Spacer

Zoekmachine adverteren

Vandaag bovenaan in Google en/of Bing? Neem contact met ons op!

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren op Google

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Wordt de internetgigant alleen jouw grootste vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je dit effectief in? Onze specialisten zetten voor jou kwalitatief sterke campagnes op, beheren en optimaliseren dit zodat jij meer potentiële klanten naar je website verkrijgt en méér conversies zult genereren. De meerwaarde van goede advertentiecampagnes betaalt zich uit in lagere klikkosten en daarmee een hoger rendement. Zo zorgen wij voor het grootste effect van zoekmachine adverteren voor jouw organisatie.

3

Website bovenaan in Google en/of Bing

Als Bing Ads en Google partner zijn wij gespecialiseerd in zoekmachine adverteren. Deze accreditaties zijn bewijzen van onze specialisme, maar ook niet meer dan dat. Waarom? Wij vinden het belangrijk dat je zo laag mogelijke klikkosten hebt tegen het beste resultaat. En dat laat je niet alleen zien door het behalen van accreditaties, maar vooral door het blijven analyseren en optimaliseren van de campagnes. Onze specialisten op het gebied van zoekmachine adverteren zorgen er dan ook voor dat jouw website bovenaan in Google en/of Bing komt te staan met het grootste rendement.

Inmiddels laten wij tientallen opdrachtgevers adverteren via Google en Bing waardoor hun omzet is gaan stijgen en de ROI (Return On Investment) is doen toenemen. Mogen we jou ook helpen?

Adverteren op Google en Bing

Onze specialisten gaan samen met jou op zoek naar de juiste strategie. Aan de hand hiervan worden de campagnes effectief opgezet en constant bijgestuurd. Doordat wij dag in dag uit de prestaties van de campagnes analyseren en optimaliseren vergroten wij onze expertise. Dankzij deze expertise zijn wij in staat om jouw bedrijf gericht te laten adverteren op Google en Bing. Zo zorgen wij voor de beste resultaten in zoekmachine adverteren. Het grootste rendement met een zo laag mogelijk investering is immers altijd onze gezamenlijke doelstelling. Wil jij ook direct bovenaan in Google en/of Bing? Onze specialisten zijn zowel Bing Ads als Google Ads experts en maken jouw website zichtbaar in de zoekmachines. Heb je momenteel campagnes lopen in Ads (de opvolger van AdWords) en ben je benieuwd hoe het ervoor staat? Check hier voor een gratis quickscan.

Herkenbaar? Je wilt…

  • Bovenaan in Google en/of Bing staan
  • Direct meer potentiële klanten op je website
  • Een SEA specialist inschakelen
  • Online snel meer conversies
  • Zo laag mogelijke klikkosten
  • Een zo hoog mogelijke Click Through Ratio (CTR)

Zoekmachine adverteren met jouw bedrijf?

Wil jij online meer leads of verkopen genereren tegen zo laag mogelijke kosten? Dan is zoekmachine adverteren echt iets voor jouw bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden om te adverteren via Google Ads en Bing Ads. Van remarketing tot tekstadvertenties in het zoeknetwerk. Wij bespreken deze mogelijkheden graag tijdens een gratis en vrijblijvende sessie ‘online strategie’. Neem hiervoor contact met ons op. Onze specialisten voorzien je tijdens de sessie graag van maatwerk advies en informatie.

Meer weten over zoekmachine adverteren?

Stuur ons een bericht.

Wij bespreken graag en geheel vrijblijvend jouw kansen op het gebied van zoekmachine adverteren.

3

Zoekmachine adverteren projecten

Oostra & Partners

Dit levendige administratie- en belastingadvieskantoor ligt gelegen in het mooie Rolde, net onder de rook van Assen. MKB- klanten kunnen hier terecht voor jaarrekeningen, persoo…

Lees meer

Elocktron

Elocktron Stel, je hebt of beheert een bedrijfspand met een traditionele mechanische vergrendeling. De werknemers, stagiaires, de schoonmakers en nog een aantal mensen hebben een eigen sleutel.

Lees meer

Fresh Goggles

Als doorgewinterd skileraar moest Sandro von Haller (24) keer op keer een dure skibril aanschaffen. Het frustreerde hem telkens € 100,- tot € 150,- uit te moeten geven …

Lees meer
zoekmachine adverteren sea sneek

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!