Stagiair(e) Junior Online Marketeer @ Brandmerck & Okkinga

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Voor onze Online Marketing afdeling zoeken wij een gedreven MBO of HBO Stagiair(e) met een brede interesse voor Online Marketing. Ambitie is de rode draad die door alles heen loopt bij Brandmerck, dat verwachten wij bij onze klanten, van onze medewerkers dus ook van de stagiairs.

Is het antwoord op de onderstaande vragen JA met een uitroepteken?

 • Word je blij van een stijgende lijn in grafieken?
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
 • Wil je leren hoe je aan een echt project werkt bij een bureau?
 • Heb je gevoel voor taal en kan je je tekstueel redden?
 • Ben jij de marketeer van toekomst?

Wat zoeken we:

De creatieve duizendpoot die een merkstrategie kan omzetten in aantrekkelijke content. Iemand die denkt vanuit de doelgroep en weet wat de doelgroep aanspreekt in woord en beeld. Hiermee wordt een groter bereik en meer betrokkenheid gecreëerd. En dat is ook precies wat jou drijft. Mooie dingen maken die aanslaan bij de lezer en kijker. Iets maken wat nog niemand heeft bedacht, out-of-the-box denken en vernieuwend zijn. Mensen echt raken met content, dat is het doel.

Wat kan je van Brandmerck Okkinga verwachten?

Vanaf dag 1 ben je een echte Brandmercker en draai je mee in het bedrijf als collega. Voordat je aan de slag gaat met projecten maak je kennis met het bedrijf en je collega’s, leer je de verschillende facetten van Online Marketing kennen en verdiep je je in de materie.

Als je ingewerkt bent ga je aan de slag met jij eigen project: ‘maak van een website een winstgevend bedrijf’, met behulp van de verschillende marketingkanalen.

Je kan je werkdag zo gevarieerd maken als jezelf wilt, je hoeft het maar aan te geven bij je stagebegeleider. Er zijn binnen Online Marketing ontelbaar taken om te leren en uit te voeren. Het belangrijkste is dat jij verantwoordelijk bent voor wat je wilt leren, de bal ligt bij jou en wij faciliteren.

Herken jij je in onderstaande?

 • Ik neem graag het initiatief en ben niet bang om me uit te spreken;
 • Ik ben sociaal en werk graag in een team;
 • Ik ben gedreven en geef 100% voor mijn opdracht;
 • Ik ben georganiseerd en kan mezelf goed redden.

Spreekt je dit aan?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Wij kunnen je in ieder geval 3 dingen beloven:

 • Je wordt uit je comfortzone gehaald
 • Je bent omringt door specialisten op het gebied van Online Marketing waar je veel van gaat leren
 • Het wordt leerzame stage die je niet snel meer gaat vergeten

En verder:

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van training en coaching. Krijg je een passende stagevergoeding. Ben je onderdeel van een uitdagende maar vooral ook inclusieve werkcultuur en word je een echte pro in tafeltennis.

Work Hard > Play Hard

Bekijk ook deze vacatures

Vacatures

Financieel Administrateur @Brandmerck Okkinga

Ter versterking van ons team zoeken wij een financieel administrateur. Ben jij een held met cijfers, heb je een hekel aan losse eindjes en krijg je energie van mensen om ...
LEES MEER
Stage online marketing
Vacatures

Vacature Contentmarketeer @Brandmerck

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? ...
LEES MEER
Ads specialist
Vacatures

Vacature: Google Ads-specialist

Wij zijn op zoek naar een Google Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck