Online marketing Friesland

Online marketing in Friesland uitbesteden? Schakel de specialismes van Brandmerck in. Neem contact op en samen zorgen we voor genagelde online resultaten.

Ons Vackmanschap:

    vinkje Zoekmachine optimalisatie (SEO)
    vinkje Zoekmachine adverteren (SEA)
    vinkje Social Media marketing (SMM)
    vinkje Content marketing (CM)

Online marketing in Friesland

“Heb je een onderneming in Friesland en wil je graag meer online zichtbaar zijn? Dan kan online marketing in Friesland natuurlijk niet ontbreken. Online marketing is een vak apart en niet voor niets werken wij uitsluitend met specialisten. Alle facetten van online marketing beheersen is niet te doen. Daarom heeft iedereen bij ons ook zijn of haar eigen specialiteit dat samen een mooi en succesvol geheel wordt. Wil je graag dat jouw bedrijf (door)groeit in Friesland? Besteed dan ook jouw online marketing in Friesland uit bij Brandmerck.”

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra | Online marketing strateeg

online marketing friesland

Het belang van online zichtbaar zijn

Google wordt door ruim 95% van de Nederlanders gebruikt als zoekmachine. De zoekmachine wordt gebruikt als iemand op zoek is naar een product, dienst of graag het antwoord wil hebben op een bepaalde vraag. Google is dan de plek om het antwoord te vinden of in contact te komen met iemand die een dienst aanbiedt, of een webshop om iets online op te bestellen.

Als ondernemer van een onderneming die een dienst of product aanbiedt wil je dan natuurlijk zichtbaar zijn in Google. Alleen hoe? Voor het hoger scoren in Google helpen onze SEO- en SEA-specialisten je graag verder. Met SEO zorgen we voor hogere posities in de (gratis) organische resultaten. Bij SEA zorgen we met advertenties voor topposities in de betaalde resultaten. Naast SEO en SEA kun je ook met behulp van Social Media marketing je naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten. Aan de hand van een Social Media strategie op maat gaan we samen aan de slag. Met de juiste aanpak en werkwijze zorgen wij voor genagelde online resultaten. Wanneer je onderneming namelijk goed gevonden wordt verkrijg je meer zichtbaarheid alsmede bezoekers en dus meer potentiële leads/klanten. Dat is de eerste stap voor een mooie samenwerking wanneer je een dienst aanbiedt of de eerste stap naar een verkoop in de webshop.

Online marketing in Friesland door Brandmerck

Wij werken uitsluitend met specialisten die weten wat ze doen en echte online marketing junkies zijn. Op de hoogte van de laatste en nieuwste ontwikkelingen en dat op een succesvolle manier inzetten, dat is waar wij gepassioneerd van raken. Brandmerck helpt jou graag met meer online zichtbaarheid en daarmee dus ook groei voor je onderneming. Samen kijken we wat de beste optie is voor jou en jouw onderneming om online te groeien.

Meer weten over onze diensten of graag sparren met één van onze specialisten? Dat kan door contact met ons op te nemen. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder. Online, of fysiek onder het genot van een bakje koffie.

specialisten en experts

Onze specialisten

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

Online marketing strateeg

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal

SEO-divisie leider

Nico Zeinstra

Nico Zeinstra

SEA & Social Ads divisie leider

Jelte van der Meulen

Jelte van der Meulen

Content divisie leider

Online marketing onderdelen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

beach wagon company
Cases

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 ...
LEES MEER
Sinnergie header
Cases

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren ...
LEES MEER
bootverhuur hospes header
Cases

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Er bestaan tientallen verschillen tussen traditionele marketing en online marketing. Het grootste verschil is dat online marketing meetbaar is. Enkele andere verschillen; in tegenstelling tot de traditionele marketing kan online marketing al voor een klein budget, is het bereik van je campagne vele malen groter en is het interactief.

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

Zoekmachine adverteren (SEA) is het kopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten van de zoekmachine. Dit doe je doormiddel van het bieden in een veiling op bepaalde zoektermen(zoekwoorden, keywords) waarbij per klik wordt afgerekend.

Social Media marketing (SMM) is een marketingmiddel waarbij sociale media wordt ingezet met als doel een product of idee in de markt te zetten.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam.

Bovenaan komen in Google is te realiseren op 2 manieren namelijk; via de betaalde manier doormiddel van SEA (Search Engine Advertising) of op de gratis manier door middel van SEO (Search Engine Optimization).

CPC staat voor Cost Per Click, dit is een afrekenmodel voor online adverteren. Zoals de naam al zegt betaald de adverteerder een bepaald bedrag voor iedere keer dat er op zijn advertentie geklikt wordt.

Een organisatie, zoals Brandmerck, die zich heeft gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en online adverteren kan lid worden van het Google Partner programma. Dit programma is door Google ontwikkeld voor internet marketing bureaus, die aantoonbaar kennis van online marketing in huis hebben. Daarom zijn ook wij trotse eigenaar van een Google Partnerschap.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck
Wil je groeien met jouw website of webshop?

Vraag nu een gratis groeiscan aan. Onze SEO Specialist Arjan geeft een overzicht van de volgende punten:

Binnen een week de gratis groeiscan