SEO uitbesteden

SEO tips en uitleg of uitbesteden voor de beste optimalisatie van jouw website? De SEO-specialisten van Brandmerck staan voor je klaar.

Voordelen SEO uitbesteden:

    Gratis online vindbaarheid
    Online meer omzet en/of leads genereren
    Naamsbekendheid versterken

Wat is SEO?

“Wat is SEO in het kort? SEO is een verzameling van optimalisatie technieken die de vindbaarheid in zoekmachines – zoals Google – positief beïnvloedt. Gevonden worden in Google is vandaag de dag een van de belangrijkste zaken voor een website. Door met de juiste zoekwoorden zichtbaar te zijn zorg je voor meer potentiële klanten op je website. Maar hoe verhoog je je zichtbaarheid in Google? Dat is waar wij met SEO (Search Engine Optimization) bij kunnen helpen. Een betere vindbaarheid, meer bezoekers op je site en een hogere online omzet. Klinkt niet gek toch?”

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal | SEO-specialist

wat is seo

Waarom SEO inzetten?

Met het inzetten van Search Engine Optimization, of in gewoon Nederlands: zoekmachine optimalisatie, probeer je dus jou website hoger in Google te krijgen. Maar hoe doe je dat? Wij begrijpen het als je, net als vele collega-ondernemers, nog weinig kaas hebt gegeten als het over SEO gaat. Helemaal als je beseft dat er ten minste 205 (!) aspecten zijn waarop Google jouw website beoordeelt.

Jouw online vindbaarheid is echter materie waar wij gepassioneerd van raken. Onze specialisten weten ruim 75% van de 205 aspecten positief te beïnvloeden en daarmee jouw vindbaarheid te vergroten. En dat wil je, want in het huidige online tijdperk is het van levensbelang om een goed vindbare website of webwinkel te hebben als je enigszins mee wil tellen. Nog niet overtuigd? Lees de 5 redenen waarom dit hét moment is.

Laat SEO uitbesteden!

Als ondernemer, met veel belangrijke zaken aan je hoofd, is het helemaal niet gek dat je niet op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Laat staan wat SEO (niet te verwarren met SEA) inhoudt en hoe je dit toe moet passen. Alleen, jij wilt toch ook gratis vindbaar zijn in Google? Dat betekent dat dit hét moment is om jouw SEO optimalisatie uit te besteden aan een bureau met specialisten die de kneepjes van het vak kennen. Wij hebben ervaring in diverse CMS (Content Management Systems). Van WordPress tot Magento en van Prestashop tot Lightspeed, maar uiteraard zijn ook andere systemen ons niet vreemd. Samen bepalen we jouw SEO strategie waardoor jij niet alleen meer uit je website of -shop haalt, maar ook nog eens meer conversies zal realiseren.

seo optimalisatie technieken

Onze specialisten

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal

SEO-strateeg

Thijs van Beijeren

Thijs van Beijeren

Google arendsoog

Eward Hoekstra

Eward Hoekstra

Link(en)legger

Trudy Havinga

Trudy Havinga

Creatieve content creator

Daniel Sie

Daniël Sie

Off page machine

Jorina de Vries

Jorina de Vries

Woordenwonder

Onderdelen van SEO

content marketing icon

Content marketing

Naast een gebruiksvriendelijke site of shop kunnen SEO-teksten een belangrijk onderdeel vormen bij het verleiden van nieuwe klanten. ‘Kunnen’, want SEO-teksten zijn méér dan alleen het schrijven van webteksten.

linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding

Al sinds het internet bestaat – en vooral toen zoekmachines als Google het web overnamen – vormen links een belangrijk onderdeel voor je vindbaarheid. In andere woorden: linkbuilding. Maar wat is linkbuilding en hoe werkt het?

website optimalisatie icon

Website optimalisatie

Misschien heb je de tijden nog wel meegemaakt. Een lange pagina met een rits aan zoekwoorden waarop je gevonden wou worden. Die tijden zijn voorbij, maar wat is website optimalisatie anno 2022?

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach ...
LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken ...
LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

SEO staat voor Search Engine Optimization. Wat vertaald naar het Nederlands zoekmachine optimalisatie betekend.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam.

Met SEO werkzaamheden zorg je ervoor dat de posities van een website worden verbeterd in zoekmachines, dit doe je door middel van het schrijven van goede content, linkbuilding en daarnaast zorg je ervoor dat de website technisch goed in elkaar zit.

De title tag is een stukje HTML-code waarmee je de titel van je pagina aangeeft. Deze titel verschijnt bovenin de browserbalk wanneer je naar een webpagina surft. Een goede titel is een belangrijk aspect van je zoekmachine optimalisatie. Daarnaast zorgt een uitnodigende titel ervoor dat mensen vaker klikken en naar jouw site komen.

De meta omschrijving, beter bekend als meta description, is ervoor bedoeld om met een korte omschrijving duidelijk te maken waar de pagina over gaat. Als je iets zoekt via een zoekmachine zie je deze tekst vaak in de zoekresultaten onder de Title Tag.

Een keyword is een woord of een groep van woorden die als zoekterm in de zoekmachines wordt gebruikt. De resultaten van de zoekopdracht tonen de webpagina’s die voor dat keyword het meest relevant zijn.

Do’s: Houd je altijd aan de richtlijnen van Google om penalty’s (straf van Google voor een overtreding) te voorkomen, en zorg altijd voor unieke, relevante content. Dont’s: Content kopiëren van andere websites, links plaatsen op irrelevante of onbetrouwbare websites.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck