Affiliate program

Word affiliate partner van Brandmerck

Affiliate partner worden

Laat jij met jouw bedrijf online kansen liggen omdat je niet de juiste kennis binnenboord hebt? Of omdat je er gewoonweg de tijd niet voor kan vrijmaken? Wij zijn hét online marketing bureau met de perfecte mix van specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Social Media Marketing (SMM).

Als betrouwbare partner bieden we een compleet plaatje, maar ook losse facetten van de online marketing behoren tot de mogelijkheden. Altijd heldere en duidelijke afspraken met alleen de beste resultaten als achterliggende gedachte. Geïnteresseerd geraakt? Kom gerust eens langs voor een kop koffie en ontdek alle voordelen van ons affiliate program. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Liever eerst nog wat meer over ons bedrijf weten? Bekijk dan ons DNA-pagina.

Voordelen

  • Altijd dezelfde contactpersoon met kennis van jouw zaken.
  • We gaan met je mee naar je zakelijke afspraak.
  • Snelle reactie; altijd binnen 24 uur.
  • Advies op maat, in kaart gebracht voor jouw onderneming.
  • Prima partnertarieven voor al onze specialismen.
  • Een totaalpakket voor jouw klanten, dankzij onze kennis en kunde.
  • Win-Win-situatie!

Bel ons:

Enthousiast geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag op weg, dus bel voor een afspraak om de gezamenlijke mogelijkheden te onderzoeken!  

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social Media marketing
(SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Instagram, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck