Vacature: Project Manager Marketing

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Marketing. Ben jij in staat om de uitvoering van een online marketing strategie goed te begeleiden? Waarbij collega’s gefaciliteerd worden en de verwachting van de klant overtroffen. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

Over deze vacature

 • Projectmanager
 • 32-40 uur
 • Bolsward
 • 2+ jaar relevante werkervaring

Wat zoeken wij?

Wij zitten in de volgende fase van onze groei en zoeken daarom naar een project manager marketing met organisatietalent . Als projectmanager ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent in staat om een marketingstrategie te vertalen naar een strakke planning. Je bent als de schakel tussen de klant en de specialisten altijd op de hoogte van de voortgang. Juist als het moeilijk wordt ga jij een stap harder.

Je hebt ervaring als project manager en brede kennis van marketing met focus op online. Je bent er op gebrand om doelen te bepalen binnen het budget. Je hebt oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij jouw klanten. Dit kun je vertalen naar duidelijke acties. Zodat je samen met jouw eigen klanten en collega’s zorgt voor een succesvolle samenwerking. 

*Heb je geen ervaring als project manager maar ben je toe aan een volgende stap? Dan gaan we ook graag met je in gesprek.*

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint je dag tussen 07:00 en 09:30. Met een mooie afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor.  De globale weekplanning heb je aan het begin van het kwartaal al gemaakt. Tijdens de start van je dag zorg je voor de ideale indeling van jouw agenda. Daarna ga je meteen aan de slag met de voorbereiding van het voortgangsgesprek dat je met een van jouw klanten hebt. Vervolgens krijg je een uitgebreide analyse van een van de Ads specialisten. Naar aanleiding van de kwartaalmeeting stel je de planning bij en geef je de andere betrokkenen een update. Je had nog een vraag openstaan bij een SEO collega waarmee je samen een project draait. Dit overleg je kort en je noteert je acties direct in de taak van volgende week. Je maakt een lekkere lunch voor jezelf en doet een ronde mee met tafeltennissen. 

Na de lunch sluit je aan bij de weekly van de verschillende specialistische teams. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de bijzonderheden van alle projecten. Daarna kun je aan de slag met een rondje langs de velden voor alle klanten. Met alle informatie vanuit de gesprekken ben jij in staat om de collega’s de juiste input te geven. Je sluit je dag af met een telefonisch overleg over de resultaten met een van jouw projecten. Je informeert je collega’s en zet meteen de acties uit na het overleg. Je gaat naar huis om daar nog de laatste e-mails te beantwoorden.

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt ervaring als project manager;
 • Je hebt gevoel voor marketing&mensen;
 • Je bent leergierig en geniet van winnen;
 • Je neemt de regie over je eigen werkzaamheden en die van anderen;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent een collega waar je op kunt bouwen.

"Samen met alle betrokkenen fantastische resultaten neerzetten. Dat is waar we het voor doen"

Erwin Hoekstra,
Commercieel Directeur bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Marktconform salaris en vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijkse coachingsgesprekken
 • Uitdagende projecten
 • Gratis verse lunch
 • Professionele stoelmassage
 • Leuk en zeer gemotiveerde collega’s

Spreekt je dit aan?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar [email protected]

Bekijk ook deze vacatures

Stage online marketing
Vacatures

Vacature Contentmarketeer @Brandmerck

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? ...
LEES MEER
Ads specialist
Vacatures

Vacature: Google Ads-specialist

Wij zijn op zoek naar een Google Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. ...
LEES MEER
vacature seo specialist
Vacatures

Vacature SEO-specialist

Wij zijn op zoek naar een SEO-Specialist. Heb jij ervaring met met het opzetten en uitvoeren van winnende SEO strategieën? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck