Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
(MVO)

Brandmerck & MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, of MVO, staat hoog in het vaandel bij Brandmerck. Niet omdat we ons verplicht voelen, het ons direct voordelen oplevert of doordat we gevoelig zijn voor mooie woorden van buitenaf. Bij Brandmerck doen we aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, omdat dit past bij ons DNA en wij geloven in de kracht van dit principe.

Het begint bij onszelf

Waarom dit nou bij ons DNA past? Wij willen bedrijven laten groeien en samen kijken naar de toekomst. Niet alleen leven in het hier en nu, maar nadenken over wat de toekomst ons gaat brengen. Maatschappelijke problemen als luchtvervuiling, klimaatverandering, slechte arbeidsomstandigheden of vergrijzing verdienen te worden bestreden. Dat begint bij onszelf.

Brandmerck zet zich dan ook in voor vitale medewerkers. Een dagelijks verzorgde gezonde lunch, fruit op de werkvloer en een bedrijfsmassage. Het zijn slechts een paar voorbeelden waarmee we ons team vitaal houden.

Trotse sponsor

Naar buiten vult Brandmerck het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen concreet in door een aantal sportverenigingen te sponsoren; als clubsponsor van VV Nijland, als materiaal- en shirtsponsor van VV Blackboys 2 uit Sneek en Exstudiantes 7 uit Groningen en als officiële partner van Team ten Berge. 

Deze sportverenigingen sluiten aan bij ons DNA en helpen wij dan ook op diverse manieren om hun bestaansrecht nog beter te bewerkstelligen. Denk je nou ook goed bij ons te passen? Wij zijn altijd bereid om te kijken wat er mogelijk is. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social Media marketing
(SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Instagram, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-0653623

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck