Spacer

SEA specialist

Gedreven door online vindbaarheid zorgen wij voor genagelde online resultaten.

SEA specialist

Erwin, onze Bing & Google Ads specialist

Al onze diensten worden aangevoerd door online specialisten. Op het gebied van SEA is dat onze Bing Ads en Google Ads specialist Erwin. Erwin is gek op snel resultaat en dankzij zijn kwalificaties binnen Bing en Google Ads (nieuwe AdWords) weet hij voor jou kwalitatief sterke campagnes op te zetten. Een hoge kwaliteitsscore, doorklikratio en conversie maakt hem dolenthousiast. Wil jij er online ook direct tussenuit springen?

3

SEA specialist gezocht?

De pakkende afkorting van zoekmachine adverteren (SEA) past perfect bij het directe resultaat dat deze dienst kan bieden. Wil je snel online resultaat voor je webshop of website behalen dan zijn Bing en Google Ads een ideaal hulpmiddel. We kennen ze allemaal, de advertenties in de zoekresultaten (herkenbaar aan de groene label), de Shopping-advertenties van producten alsmede de banners die we op websites zoals nu.nl en detelegraaf.nl te zien krijgen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden van zoekmachine adverteren Ben je op zoek naar een SEA specialist die jouw bedrijf kan helpen met het effectief inzetten van Bing Ads en/of Google Ads campagnes? Erwin, onze gekwalificeerde expert kan je hier direct bij helpen. Neem vrijblijvend contact op zodat Erwin je meer kan vertellen over je mogelijkheden met het inzetten van zoekmachine adverteren. Mail naar info@brandmerck.nl of bel ons op 085 – 065 3623.

SEA specialist Google AdWords

Traject

Onze Bing Ads en Google Ads specialist kan jouw bedrijf van de een op de andere dag bovenaan in de zoekresultaten krijgen. Dankzij persoonlijk contact met Erwin kan hier altijd snel in worden geschakeld. We starten het traject te allen tijde met het bepalen van de strategie. Waar wil je op gevonden worden, wat is je budget en wat voor doelstellingen wil je nastreven zijn zaken die aan bod komen. Samen bepalen we vervolgens de strategie en kiezen we welke advertentiemogelijkheden er worden ingezet. Na deze keuzes maken we de campagnes op maat aan zodat ze perfect op jouw doelgroep aansluiten. Daar blijft het echter niet bij.

Campagnes optimaliseren

SEA specialist Erwin gaat verder waar anderen stoppen. Na het opzetten van de campagnes blijft onze expert optimaliseren. Het houdt namelijk niet op bij alleen het opzetten. Wij monitoren dagelijks de resultaten om een zo hoog mogelijk resultaat tegen de laagst mogelijke klikkosten te genereren. Zo garanderen wij een effectieve werkwijze voor jouw bedrijf.

Onze Bing Ads en AdWords expert inschakelen?

Wil je online direct meer resultaat behalen? Schakel dan Brandmerck in en Erwin gaat graag voor je aan de slag. Vul het onderstaand contactformulier hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen komen we tot genagelde online resultaten. Ben jij er klaar voor?

Ook onze SEA specialist inschakelen?

Stuur Erwin gerust een bericht.

Onze SEA specialist informeert je graag vrijblijvend over de mogelijkheden met Bing en/of Google Ads.

3

Ervaringen van opdrachtgevers

Oostra & Partners

Dit levendige administratie- en belastingadvieskantoor ligt gelegen in het mooie Rolde, net onder de rook van Assen. MKB- klanten kunnen hier terecht voor jaarrekeningen, persoo…

Lees meer

Elocktron

Elocktron Stel, je hebt of beheert een bedrijfspand met een traditionele mechanische vergrendeling. De werknemers, stagiaires, de schoonmakers en nog een aantal mensen hebben een eigen sleutel.

Lees meer

Fresh Goggles

Als doorgewinterd skileraar moest Sandro von Haller (24) keer op keer een dure skibril aanschaffen. Het frustreerde hem telkens € 100,- tot € 150,- uit te moeten geven …

Lees meer
Daag ons uit!
Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!