Spacer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook maatschappelijk zorgen wij voor genagelde resultaten.

MVO

De maatschappelijke bijdrage van Brandmerck

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, of MVO, staat hoog in het vaandel bij Brandmerck. Niet omdat we ons verplicht voelen, het ons direct voordelen oplevert of doordat we gevoelig zijn voor mooie woorden van buitenaf. Bij Brandmerck doen we aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen omdat dit past bij ons DNA en wij geloven in de kracht van dit principe.

3

Het begint bij onszelf

Waarom dit nou bij ons DNA past? Wij willen bedrijven laten groeien en samen kijken naar de toekomst. Niet alleen leven in het hier en nu, maar nadenken over wat de toekomst ons gaat brengen. Maatschappelijke problemen als luchtvervuiling, klimaatverandering, slechte arbeidsomstandigheden of vergrijzing verdienen te worden bestreden. Dat begint bij onszelf.

Brandmerck zet zich dan ook in voor vitale medewerkers. Een dagelijks verzorgde gezonde lunch, fruit op de werkvloer en een bedrijfsmassage. Het zijn slechts een paar voorbeelden waarmee we ons team vitaal houden.

Trotse sponsor

Naar buiten vult Brandmerck het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen concreet in door een aantal sportverenigingen te sponsoren; als clubsponsor van VV Nijland, als materiaal- en shirtsponsor van VV Blackboys 2 uit Sneek en Exstudiantes 7 uit Groningen en als officiële partner van Team ten Berge. 

Deze sportverenigingen sluiten aan bij ons DNA en helpen wij dan ook op diverse manieren om hun bestaansrecht nog beter te bewerkstelligen. Denk je nou ook goed bij ons te passen? Wij zijn altijd bereid om te kijken wat er mogelijk is. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Ervaringen van opdrachtgevers

Beach Wagon

In dit artikel vertelt Gerjan wat hij doet met Beach Wagon Company en welke rol de bedrijven Brandmerck en MOUNTAIN iT spelen in het online succes van dit merk…

Lees meer

Baking Queen

Baking Queen eigenaresse Sanne Brugman vertelt enthousiast over haar passie en de samenwerking met Brandmerck. Wat begon als een hobby, is nu haar leven…

Lees meer

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!