Spacer

Het Brandmerck DNA

Gedreven door online vindbaarheid zorgen wij voor genagelde online resultaten.

Het Brandmerck DNA

Ontdek het DNA van Brandmerck

Het DNA van een aantal online specialisten dat zorgt voor genagelde online resultaten. Jaja, dat zal allemaal wel, maar samenwerken met leuke mensen en organisaties; dát vind je terug in al onze cellen. Het geeft ons energie en laat ons tot het uiterste gaan voor onze opdrachtgevers. Wij vertalen de kwaliteiten van onze opdrachtgevers naar genagelde online resultaten. Daar worden wij blij van. Dit doen wij met onze verschillende specialismen binnen drie divisies. Onze gezamenlijke gedrevenheid in online vindbaarheid.

3

Online specialisten in drie divisies

Door onze krachten te bundelen boeken we niet alleen resultaten, maar hebben we ook veel plezier. Erwin is onze SEA divisie leader en weet alle ins en outs van Google AdWords en Bing Ads. Robert, de SEO specialist en divisie leader, zorgt voor gratis website bezoekers en resultaten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Divisie leader Social Media Marketing en specialist Roosmarijn maakt van fans, trouwe fans. Branding is wat haar drijfveer is, check als je wilt haar een van haar specialiteiten. Allround online marketing specialist Martijn kneed onze divisies bij elkaar. Aangevuld door gedreven, enthousiaste en talentvolle online marketeers zorgen we voor genagelde online resultaten bij onze opdrachtgevers. Samen vormen wij het DNA van Brandmerck.

Succesvolle ondernemers met passie 

Wij genieten van het contact met ondernemers. Ondernemers die hun ziel en zaligheid leggen in hun bedrijf. Wij zijn de specialisten met kennis over online marketing. Deze zetten wij graag in om ondernemers met passie genagelde online resultaten te bezorgen, en met succes.

Missie

Onze kracht ligt in heldere communicatie en het streven naar het maximale resultaat voor iedere opdrachtgever. Dit werkt, daardoor werken wij succesvol voor meer dan 250 opdrachtgevers en we groeien nog steeds. Omdat iedereen bij Brandmerck zijn eigen specialisme heeft, gaan we elke dag vol passie aan de slag en zetten we altijd dat stapje extra om onze organisatie te versterken. Door oprechte interesse en betrokkenheid te koppelen aan kennis, helpen wij onze opdrachtgevers aan de online vindbaarheid en het overtreffen van hun verwachtingen. Zo zetten we onze opdrachtgevers én onszelf op de kaart.

Visie

Genagelde online resultaten; dat is waar we voor gaan. Door continu bezig te zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, zetten we alles op alles om het beste resultaat te halen voor onze opdrachtgevers. Door onze duidelijke communicatie, krijgen wij het vertrouwen van de opdrachtgevers om te doen waar wij goed in zijn; online marketing.

Robert

Mark

Arjan

Roosmarijn

Eward

Coen

Erwin

Martijn

Erwin

Evert

Erwin

Erwin

Erwin

Eward

Erwin

Robert

Mark

Arjan

Anne

Jurre

Mark

Rianne

3

Ervaringen van opdrachtgevers

Oostra & Partners

Dit levendige administratie- en belastingadvieskantoor ligt gelegen in het mooie Rolde, net onder de rook van Assen. MKB- klanten kunnen hier terecht voor jaarrekeningen, persoo…

Lees meer

Elocktron

Elocktron Stel, je hebt of beheert een bedrijfspand met een traditionele mechanische vergrendeling. De werknemers, stagiaires, de schoonmakers en nog een aantal mensen hebben een eigen sleutel.

Lees meer

Fresh Goggles

Als doorgewinterd skileraar moest Sandro von Haller (24) keer op keer een dure skibril aanschaffen. Het frustreerde hem telkens € 100,- tot € 150,- uit te moeten geven …

Lees meer

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!