Spacer

Social Media Marketing

Met jouw bedrijf zichtbaar op Social Media? Neem contact met ons op!

Social Media Marketing

Val op met Social Media Marketing

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook en andere Social Media. Door als organisatie met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid. Laat deze kans niet onbenut en trek de juiste aandacht. Target jouw doelgroep en bereik veel potentiële klanten door Social Media Marketing met ons toe te passen. Ben je klaar om te socializen? Samen houden we de fans altijd op de hoogte.

3

Bouw aan een sterk merck

Net zoals al die andere succesvolle organisaties wil jij van jouw bedrijf natuurlijk een sterk merk maken of verder uitbouwen. Wees ervan bewust dat er op onder andere Facebook, Instagram, Google+ en Pinterest heel veel kansen voor jouw organisatie liggen. Het is gratis aan te maken, eenvoudig in te zetten en wist je dat je meer dan 90% (!) van de Nederlanders actief zijn op een van deze kanalen? Ook jij kunt, net zoals al die andere succesvolle organisaties, Social Media marketing effectief inzetten. Maar hoe doe je dat? Waar haal je de tijd vandaan en, belangrijker, hoe beheer je je account of adverteer je effectief? Aan de hand van deze vragen gaan we samen de perfecte strategie op maat uitstippelen. Social Media uitbesteden aan Brandmerck betekent een concrete doelgroep benadering. Wij nemen het beheer van uw Social account(s) graag in handen en zetten onze ruime ervaring in zowel nationaal als lokaal adverteren voor jouw bedrijf in praktijk. Zo maken wij van volgers trouwe fans.

Social Media beheer

Het Social Media beheer is bij ons een continu proces waarin we keer op keer de resultaten voor jouw bedrijf proberen te verbeteren. Er bestaat geen gouden strategie dat werkt in iedere branche. De ene campagne zal dan ook beter presteren dan de andere. Wij zien elk bedrijf als unieke organisatie en met dat idee stellen wij onze campagnes op: uniek en op maat gemaakt. Dit betekent een doelgerichte werkwijze speciaal voor jouw bedrijf. We evalueren en analyseren continu om zo tot de beste resultaten te kunnen komen. Altijd in overleg, want samen vormen we de expertise voor de beste prestaties. Wil je ook trouwe fans, je naamsbekendheid versterken en goedkoop nieuwe leads genereren? Laat ons jouw bedrijf dan helpen met het Social Media beheer. Laat Roosmarijn (staat in de top 20 van Nederland als pinfluencer), onze Social divisie leader, je helpen. Zij weet als geen ander hoe je betaald en organisch op social succesvol kunt zijn. Check hier een van haar specialismen.

Social Media adverteren

Er is zoveel mogelijk met het adverteren op Social Media dat het een beangstigend effect voor bedrijven op kan wekken. Toch maakt jouw bedrijf een misslag wanneer er niet of zelden aandacht aan het beheer wordt gegeven. Zoals gezegd zijn vele fans en potentiële klanten op bijvoorbeeld Facebook en Twitter te vinden. Met het inzetten van Social Media marketing maken we je zichtbaar, bereik je gemakkelijk potentiële klanten en houd je fans op de hoogte van actualiteiten. Brandmerck is gespecialiseerd in het Facebook beheer en uitzetten van campagnes, maar ook andere sociale platformen zoals Instagram en LinkedIn kennen geen geheimen voor ons. Social Media uitbesteden aan Brandmerck is dan ook niet alleen een slimme, maar tevens winstgevende investering. Wij hebben ervaring met de volgende platformen:

Social Media marketing bureau

Herkenbaar? Je wilt…

  • Hulp bij en of adverteren op Social Media
  • Je fans op de hoogte houden van actualiteit
  • Nieuwe potentiële klanten
  • Op een laagdrempelige methode communiceren
  • Je doelgroep snel bereiken

Waar wacht je op? Neem contact met ons op voor een gratis brainstormsessie met een van onze Social Media specialisten.

Ook Social Media uitbesteden?

Stuur ons Social Media bureau een bericht.

Wij bespreken graag en geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor het uitbesteden van Facebook, Twitter, LinkedIn en nog veel meer.

3

Social Media marketing projecten

Oostra & Partners

Dit levendige administratie- en belastingadvieskantoor ligt gelegen in het mooie Rolde, net onder de rook van Assen. MKB- klanten kunnen hier terecht voor jaarrekeningen, persoo…

Lees meer

Horecagoedkoop

Het uitgangspunt hierbij is altijd geweest: met minimale middelen een maximaal resultaat bereiken. Welk publiek spreek je aan, waar zoekt de doelgroep op in de zoekmachines en h…

Lees meer
smm social media marketing sneek

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!