Spacer

Het Brandmerck DNA

Gedreven door online vindbaarheid zorgen wij voor genagelde online resultaten.

Het Brandmerck DNA

Ontdek het DNA van Brandmerck

Het DNA van een aantal online specialisten dat zorgt voor genagelde online resultaten. Jaja, dat zal allemaal wel, maar samenwerken met leuke mensen en organisaties; dát vind je terug in al onze cellen. Het geeft ons energie en laat ons tot het uiterste gaan voor onze opdrachtgevers. Wij vertalen de kwaliteiten van onze opdrachtgevers naar genagelde online resultaten. Daar worden wij blij van. Dit doen wij met onze verschillende specialismen binnen drie divisies. Onze gezamenlijke gedrevenheid in online vindbaarheid.

3

Online specialisten in drie divisies

Door onze krachten te bundelen boeken we niet alleen resultaten, maar hebben we ook veel plezier. Erwin is onze SEA divisie leader en weet alle ins en outs van Google AdWords en Bing Ads. Robert, de SEO specialist en divisie leader, zorgt voor gratis website bezoekers en resultaten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Divisie leader Social Media Marketing en specialist Roosmarijn maakt van fans, trouwe fans. Branding is wat haar drijfveer is, check als je wilt haar een van haar specialiteiten. Allround online marketing specialist Martijn kneed onze divisies bij elkaar. Aangevuld door gedreven, enthousiaste en talentvolle online marketeers zorgen we voor genagelde online resultaten bij onze opdrachtgevers. Samen vormen wij het DNA van Brandmerck.

Succesvolle ondernemers met passie 

Wij genieten van het contact met ondernemers. Ondernemers die hun ziel en zaligheid leggen in hun bedrijf. Wij zijn de specialisten met kennis over online marketing. Deze zetten wij graag in om ondernemers met passie genagelde online resultaten te bezorgen, en met succes.

Missie

Onze kracht ligt in heldere communicatie en het streven naar het maximale resultaat voor iedere opdrachtgever. Dit werkt, daardoor werken wij succesvol voor meer dan 250 opdrachtgevers en we groeien nog steeds. Omdat iedereen bij Brandmerck zijn eigen specialisme heeft, gaan we elke dag vol passie aan de slag en zetten we altijd dat stapje extra om onze organisatie te versterken. Door oprechte interesse en betrokkenheid te koppelen aan kennis, helpen wij onze opdrachtgevers aan de online vindbaarheid en het overtreffen van hun verwachtingen. Zo zetten we onze opdrachtgevers én onszelf op de kaart.

Visie

Genagelde online resultaten; dat is waar we voor gaan. Door continu bezig te zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, zetten we alles op alles om het beste resultaat te halen voor onze opdrachtgevers. Door onze duidelijke communicatie, krijgen wij het vertrouwen van de opdrachtgevers om te doen waar wij goed in zijn; online marketing.

Onze kernwaarden

De kernwaarden die de identiteit van Brandmerck vormen, komen voort uit al het gevoel dat we dagelijks meenemen. Zowel op de werkvloer als daarbuiten lopen deze drie elementen als belangrijkste levensader door Brandmerck en al haar werknemers. Het kloppend hart van een ambitieus en gepassioneerd online marketing bureau.

De beste zijn

Wij willen de beste zijn in wat we doen. We kiezen er voor om te werken vanuit onze kwaliteiten. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en krijgt de kans om hierin uit te blinken. Groei is daarom belangrijk voor ons. In welke vorm dan ook. We stappen buiten onze comfortzone wanneer de situatie daarom vraagt. Op die manier zorgen wij ervoor dat wij de beste zijn in wat wij doen. Net even mooier, beter, effectiever, duurzamer of anders.

Gewoon jezelf zijn

Wij vinden het belangrijk dat je gewoon jezelf bent. Dit geldt voor iedereen met wie wij samenwerken. Het geeft een sfeer waarin alles mogelijk is. Iedereen kan zich richten op wat voor hem belangrijk is. En geen energie verspillen aan je anders voordoen dan je bent. Hierdoor vertellen we elkaar de waarheid. Bij mooie successen maar ook als iets niet goed is. Alles om samen stercke resultaten te behalen.

Focus op resultaat

Wij hebben de focus op het resultaat. Door gerichte aandacht en betrokkenheid zorgen wij voor maximaal resultaat in de tijd die er is. Dat is waar wij het voor doen. Resultaten waarmee wij verwachtingen overtreffen en ondernemingen laten groeien. Wij bereiken dit door continu te luisteren, te communiceren en te optimaliseren. Alles voor het beste resultaat. En net even een stap verder.

Mark

Mark

Roosmarijn

Roosmarijn

Robert

Robert

Martijn

Martijn

Evert

Evert

Erwin

Erwin

Eward

Eward

Anouska

Anouska

Arjan

Arjan

Coen

Coen

Sharon

Sharon

Tjanh-Bong

Tjanh-Bong

Amber

Amber

Daniel

Daniël

Deborah

Deborah

Jesper

Jesper

Nicole

Nicole

Geertjan

Geertjan

Thijs

Thijs

3

Ervaringen van opdrachtgevers

Oostra & Partners

Dit levendige administratie- en belastingadvieskantoor ligt gelegen in het mooie Rolde, net onder de rook van Assen. MKB- klanten kunnen hier terecht voor jaarrekeningen…

Lees meer

eLocktron

Stel, je hebt of beheert een bedrijfspand met een traditionele mechanische vergrendeling. De werknemers, stagiaires, de schoonmakers en nog een aantal…

Lees meer

Fresh Goggles

Als doorgewinterd skileraar moest Sandro von Haller (24) keer op keer een dure skibril aanschaffen. Het frustreerde hem telkens € 100,- tot € 150,- uit te moeten geven…

Lees meer

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!