Microsoft Advertising

Vandaag met jouw bedrijf bovenaan in Bing? Dat verzorgen de experts van Brandmerck met Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads).

Voordelen Microsoft Advertising uitbesteden:

    Topposities in Bing
    Online meer conversies
    Laagst mogelijke klikkosten

Microsoft Advertising uitbesteden?

“De zoekmachine Bing is groeiend, ook in Nederland. Om en nabij 10% van jouw doelgroep maakt gebruik van deze zoekmachine. Jij wilt toch ook voor deze doelgroep op het juiste moment zichtbaar zijn (met online advertenties)? Microsoft Advertising uitbesteden kan dan een verstandige keuze zijn. Want hoe ben je zichtbaar op de juiste momenten, hoe maak je gerichte advertenties en hoe zorg je voor zo veel mogelijk relevant verkeer? Onze Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) specialisten stellen de meest converterende tekstadvertenties op voor het hoogste resultaat.”

Evert de Jong

Evert de Jong | Microsoft Advertising-specialist

bing ads uitbesteden beheer optimalisatie

Campagne beheer & optimalisatie

Ons Microsoft Advertising bureau is gevestigd in Groningen, Sneek & Deventer, maar wij werken dagelijks aan het opzetten, beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes voor opdrachtgevers door het hele land. Altijd voor het maximale resultaat. Samen zorgen we voor het effectief inzetten van de advertentiecampagnes. Dat betekent niet alleen dat wij de campagnes opzetten en onderhouden. Wij zijn constant aan het analyseren voor de hoogste rendement. Brandmerck dramt niet je wekelijkse of maandelijkse budget erdoorheen. Onze SEA-specialisten werken zorgvuldig en effectief. Zien we dat jouw bedrijf met lagere klikkosten hetzelfde resultaat kan behalen? Dan passen we dit, in overleg, meteen toe zodat je zo efficiënt mogelijk uitbesteedt.

Bing adverteren met Brandmerck

Dat Bing of Microsoft Advertising groeiende is moge duidelijk zijn. Steeds meer features staan op de radar om beschikbaar te worden in Nederland. Voorheen was het namelijk enkel mogelijk om met tekstadvertenties in Bing te adverteren. In 2019 is echter de nieuwste functionaliteit van Bing gelanceerd in Nederland: Bing Shopping. Bij Brandmerck hebben we de eerste campagnes al in mogen richten. Dankzij deze uitbreiding kunnen we, naast Google Shopping, ook Bing Shopping voor onze opdrachtgevers inzetten. Wil jij ook op Bing adverteren? Stuur ons gerust een bericht. Wist je trouwens dat we Google Ads-campagnes eenvoudig kunnen importeren naar Microsoft Advertising? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over.

Bing adverteren

Onze Microsoft Advertising-specialisten

Evert de Jong

Evert de Jong

SEA-strateeg

nico zeinstra

Nico Zeinstra

Conversie knaller

esther

Esther Wijbenga

Google genie

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

Data & zoekvraag specialist

Onderdelen van zoekmachine adverteren

google-logo-icon-PNG-Transparent-Background-e1495781274381

Google Ads

Op de juiste momenten met gerichte advertenties zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Google. Is dit ook jouw doel met het inzetten van online advertenties? Google Ads uitbesteden kan dan een verstandige keuze zijn.

youtube icon

YouTube Marketing

Het afgelopen decennia is YouTube in een hoog tempo gegroeid. En met deze groei zijn ook de zakelijke kansen op deze zoekmachine enorm toegenomen. Met name op het gebied van adverteren. Laat ons jou overtuigen om hiermee aan de slag te gaan.

iconfinder_Shop_379425

Marketplaces

Marketplaces als Bol.com en Amazon zijn niet meer weg te denken. Ook jij kunt daar met jouw producten effectief zichtbaar zijn zodat je meer verkopen realiseert. Wil je weten hoe en met welke marketplaces wij jou kunnen helpen?

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
geboortegift header
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
postma diervoeders
SEA

Postma Diervoeders

Abe en Tineke Postma runnen samen Postma Diervoeders in Gauw. Zij leveren alle diervoeders en verzorgingsproducten voor melkvee, paarden, kleinvee en huisdieren en voorzien hun klanten van een persoonlijk en op maat gemaakt advies over de juiste voeding voor hun dieren. Tineke vertelt over de rijke geschiedenis van het bedrijf en de samenwerking met Brandmerck.

LEES MEER

Wil je er online ook met jouw bedrijf tussenuit springen?

Veelgestelde vragen

Microsoft Advertising is het advertentieprogramma van Bing. Het is vergelijkbaar met Google Ads, alleen dan gericht op de zoekmachines Bing en Yahoo. Wanneer je van het advertentieprogramma gebruik maakt kan je bovenaan komen in Bing en Yahoo met tekstadvertenties gericht op zoekwoorden.

Bing Ads is enkel een andere benaming voor Microsoft Advertising. Sinds 2020 heet het officieel Microsoft Advertising.

Naast tekstadvertenties kan je ook inzetten op productadvertenties. Dit heet in Google Shopping.

Het is heel interessant om met adverteren in Bing en Yahoo aan de slag te gaan. Het zijn na Google en YouTube de meest gebruikte zoekmachines. Er zijn nog weinig adverteerders waardoor adverteren gemiddeld gezien ook een stuk goedkoper is.

De campagnes kunnen gekopieerd worden vanuit Google Ads. Wel is het belangrijk om een andere strategie te kiezen en andere tekstadvertenties te gebruiken omdat Bing andere richtlijnen heeft.

Bovenaan komen in Bing is te realiseren op 2 manieren namelijk; via de betaalde manier doormiddel van SEA (Search Engine Advertising) of op de gratis manier door middel van SEO (Search Engine Optimization).

De meest populaire vorm van online adverteren is via Google Ads. Je betaalt een bedrag per keer dat er op jouw advertentie geklikt wordt. De prijzen per woord en klik lopen behoorlijk uiteen; dit is afhankelijk van hoe vaak er op dat keyword gezocht wordt. Ook adverteren via Facebook is een optie. Daar focus je je niet op zoekwoorden, maar op doelgroepen.

CPC staat voor Cost Per Click, dit is een afrekenmodel voor online adverteren. Zoals de naam al zegt betaald de adverteerder een bepaald bedrag voor iedere keer dat er op zijn advertentie geklikt wordt.

CPM staat voor Cost per Mille. Bij online adverteren in het Display Netwerk heb je de mogelijkheid om te betalen per klik (CPC, Cost per Click) of per 1000 vertoningen (CPM). Wanneer je bijvoorbeeld 8000 vertoningen op Google hebt gehad, maar niemand heeft erop geklikt, betaal je niets. Het is echter voor websites geen aantrekkelijk model om jouw advertentie dan te tonen.

CPA staat voor Cost Per Action, dit is een manier van betalen voor advertenties waarbij alleen wordt betaalt voor acties die iemand uitvoert omdat diegene de advertentie heeft gezien.

Wij werken met de besten

google partner