoeren van de social media strategie. Wij zijn op zoek naar een creatieve doener die de regie neemt over zijn eigen werkzaamheden. Je past je makkelijk aan en kunt snel schakelen. Je hebt een sterke affiniteit met marketing en bent er op gebrand om commerciële doelen te behalen. Je hebt oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit kun jij goed overbrengen op jouw klanten. Zodat je samen met jouw eigen klanten zorgt voor een succesvolle samenwerking.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint je dag tussen 07:00 en 09:30. Met een mooie afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor.  De globale weekplanning heb je aan het begin van het kwartaal al gemaakt. Tijdens de start van je dag zorg je voor de ideale indeling van jouw agenda. Daarna ga je meteen aan de slag met de voorbereiding van het voortgangsgesprek dat je met een van jouw klanten hebt. Vervolgens ga je aan de slag met de inhaker naar aanleiding van het nieuws vanochtend. Je bedenkt en creeert een vette post waarna je de klant een update geeft via de e-mail. Je had nog een vraag openstaan bij een SEO collega waarmee je samen een project draait. Dit overleg je kort en je noteert je acties direct in de taak van volgende week. Je maakt een lekkere lunch voor jezelf en doet een ronde mee met tafeltennissen. 

Na de lunch start je met de weekly van Team Social. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de bijzonderheden van alle projecten. Daarna maak je de content van een klant voor Facebook en Instagram voor komende maand. Met alle informatie vanuit de strategie ben jij in staat om het juiste verhaal van de klant te vertellen. Je informeert de klant telefonisch over resultaten van afgelopen maand en bespreekt nog een aantal details die je direct daarna verwerkt. Je sluit je dag af met een voortgangsgesprek met de klant. Met een duidelijk presentatie deel je alle resultaten en kijk je vooruit naar de plannen voor de komende maanden. Na het gesprek verwerk je alle actiepunten en zit jouw dag er op.  

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt ervaring met Social Media Marketing;
 • Je hebt gevoel voor taal & beeld;
 • Je bent leergierig en geniet van winnen;
 • Je neemt de regie over je eigen werkzaamheden;
 • Je wordt enthousiast van online marketing;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent een collega waar je op kunt bouwen.

"Ik geniet er van om het verhaal van de klant te vertalen naar een sterke Social Media strategie. Groei in betrokkenheid op alle kanalen geeft veel kansen. Dit vertalen naar concrete doelen motiveert mij enorm"

Geert Jan Stenvert,
Social Media-specialist bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Marktconform salaris en vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijkse coachingsgesprekken
 • Uitdagende projecten
 • Gratis verse lunch
 • Professionele stoelmassage
 • Leuk en zeer gemotiveerde collega’s

Spreekt je dit aan?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar [email protected].

Bekijk ook deze vacatures

header vacature ads specialist
Vacatures

Vacature: Google Ads-specialist

Wij zijn op zoek naar een Google Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

LEES MEER
vacature seo specialist
Vacatures

Vacature: SEO-specialist

Wij zijn op zoek naar een SEO-Specialist. Heb jij ervaring met met het opzetten en uitvoeren van winnende SEO strategieën? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

LEES MEER
stage account manager online marketing
Vacatures

Stageplek: Accountmanager

Zit onderhandelen in jouw bloed en heb je commerciële skills? Ben jij in staat om nauwkeurig te werken en heb je interesse in online marketing? Dan hebben wij een stage voor jou!

LEES MEER

Wil je er online ook met jouw bedrijf tussenuit springen?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn.

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing
(SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Wij werken met de besten

google partner