Microsoft Advertising
(Bing Ads)

Vandaag met jouw bedrijf bovenaan in Bing? Dat verzorgen de experts van Brandmerck met Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads).

Voordelen Bing Ads uitbesteden:

    Topposities in Bing
    Online meer conversies
    Laagst mogelijke klikkosten

Bing Ads uitbesteden?

“De zoekmachine Bing is groeiend, ook in Nederland. Om en nabij 10% van jouw doelgroep maakt gebruik van deze zoekmachine. Jij wilt toch ook voor deze doelgroep op het juiste moment zichtbaar zijn (met online advertenties)? Bing Ads uitbesteden kan dan een verstandige keuze zijn. Want hoe ben je zichtbaar op de juiste momenten, hoe maak je gerichte advertenties en hoe zorg je voor zo veel mogelijk relevant verkeer? Onze Bing Ads (ook wel bekend als Microsoft Advertising) specialisten stellen de meest converterende tekstadvertenties op voor het hoogste resultaat.”

Nico Zeinstra

Nico Zeinstra | Microsoft Advertising-specialist

bing ads uitbesteden beheer optimalisatie

Campagne beheer & optimalisatie

Ons Bing Ads bureau is gevestigd in Sneek, maar wij werken dagelijks aan het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes voor opdrachtgevers door het hele land. Altijd voor het maximale resultaat. Samen zorgen we voor het effectief inzetten van de advertentiecampagnes. Dat betekent niet alleen dat wij de campagnes opzetten en onderhouden. Wij zijn constant aan het analyseren voor de hoogste rendement. Brandmerck dramt niet je wekelijkse of maandelijkse budget erdoorheen. Onze SEA-specialisten werken zorgvuldig en effectief. Zien we dat jouw bedrijf met lagere klikkosten hetzelfde resultaat kan behalen? Dan passen we dit, in overleg, meteen toe zodat je zo efficiënt mogelijk uitbesteedt.

Bing adverteren met Brandmerck

Dat Bing of Microsoft Advertising groeiende is moge duidelijk zijn. Steeds meer features staan op de radar om beschikbaar te worden in Nederland. Zo was het begin 2019 namelijk enkel mogelijk om met tekstadvertenties in Bing te adverteren. Sindsdien zijn er echter in rap tempo nieuwe features beschikbaar gemaakt, waaronder Bing Shopping. Bij Brandmerck hebben we hiervoor al diverse campagnes in mogen richten. Dankzij deze uitbreiding kunnen we, naast Google Shopping, ook Bing Shopping voor onze opdrachtgevers inzetten. Wil jij ook op Bing adverteren? Stuur ons gerust een bericht. Wist je trouwens dat we Google Ads-campagnes eenvoudig kunnen importeren naar Microsoft Advertising? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over.

Bing adverteren

Onze Bing Ads-specialisten

Nico Zeinstra

Nico Zeinstra

SEA-strateeg

Esther Wijbenga

Esther Wijbenga

Google genie

Rick Maarsen

Rick Maarssen

ROAS (Rick onze advertentie specialist)
nieuwe collega

Lars Wierda

Conversie knaller

Onderdelen van zoekmachine adverteren

google-logo-icon-PNG-Transparent-Background-e1495781274381

Google Ads

Op de juiste momenten met gerichte advertenties zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Google. Is dit ook jouw doel met het inzetten van online advertenties? Google Ads uitbesteden kan dan een verstandige keuze zijn.

youtube icon

YouTube Marketing

Het afgelopen decennia is YouTube in een hoog tempo gegroeid. En met deze groei zijn ook de zakelijke kansen op deze zoekmachine enorm toegenomen. Met name op het gebied van adverteren. Laat ons jou overtuigen om hiermee aan de slag te gaan.

iconfinder_Shop_379425

Marketplaces

Marketplaces als Bol.com en Amazon zijn niet meer weg te denken. Ook jij kunt daar met jouw producten effectief zichtbaar zijn zodat je meer verkopen realiseert. Wil je weten hoe en met welke marketplaces wij jou kunnen helpen?

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach ...
LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken ...
LEES MEER
Pand Haaima Hylkema
CasesSEASEO

Haaima Hylkema

Wil je met stijl over de weg rijden, dan doe je dat in een auto van Haaima Hylkema. Voorheen bekend als twee Friese bedrijven onder de namen Haaima en Hylkema, ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Microsoft Advertising is het advertentieprogramma van Bing. Het is vergelijkbaar met Google Ads, alleen dan gericht op de zoekmachines Bing en Yahoo. Wanneer je van het advertentieprogramma gebruik maakt kan je bovenaan komen in Bing en Yahoo met tekstadvertenties gericht op zoekwoorden.

Bing Ads is enkel een andere benaming voor Microsoft Advertising. Sinds 2020 heet het officieel Microsoft Advertising.

Naast tekstadvertenties kan je ook inzetten op productadvertenties. Dit heet in Google Shopping.

Het is heel interessant om met adverteren in Bing en Yahoo aan de slag te gaan. Het zijn na Google en YouTube de meest gebruikte zoekmachines. Er zijn nog weinig adverteerders waardoor adverteren gemiddeld gezien ook een stuk goedkoper is.

De campagnes kunnen gekopieerd worden vanuit Google Ads. Wel is het belangrijk om een andere strategie te kiezen en andere tekstadvertenties te gebruiken omdat Bing andere richtlijnen heeft.

Bovenaan komen in Bing is te realiseren op 2 manieren namelijk; via de betaalde manier doormiddel van SEA (Search Engine Advertising) of op de gratis manier door middel van SEO (Search Engine Optimization).

De meest populaire vorm van online adverteren is via Google Ads. Je betaalt een bedrag per keer dat er op jouw advertentie geklikt wordt. De prijzen per woord en klik lopen behoorlijk uiteen; dit is afhankelijk van hoe vaak er op dat keyword gezocht wordt. Ook adverteren via Facebook is een optie. Daar focus je je niet op zoekwoorden, maar op doelgroepen.

CPC staat voor Cost Per Click, dit is een afrekenmodel voor online adverteren. Zoals de naam al zegt betaald de adverteerder een bepaald bedrag voor iedere keer dat er op zijn advertentie geklikt wordt.

CPM staat voor Cost per Mille. Bij online adverteren in het Display Netwerk heb je de mogelijkheid om te betalen per klik (CPC, Cost per Click) of per 1000 vertoningen (CPM). Wanneer je bijvoorbeeld 8000 vertoningen op Google hebt gehad, maar niemand heeft erop geklikt, betaal je niets. Het is echter voor websites geen aantrekkelijk model om jouw advertentie dan te tonen.

CPA staat voor Cost Per Action, dit is een manier van betalen voor advertenties waarbij alleen wordt betaalt voor acties die iemand uitvoert omdat diegene de advertentie heeft gezien.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck