Vacature: Marketing Strateeg

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Wij zijn op zoek naar een Marketing Strateeg. Ben jij in staat om bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een winnende online marketing strategie? Waarbij collega’s verrast worden en de verwachtingen van de klant overtroffen. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

Over deze vacature

 • Marketing Strateeg
 • 32-40 uur
 • Bolsward
 • 2+ jaar relevante werkervaring

Wat zoeken wij?

Doordat wij in de volgende fase van onze groei zijn gekomen zijn we op zoek naar een marketing strateeg met gevoel voor marketing en mensen. Als marketing strateeg vertaal je bedrijfsdoelstellingen van onze klanten naar een winnende marketing strategie. Waarbij je een sturende rol hebt bij de uitvoering van de strategie voor alle kanalen. Zowel richting de klant als je collega’s in het klant team.

Je hebt een brede kennis van marketing met focus op online en bent er op gebrand om commerciële doelen te behalen. Je hebt oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing. Dit kun jij goed overbrengen op jouw klanten en collega’s. Zodat je samen met jouw eigen klanten zorgt voor een succesvolle samenwerking. 

*Heb je geen ervaring als marketing strateeg maar ben je toe aan een volgende stap? Dan gaan we ook graag met je in gesprek.*

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint je dag tussen 07:00 en 09:30. Met een mooie afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor.  De globale weekplanning heb je aan het begin van het kwartaal al gemaakt. Tijdens de start van je dag zorg je voor de ideale indeling van jouw agenda. Daarna ga je meteen aan de slag met de voorbereiding van het voortgangsgesprek dat je met een van jouw klanten hebt. Vervolgens ga je aan de slag met een analyse van de resultaten van een van de klanten. Naar aanleiding van je analyse maak je een voorstel voor een nieuwe campagne en brief je jouw Ads collega voor het opzetten hiervan. Je had nog een vraag openstaan bij een SEO collega waarmee je samen een project draait. Dit overleg je kort en je noteert je acties direct in de taak van volgende week. Je maakt een lekkere lunch voor jezelf en doet een ronde mee met tafeltennissen. 

Na de lunch sluit je aan bij de weekly van de verschillende specialistische teams. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de bijzonderheden van alle projecten. Daarna kun je aan de slag met de concurrentie analyse voor een van de nieuwe klanten. Met alle informatie vanuit de analyse ben jij in staat om ijzersterke invalshoek te bedenken voor een nieuwe campagne. Je bespreekt die met het klantteam en maakt een presentatie om de aanpak te pitchen bij de klant. Je sluit je dag af met een telefonisch overleg over de resultaten met een van jouw projecten. Je informeert je collega’s en zet meteen de acties uit na het overleg. Je gaat naar huis om daar nog de laatste e-mails te beantwoorden. 

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt ervaring in marketing;
 • Je hebt gevoel voor marketing&mensen;
 • Je bent leergierig en geniet van winnen;
 • Je neemt de regie over je eigen werkzaamheden;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent een collega waar je op kunt bouwen.

"Uiteindelijk het resultaat zien van een geweldige campagne geeft mij elke keer weer een stoot nieuwe energie"

Jelte van der Meulen,
Teamlead Content bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Marktconform salaris en vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijkse coachingsgesprekken
 • Uitdagende projecten
 • Gratis verse lunch
 • Professionele stoelmassage
 • Leuk en zeer gemotiveerde collega’s

Spreekt je dit aan?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan  je sollicitatie met motivatie en CV naar [email protected]

Bekijk ook deze vacatures

Stage online marketing
Vacatures

Stagiair(e) Junior Online Marketeer @ Brandmerck & Okkinga

Voor onze Online Marketing afdeling zoeken wij een gedreven MBO of HBO Stagiair(e) met een brede interesse voor Online Marketing. Ambitie is de rode draad die door alles heen loopt ...
LEES MEER
Vacatures

Financieel Administrateur @Brandmerck Okkinga

Ter versterking van ons team zoeken wij een financieel administrateur. Ben jij een held met cijfers, heb je een hekel aan losse eindjes en krijg je energie van mensen om ...
LEES MEER
Stage online marketing
Vacatures

Vacature Contentmarketeer @Brandmerck

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck