Video laten maken

Bewegend beeld op je scherm, we krijgen er geen genoeg van. Scrollend door het wereldwijde web worden we meteen aangetrokken door video’s. Spelen jouw producten en diensten de hoofdrol in deze video’s?

Voordelen video laten maken:

    Meer converterend websitebezoek
    Betere en persoonlijke merkbeleving
    Video verhoogt de bezoekduur

Waarom een video laten maken?

“Online zien we een toenemend gebruik van videomateriaal. De mogelijkheden voor het maken en editen breiden zich uit, waardoor je je bedrijf almaar mooier kunt neerzetten. Wij zijn de specialisten die jou kunnen helpen bij het maken van een doeltreffende video. Met onze kennis, ervaring en apparatuur maken we videobeelden die opvallen. Ga jij met ons de uitdaging aan een strategie op te zetten waarin doeltreffende video marketing vooropstaat?”

Steven van Horick

Steven van Horick | Video-editor

video marketing

Video laten maken voor jouw bedrijf

We kunnen ons goed voorstellen dat je trots bent op wat je met je bedrijf doet en op wat je verkoopt. Je producten en diensten breng je dus met trots aan de man. Op je website en socialmediakanalen wil je sterke beelden neerzetten die de kijker direct aanspreken. Maar hoe doe je dat als je daar niet de tijd, nodige apparatuur of kennis voor hebt?

Daar zijn onze videospecialisten voor. We nemen graag de tijd om op je bedrijf langs te komen, kennis te maken en een plan voor videomarketing te ontwerpen. Op basis van je wensen en doelen leggen we met onze filmapparatuur fraaie, haarscherpe videobeelden vast. Met edits en special effects komen we vervolgens tot een beeldend verhaal dat jouw doelgroep op social media zoals YouTube, via Google Ads en op je website inspireert.

Kijkers verleiden met video’s

Het doel voor jouw onderneming is om een boodschap over te brengen aan en in contact te komen met potentiële klanten. Video marketing is een sterk middel waarin beeld, geluid en tekst samenkomen. Doe je het goed, dan kun je duizenden mensen online bereiken met videobeelden die onthouden worden. En die ertoe leiden dat mensen nieuwsgierig raken naar meer van jouw aanbod.

Weten hoe je dat effectief voor elkaar krijgt? Daarvoor schakel je onze specialisten in. Niet alleen met sterke videomarketing, maar door het complete contentplaatje dat bestaat uit video’s, foto’s, teksten en banners. Laat het maken van een video onderdeel zijn van de hele contentstrategie met daarin een consistente en waardevolle afspiegeling van jouw bedrijf.

video marketing uitbesteden

Onze video specialisten

Trudy Havinga

Trudy Havinga

Creatieve content creator

Daniel Sie

Daniël Sie

YouTube SEO-specialist

Esther Wijbenga

Esther Wijbenga

YouTube advertising specialist

Steven van Horick

Steven van Horick

Video-editor

Onderdelen van content marketing

webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven

Teksten voeren je mee, ze geven oplossingen en ze inspireren. Schrijf je een tekst, dan heb je de unieke mogelijkheid om werelden te schetsen die de fantasie van de lezer prikkelen. Overtuig je doelgroep met sterke teksten.

e-mail marketing

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kun je klanten op een interactieve manier inspireren. Met sterke content laat je zien waarom jouw product of dienst het verschil maakt. Ontdek de kracht van e-mailmarketing met onze e-mail marketeers.

content marketing icon

Content uitbesteden

Richt jij je op waar jij goed in bent? Dan nemen wij het marketinggedeelte van je bedrijf voor onze rekening. Door de content aan onze specialisten uit te besteden, kun jij je concentreren op jouw werkzaamheden binnen je bedrijf.

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken ...
LEES MEER
Pand Haaima Hylkema
CasesSEASEO

Haaima Hylkema

Wil je met stijl over de weg rijden, dan doe je dat in een auto van Haaima Hylkema. Voorheen bekend als twee Friese bedrijven onder de namen Haaima en Hylkema, ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Content marketing is een strategische benadering waarbij waardevolle en relevante inhoud wordt gecreëerd en gedeeld om een doelgroep aan te trekken, te boeien en te binden, met als doel het bevorderen van klantbetrokkenheid en het bereiken van zakelijke doelen.

Content marketing helpt bedrijven te groeien door waardevolle informatie en inzichten over de dienstverlening te delen met de doelgroep. Je doelgroep leert het bedrijf kennen waardoor een groeiende vertrouwen en klantloyaliteit ontstaan. Als bedrijf vestig je autoriteit en het aantal leads en conversies neemt toe.

Verschillende soorten content kunnen gebruikt worden. Denk aan blogs, artikelen, video’s, infographics, e-books, podcasts en berichten op social media. Het belangrijkste is dat content relevant, boeiend en waardevol is voor de doelgroep.

Bereik de doelgroep door content te optimaliseren voor zoekmachines, te delen via relevante kanalen zoals de website en social media en door samen te werken met partners die de doelgroep bereiken.

SEO speelt een belangrijke rol bij content marketing, omdat het helpt je content beter vindbaar te maken in zoekmachines. Door relevante zoekwoorden en -zinnen op te nemen in je content en de technische aspecten van je website te optimaliseren, kun je je zichtbaarheid vergroten en meer organisch verkeer aantrekken.

Storytelling speelt een cruciale rol in content marketing omdat het helpt om een emotionele verbinding met je doelgroep te creëren. Door verhalen te gebruiken kun je je boodschap beter overbrengen, de aandacht vasthouden en de betrokkenheid vergroten.

Zorg ervoor dat content authentiek en waardevol is door te richten op de behoeften en interesses van de doelgroep. Bied oplossingen, inzichten en unieke perspectieven die waardevol zijn voor het publiek.

Enkele creatieve manieren om content te promoten zijn het gebruik van visuele content, zoals infographics en video’s, het organiseren van webinars of podcasts, het betrekken van influencers bij de content, het delen van content op social mediaplatforms en het benutten van e-mailmarketing om content te verspreiden.

Houd trends en behoeften in de gaten door marktonderzoek te doen, de doelgroep te volgen op sociale media, feedback van klanten te verzamelen en analytische gegevens te analyseren. Pas de strategie aan door nieuwe trends te omarmen, in te spelen op veranderende behoeften en continu te blijven experimenteren en optimaliseren.

Buyer persona’s zijn gedetailleerde profielen van je ideale klanten. Ze omvatten demografische informatie, behoeften, doelen, uitdagingen en andere relevante kenmerken. Door buyer persona’s te creëren, kun je je content beter afstemmen op de specifieke behoeften en interesses van je doelgroep.

Content curation verwijst naar het verzamelen, selecteren en delen van waardevolle inhoud van andere bronnen die relevant zijn voor je doelgroep. Hiermee kun je je expertise tonen en je doelgroep voorzien van nuttige informatie, zelfs als je niet alle content zelf produceert.

Leadgeneratie is het proces van het aantrekken en converteren van geïnteresseerde individuen naar potentiële klanten. Met content marketing kun je waardevolle inhoud bieden in ruil voor contactgegevens, zoals e-mailadressen, om een relatie op te bouwen en leads te genereren.

Evergreen content is tijdloze inhoud die altijd relevant is, ongeacht wanneer het wordt gepubliceerd. Het blijft waardevol en trekt voortdurend verkeer en betrokkenheid aan, zelfs op de lange termijn.

Veelvoorkomende valkuilen bij content marketing zijn onder andere het ontbreken van een duidelijke strategie, het produceren van irrelevante of saaie inhoud, het niet kennen van de doelgroep en het negeren van de meetbaarheid van je inspanningen.

Call-to-actions zijn directe oproepen aan de doelgroep om een specifieke actie te ondernemen, zoals het downloaden van een e-book, het invullen van een formulier, het delen van content of het doen van een aankoop. Ze helpen bij het sturen van de gewenste acties en het bevorderen van betrokkenheid.

Content marketing speelt een belangrijke rol in leadgeneratie, omdat waardevolle inhoud potentiële klanten aantrekt en interesse opwekt. Door kwalitatieve leads te genereren met behulp van content, kun je klanten verder begeleiden door de marketingtrechter naar conversie.

Enkele goede voorbeelden van succesvolle content marketingcampagnes zijn de “Dove Real Beauty” campagne, de “Red Bull Stratos” campagne en de “Nike Just Do It” campagne. Deze campagnes hebben zich gericht op storytelling, het creëren van emotionele verbindingen en het bieden van waardevolle inhoud aan hun doelgroepen.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck