Content uitbesteden

Richt jij je op waar jij goed in bent? Dan nemen wij het marketinggedeelte van je bedrijf voor onze rekening. Door de content aan onze specialisten uit te besteden, kun jij je concentreren op jouw werkzaamheden binnen je bedrijf.

Content uitbesteden?

    Kwalitatieve webteksten (SEO-proof)
    Doelgerichte e-mailmarketing
    Foto’s & video’s laten maken

Waarom content marketing uitbesteden?

“Het schrijven van sprekende teksten, het schieten van haarscherpe foto’s en het creëren van creatieve online uitingen. Bij Brandmerck werken we met specialisten die weten hoe ze jouw product of dienst op het online podium exposeren. Lukt het je maar niet om content te maken waar je achter staat en waarmee je het publiek wilt bereiken? Wij hebben de oplossing. Ontdek wat we voor je kunnen doen wanneer je de keuze maakt content marketing uit te besteden.”

Jelte van der Meulen

Jelte van der Meulen | Content marketing specialist

content marketing uitbesteden

Content uitbesteden of liever zelf aan de slag?

Voortdurend loop je tegen hetzelfde probleem aan. Bij het fotograferen van je producten stuit je steeds op onscherpe, overbelichte en te gekropte foto’s. Je weet niet goed hoe je video’s moet editen, dus als je je er dan op stort, ben je zomaar een hele middag eraan kwijt. Met de teksten op je website weet je maar niet de juiste toon te zetten. Het maken van content is een grote worsteling en dreigt langzaam een hoofdpijndossier te worden. Bovendien, waar haal je de tijd vandaan om naast de operationele werkzaamheden bezig te zijn met content marketing?

Gelukkig hoef je je hier niet zelf mee bezig te houden. Het creëren van content is onderdeel van ons dagelijks werk, dus we weten precies waar we jou in kunnen ontzorgen. In samenspraak met jou zetten we een effectieve strategie op die de basis wordt van de content die we maken.

Deskundig en strategisch

Wil je de content aan ons uitbesteden, dan kun je erop vertrouwen dat we jouw bedrijf op een stijlvolle en unieke manier in beeld brengen. We werken met ervaren specialisten die voor het maken van content de volgende middelen inzetten:

  • Conversiegerichte webteksten en blogs die je bezoekers aanspreken én de online vindbaarheid van je website vergroten
  • Content op social media voor het vergroten van je bereik en het versterken van de betrokkenheid met je volgers
  • Grafische banners die blijven hangen. De herkenbare en pakkende ontwerpen komen via Google Ads en Facebookcampagnes bij jouw doelgroep op het scherm
  • Foto’s en video’s waarmee we een ijzersterk beeld neerzetten van jouw bedrijf, producten en diensten. Onze specialisten hebben er kijk op en maken gebruik van de beste apparatuur

Om dit alles te realiseren en een waardevolle en consistente structuur aan te brengen, ontwikkelen we een strategisch plan dat de basis is van de content marketing. We verdiepen ons in jouw bedrijf en bespreken de doelen die je voor ogen hebt. Vanuit de strategie maken we content die jouw doelgroep triggert en je producten en diensten bij de klant brengt.

soorten content uitbesteden

Onze content marketing specialisten

Jelte van der Meulen

Jelte van der Meulen

Content strateeg

Trudy Havinga

Trudy Havinga

Creatieve content creator

Gerard Knipper

Gerard Knipper

Grafisch knipwonder

Steven van Horick

Steven van Horick

Beeldig meesterbrein

Jorina de Vries

Jorina de Vries

Woordenwonder

Onderdelen van content marketing

webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven

Teksten voeren je mee, ze geven oplossingen en ze inspireren. Schrijf je een tekst, dan heb je de unieke mogelijkheid om werelden te schetsen die de fantasie van de lezer prikkelen. Overtuig je doelgroep met sterke teksten.

e-mail marketing

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kun je klanten op een interactieve manier inspireren. Met sterke content laat je zien waarom jouw product of dienst het verschil maakt. Ontdek de kracht van e-mailmarketing met onze e-mail marketeers.

video marketing

Video laten maken

Bewegend beeld op je scherm, we krijgen er geen genoeg van. Scrollend door het wereldwijde web worden we meteen aangetrokken door video’s. Spelen jouw producten en diensten de hoofdrol in deze video’s?

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken ...
LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je ...
LEES MEER
Pand Haaima Hylkema
CasesSEASEO

Haaima Hylkema

Wil je met stijl over de weg rijden, dan doe je dat in een auto van Haaima Hylkema. Voorheen bekend als twee Friese bedrijven onder de namen Haaima en Hylkema, ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Content marketing is een strategische benadering waarbij waardevolle en relevante inhoud wordt gecreëerd en gedeeld om een doelgroep aan te trekken, te boeien en te binden, met als doel het bevorderen van klantbetrokkenheid en het bereiken van zakelijke doelen.

Content marketing helpt bedrijven te groeien door waardevolle informatie en inzichten over de dienstverlening te delen met de doelgroep. Je doelgroep leert het bedrijf kennen waardoor een groeiende vertrouwen en klantloyaliteit ontstaan. Als bedrijf vestig je autoriteit en het aantal leads en conversies neemt toe.

Verschillende soorten content kunnen gebruikt worden. Denk aan blogs, artikelen, video’s, infographics, e-books, podcasts en berichten op social media. Het belangrijkste is dat content relevant, boeiend en waardevol is voor de doelgroep.

Bereik de doelgroep door content te optimaliseren voor zoekmachines, te delen via relevante kanalen zoals de website en social media en door samen te werken met partners die de doelgroep bereiken.

SEO speelt een belangrijke rol bij content marketing, omdat het helpt je content beter vindbaar te maken in zoekmachines. Door relevante zoekwoorden en -zinnen op te nemen in je content en de technische aspecten van je website te optimaliseren, kun je je zichtbaarheid vergroten en meer organisch verkeer aantrekken.

Storytelling speelt een cruciale rol in content marketing omdat het helpt om een emotionele verbinding met je doelgroep te creëren. Door verhalen te gebruiken kun je je boodschap beter overbrengen, de aandacht vasthouden en de betrokkenheid vergroten.

Zorg ervoor dat content authentiek en waardevol is door te richten op de behoeften en interesses van de doelgroep. Bied oplossingen, inzichten en unieke perspectieven die waardevol zijn voor het publiek.

Enkele creatieve manieren om content te promoten zijn het gebruik van visuele content, zoals infographics en video’s, het organiseren van webinars of podcasts, het betrekken van influencers bij de content, het delen van content op social mediaplatforms en het benutten van e-mailmarketing om content te verspreiden.

Houd trends en behoeften in de gaten door marktonderzoek te doen, de doelgroep te volgen op sociale media, feedback van klanten te verzamelen en analytische gegevens te analyseren. Pas de strategie aan door nieuwe trends te omarmen, in te spelen op veranderende behoeften en continu te blijven experimenteren en optimaliseren.

Buyer persona’s zijn gedetailleerde profielen van je ideale klanten. Ze omvatten demografische informatie, behoeften, doelen, uitdagingen en andere relevante kenmerken. Door buyer persona’s te creëren, kun je je content beter afstemmen op de specifieke behoeften en interesses van je doelgroep.

Content curation verwijst naar het verzamelen, selecteren en delen van waardevolle inhoud van andere bronnen die relevant zijn voor je doelgroep. Hiermee kun je je expertise tonen en je doelgroep voorzien van nuttige informatie, zelfs als je niet alle content zelf produceert.

Leadgeneratie is het proces van het aantrekken en converteren van geïnteresseerde individuen naar potentiële klanten. Met content marketing kun je waardevolle inhoud bieden in ruil voor contactgegevens, zoals e-mailadressen, om een relatie op te bouwen en leads te genereren.

Evergreen content is tijdloze inhoud die altijd relevant is, ongeacht wanneer het wordt gepubliceerd. Het blijft waardevol en trekt voortdurend verkeer en betrokkenheid aan, zelfs op de lange termijn.

Veelvoorkomende valkuilen bij content marketing zijn onder andere het ontbreken van een duidelijke strategie, het produceren van irrelevante of saaie inhoud, het niet kennen van de doelgroep en het negeren van de meetbaarheid van je inspanningen.

Call-to-actions zijn directe oproepen aan de doelgroep om een specifieke actie te ondernemen, zoals het downloaden van een e-book, het invullen van een formulier, het delen van content of het doen van een aankoop. Ze helpen bij het sturen van de gewenste acties en het bevorderen van betrokkenheid.

Content marketing speelt een belangrijke rol in leadgeneratie, omdat waardevolle inhoud potentiële klanten aantrekt en interesse opwekt. Door kwalitatieve leads te genereren met behulp van content, kun je klanten verder begeleiden door de marketingtrechter naar conversie.

Enkele goede voorbeelden van succesvolle content marketingcampagnes zijn de “Dove Real Beauty” campagne, de “Red Bull Stratos” campagne en de “Nike Just Do It” campagne. Deze campagnes hebben zich gericht op storytelling, het creëren van emotionele verbindingen en het bieden van waardevolle inhoud aan hun doelgroepen.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck