Nieuw: Traineeship Online marketing

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Wij zijn op zoek naar de toekomstige online marketeer van Brandmerck. Ben je net afgestudeerd, heb je affiniteit met online marketing en ben je op zoek naar een startersfunctie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

Over deze vacature

 • Traineeship Online marketing
 • 32-40 uur
 • Sneek
 • Startersfunctie
 • Per direct

Wat zoeken wij?

Door de snelle groei zijn we op zoek naar iemand die tijdens een traineeship alles wil leren over online marketing. Tijdens dit traineeship ga je alles leren over de verschillende aspecten van online marketing. Waarbij Social Ads de eerste focus zal worden. Je gaat actief meewerken, meedenken en bijdragen aan het opzetten en de optimalisatie van verschillende campagnes in Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een doener die de regie neemt over zijn/haar eigen werkzaamheden. Je past je makkelijk aan en kunt snel schakelen. Je hebt een sterke affiniteit met marketing en bent er op gebrand om commerciële doelen te behalen. Je hebt oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit kun jij goed overbrengen op jouw klanten. Zodat je samen met jouw eigen klanten zorgt voor een succesvolle samenwerking.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint de dag tussen 07:00 en 09:30. Met een mooie afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor.  De globale weekplanning heb je aan het begin van het kwartaal al gemaakt. Tijdens de start van de dag zorg je voor de ideale indeling van jouw agenda. Daarna ga je meteen aan de slag met de voorbereiding van het voortgangsgesprek dat je met één van jouw klanten hebt. Vervolgens ga je aan de slag met een analyse van de resultaten van een Facebook Ads campagne. Naar aanleiding van de analyse maak je een nieuwe campagne en geef je de klant een update via de e-mail. Je had nog een vraag openstaan bij een Google Ads collega waarmee je samen een project draait. Dit overleg je kort en noteert de acties direct in de taak die volgende week staat ingepland. Je maakt een lekkere lunch voor jezelf en doet een ronde mee met tafeltennissen. 

Na de lunch start je met de weekly van Team Ads. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de bijzonderheden van alle projecten. Daarna kun je de Facebook en Instagram campagnes opzetten voor een nieuwe klant. Met alle informatie vanuit de strategie ben jij in staat om ijzersterke campagnes op te zetten die direct goed converteren. Je informeert de klant telefonisch over de campagnes en bespreekt nog een aantal details die je direct daarna verwerkt. Je sluit je dag af met een voortgangsgesprek met een ondernemer. Met een duidelijk presentatie deel je alle resultaten en kijk je vooruit naar de plannen voor de komende maanden. Na het gesprek verwerk je alle actiepunten en zit jouw dag er op. 

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt bent net afgestudeerd;
 • Je hebt gevoel voor taal & cijfers;
 • Je bent leergierig en geniet van winnen;
 • Je neemt de regie over je eigen werkzaamheden;
 • Je wordt enthousiast van online marketing;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent een collega waar je op kunt bouwen.

"Na mijn afstuderen is het traineeship bij Brandmerck de perfecte stap in mijn online marketing carriere"

Jelte van der Meulen Content Marketeer bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Marktconform salaris en vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijkse coachingsgesprekken
 • Uitdagende projecten
 • Gratis verse lunch
 • Professionele stoelmassage
 • Leuke en zeer gemotiveerde collega’s

Spreekt je dit aan?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar [email protected].

Bekijk ook deze vacatures

Stage online marketing
Vacatures

Vacature Contentmarketeer @Brandmerck

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? ...
LEES MEER
Ads specialist
Vacatures

Vacature: Google Ads-specialist

Wij zijn op zoek naar een Google Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. ...
LEES MEER
Pinterest tips
Vacatures

Vacature: Project Manager Marketing

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Marketing. Ben jij in staat om de uitvoering van een online marketing strategie goed te begeleiden? Waarbij collega's gefaciliteerd worden en de verwachting ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck