Vacature: Google Ads-specialist

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Wij zijn op zoek naar een Google Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

Over deze vacature

 • Google Ads-specialist
 • 32-40 uur
 • Sneek
 • 2+ jaar relevante werkervaring

Wat zoeken wij?

Door de snelle groei zijn we op zoek naar een Google Ads specialist met gevoel voor data en techniek. Als Google Ads specialist zal je actief meewerken, meedenken en bijdragen aan het opzetten en de optimalisatie van verschillende Google Ads campagnes voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een doener die de regie neemt over zijn eigen werkzaamheden. Je past je makkelijk aan en kunt snel schakelen. Je hebt een sterke affiniteit met marketing en bent er op gebrand om commerciële doelen te behalen. Je hebt oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit kun jij goed overbrengen op jouw klanten. Zodat je samen met jouw eigen klanten zorgt voor een succesvolle samenwerking. Daarnaast heb je ervaring met dashboarding en alle technische zaken zoals het instellen van doelen in Google Tag Manager. 

*Heb je geen ervaring als Google Ads specialist maar heb je wel een achtergrond in Data Science? Dan gaan we ook graag met je in gesprek.*

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint je dag tussen 07:00 en 09:30. Met een mooie afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor.  De globale weekplanning heb je aan het begin van het kwartaal al gemaakt. Tijdens de start van je dag zorg je voor de ideale indeling van jouw agenda. Daarna ga je meteen aan de slag met de voorbereiding van het voortgangsgesprek dat je met een van jouw klanten hebt. Vervolgens ga je aan de slag met een analyse van de resultaten van een van de Google Ads campagnes. Naar aanleiding van je analyse maak je een nieuwe campagne en geef je de klant een update via de e-mail. Je had nog een vraag openstaan bij een SEO collega waarmee je samen een project draait. Dit overleg je kort en je noteert je acties direct in de taak van volgende week. Je maakt een lekkere lunch voor jezelf en doet een ronde mee met tafeltennissen. 

Na de lunch start je met de weekly van Team SEA. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de bijzonderheden van alle projecten. Daarna kun je de Google Ads campagnes opzetten voor een nieuwe klanten. Met alle informatie vanuit de strategie ben jij in staat om ijzersterke campagnes op te zetten die direct goed converteren. Je informeert de klant telefonisch over de campagnes en bespreekt nog een aantal details die je direct daarna verwerkt. Je sluit je dag af met een voortgangsgesprek met de klant. Met een duidelijk presentatie deel je alle resultaten en kijk je vooruit naar de plannen voor de komende maanden. Na het gesprek verwerk je alle actiepunten. Je kreegt nog een vraag van een collega met betrekking tot het instellen van doelen in Google Tag Manager. Dit zoek je uit en kunt je meteen verwerken. 

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt ervaring met Google Ads;
 • Je hebt gevoel voor data en techniek;
 • Je bent leergierig en geniet van winnen;
 • Je neemt de regie over je eigen werkzaamheden;
 • Je wordt enthousiast van online marketing;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent een collega waar je op kunt bouwen.

"Ik krijg er een kick van om binnen het budget van mijn projecten een zo hoge mogelijk omzet te generen en hun online doelstellingen te behalen."

Nico Zeinstra,
Google Ads-specialist bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Marktconform salaris en vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijkse coachingsgesprekken
 • Uitdagende projecten
 • Gratis verse lunch
 • Professionele stoelmassage
 • Leuk en zeer gemotiveerde collega’s

Spreekt je dit aan?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan voor 1 april 2023 je sollicitatie met motivatie en CV naar [email protected]

Bekijk ook deze vacatures

header vacature ads specialist
Vacatures

Vacature: BI Specialist / Data Analist

Wij zijn op zoek naar een BI Specialist / Data Analist die ook alles wil leren over Google Ads. De verdere tekst gaat over het profiel van de Google Ads specialist. Maar wij zijn ook op zoek naar startende BI Specialisten en Data Analisten.

LEES MEER
stage account manager online marketing
Vacatures

Stageplek: Accountmanager

Zit onderhandelen in jouw bloed en heb je commerciële skills? Ben jij in staat om nauwkeurig te werken en heb je interesse in online marketing? Dan hebben wij een stage voor jou!

LEES MEER
vacature social media marketeer
Vacatures

Vacature Social Ads-specialist

Wij zijn op zoek naar een Social Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Social Ads campagnes in o.a. Facebook, Instagram en Linkedin? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

LEES MEER

Wil je er online ook met jouw bedrijf tussenuit springen?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn.

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing
(SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck