Linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden voor topposities in Google? Dat kan bij Brandmerck, jouw linkbuilding bureau. Onze specialisten verzorgen kwalitatieve en relevante links voor jouw website.

Voordelen linkbuilding uitbesteden:

    Kwalitatieve & relevante links
    Hoger in Google
    Netwerk van 10.000+ links

Wat is linkbuilding in 2023?

“Al sinds het internet bestaat – en vooral toen zoekmachines als Google het web overnamen – vormen links een belangrijk onderdeel voor je vindbaarheid. Maar wat is linkbuilding? Linkbuilding is niets meer en niets minder dan een methode voor het verzamelen van links naar een website om meer autoriteit op te bouwen. Waar het in de beginjaren van zoekmachines draaide om het verkrijgen van zoveel mogelijk links (en dus ook veel werd gekocht), is linkbuilding in 2023 een methode waarin een zo’n rijk, kwalitatief en relevant mogelijk linkprofiel wordt vergaard.”

Eward Hoekstra

Eward Hoekstra | Linkbuilding specialist

linkbuilding uitbesteden

Het beste linkprofiel bouwen

Net zoals Rome wordt ook het beste linkprofiel niet in 1 dag gebouwd. Je bouwt het op, link voor link, zodat je steeds weer een rijker, kwalitatiever en relevanter profiel ontwikkelt. Met een linkprofiel dat op een zo natuurlijk mogelijke wijze steeds beter wordt, krijg je meer aanzien van Google. Met dat aanzien is het mogelijk om hoger te ranken in de zoekresultaten. Een natuurlijk verloop houdt in dat er een mooie mix van kwalitatieve links en links die an sich minder waard zijn moet worden gemaakt. Dit doen we door het constant up-to-date houden én uitbreiden van ons linknetwerk, waarbij we via partners de nodige relevante links verzamelen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de volgende manieren;

  • Blogs plaatsen op externe websites
  • Diverse startpagina’s verzoeken om een backlink te plaatsen
  • Linkruil aangaan met eigenaren van relevante websites, veelal partners

SEO is meer dan linkbuilding

Zoals gezegd, als je het linkbuilden goed uitvoert, is de kans aannemelijk dat je stijgt in de zoekresultaten, omdat je je website autoriteit op het internet verhoogt. Het is belangrijk om bij het verzamelen van linkjes zoveel mogelijk te letten op relevantie. Als je bijvoorbeeld koekjes verkoopt, wil je graag linkjes verkrijgen vanaf foodblogs en niet van websites over financiële dienstverlening. Zo slim is het algoritme van Google anno 2022 al wel.

Maar linkbuilding is natuurlijk niet de enige factor die jouw plek in de rankings bepaalt. Wil je echt hoog scoren? Zorg dan eerst dat jouw pagina de beste pagina op het internet is, als het over jouw product of dienst gaat. Wij kunnen je daar natuurlijk goed bij helpen en we doen niets liever. Dus bel of mail gewoon even en kom langs voor een kopje koffie. Lees hier waarom het in 2023 het moment is om met SEO te beginnen.

seo linkbuilding 2020

Onze SEO-specialisten

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal

SEO-strateeg

Thijs van Beijeren

Thijs van Beijeren

Google arendsoog

Eward Hoekstra

Eward Hoekstra

Link(en)legger

Trudy Havinga

Trudy Havinga

Creatieve content creator

Daniel Sie

Daniël Sie

Off page machine

Jorina de Vries

Jorina de Vries

Woordenwonder

Onderdelen van zoekmachine optimalisatie

seo website analyse icon

Website analyse

Benieuwd hoe jij er met jouw website voor staat? Een website analyse op maat van Brandmerck biedt uitkomst. Met een SEO-analyse van jouw website ontvang je een concreet rapport met praktische handvaten.

content marketing icon

SEO-teksten laten schrijven

Naast een gebruiksvriendelijke site of shop kunnen SEO-teksten een belangrijk onderdeel vormen bij het verleiden van nieuwe klanten. ‘Kunnen’, want SEO-teksten zijn méér dan alleen het schrijven van webteksten.

website optimalisatie icon

Website optimalisatie

Misschien heb je de tijden nog wel meegemaakt. Een lange pagina met een rits aan zoekwoorden waarop je gevonden wou worden. Die tijden zijn voorbij, maar wat is website optimalisatie anno 2022?

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach ...
LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken ...
LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

SEO staat voor Search Engine Optimization. Wat vertaald naar het Nederlands zoekmachine optimalisatie betekend.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam.

Met SEO werkzaamheden zorg je ervoor dat de posities van een website worden verbeterd in zoekmachines, dit doe je door middel van het schrijven van goede content, linkbuilding en daarnaast zorg je ervoor dat de website technisch goed in elkaar zit.

De title tag is een stukje HTML-code waarmee je de titel van je pagina aangeeft. Deze titel verschijnt bovenin de browserbalk wanneer je naar een webpagina surft. Een goede titel is een belangrijk aspect van je zoekmachine optimalisatie. Daarnaast zorgt een uitnodigende titel ervoor dat mensen vaker klikken en naar jouw site komen.

De meta omschrijving, beter bekend als meta description, is ervoor bedoeld om met een korte omschrijving duidelijk te maken waar de pagina over gaat. Als je iets zoekt via een zoekmachine zie je deze tekst vaak in de zoekresultaten onder de Title Tag.

Een keyword is een woord of een groep van woorden die als zoekterm in de zoekmachines wordt gebruikt. De resultaten van de zoekopdracht tonen de webpagina’s die voor dat keyword het meest relevant zijn.

Do’s: Houd je altijd aan de richtlijnen van Google om penalty’s (straf van Google voor een overtreding) te voorkomen, en zorg altijd voor unieke, relevante content. Dont’s: Content kopiëren van andere websites, links plaatsen op irrelevante of onbetrouwbare websites.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck
Wil je groeien met jouw website of webshop?

Vraag nu een gratis groeiscan aan. Onze SEO Specialist Arjan geeft een overzicht van de volgende punten:

Binnen een week de gratis groeiscan