5 redenen om Google Ads uit te besteden

Sta jij iedere ochtend op om vol energie naar je werk te vertrekken en weer een goede dag te draaien? Je hebt je eigen bedrijf en daar ben je trots op. Dat mag iedereen weten. Sterker nog, je wilt natuurlijk dat iedereen binnen je doelgroep jouw bedrijf kent en zich voegt aan jouw klantenbestand. Om dat te bereiken heb je op eigen kracht van alles ingezet, van Social Media tot Google, maar dat heeft nog niet voldoende opgeleverd.

Wel eens overwogen om de online marketing voor jouw bedrijf uit handen te geven? Denk bijvoorbeeld aan Google advertenties die ervoor zorgen dat je bedrijf altijd zichtbaar is voor de mensen die jij wilt bereiken. Of je bedrijf nu nieuw is of al jarenlang draait, het is nooit te laat om te beginnen aan Google Ads en zeker niet om die uit te besteden. En wel om de volgende vijf redenen.

Google Analytics, Google Mijn Bedrijf, Google Tag Manager. Je wilt een Google Advertentie opzetten, maar je stuit al op de vele termen en inloginstellingen zonder enig idee te hebben wat het inhoudt en wat je ermee moet. Pff, het duizelt je al voordat je ook maar weet waar je moet beginnen.

Niet zo gek, want je hebt er weinig ervaring mee en de ontwikkelingen in Google Ads halen je voortdurend in, waardoor het alleen maar nóg ingewikkelder wordt. De eerste reden om Google Ads uit te besteden is dat de expert die dagelijks in deze online omgeving werkt, precies weet welke stappen hij neemt bij het opzetten van de campagne, de koppelingen die gemaakt moeten worden en hoe de Google Advertenties afgetrapt worden. Wil je Google Ads uitbesteden, dan hoef je alleen maar te zorgen dat jij je doelstellingen voor ogen hebt en een budget te reserveren voor de campagnes.

"Pff, het duizelt je al voordat je ook maar weet waar je moet beginnen."

2. Waar haal je de tijd vandaan om Google Ads op te zetten?

Je hebt een eigen bedrijf, dus genoeg te doen. Geen dag gaat voorbij zonder afspraken en je to-do-lijst wordt eerder langer dan korter. Tijd om een goede Google Ads campagne op te zetten en bij te houden is er eigenlijk niet. In ieder geval niet voldoende. Een simpele reden om Google Ads uit te besteden: de tijd die in jouw agenda ontbreekt, is wel beschikbaar in die van de SEA-expert. Google Ads behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden, dus bij het maken van concrete afspraken over de samenwerking zal ruim tijd vrijgemaakt worden voor de Google Ads campagnes voor jouw bedrijf. Kun jij je agenda vullen met dat waar jij mee bezig wilt zijn.

3. Wat als je Google Ads campagnes dreigen te kelderen?

Misschien heb je in je overvolle agenda toch nog gelegenheid gevonden om aan Google Ads te beginnen en kijk je af en toe naar de resultaten van de actieve campagnes. Gaat het de goede kant op, super! De resultaten stijgen en je hoeft eigenlijk weinig aan te passen om de campagne te verbeteren. Maar wat nou als de resultaten niet goed zijn en de uitgaven hoger dan de inkomsten? Hier kom je op nog een reden om Google Ads uit te besteden. De SEA-expert die dagelijks in de Google Ads campagnes zit, heeft de ervaring en deskundigheid om de juiste aanpassingen te doen en de resultaten weer op te krikken in een stijgende lijn.

stijgende google ads resultaten

4. Niks fijner dan Google Ads uit te besteden aan een deskundig SEA-specialist

Het kan zijn dat je het spannend vindt om de online marketing voor jouw bedrijf uit handen te geven. Je hebt vertrouwen nodig en we hebben het wel over jouw bedrijf waar jij je hart en ziel in legt. Je steekt niet alleen geld in de online marketing, je wilt ook je bedrijfsnaam goed houden wanneer die online wordt verspreid via Google Ads. Logisch dat je de goede mensen ervoor wilt inschakelen. Maar heb je een goede SEA-expert gevonden, dan is dat genoeg reden om jouw Google Ads uit te besteden. Jij levert de wensen en doelstellingen voor jouw bedrijf aan en de SEA-expert zet zijn kunde in om daar het beste uit te halen.

sea-specialist nico

"Jij levert de wensen en doelstellingen voor jouw bedrijf aan en de SEA-expert zet zijn kunde in om daar het beste uit te halen."

5. Google Ads uitbesteden met als gevolg meer omzet

Last but not least: je uiteindelijke doel is om via Google Advertenties meer zichtbaarheid te krijgen en je omzet te verhogen. Loopt de campagne goed, dan zal dit zeker een positief effect hebben op de maandelijkse cijfers. Reden genoeg om Google Ads uit te besteden, want hoe bereik je dat beter dan met de deskundigheid van de SEA-expert?

Google Ads laten uitbesteden aan Brandmerck

Heb jij Google Ads campagnes lopen, maar weet je niet hoe je die optimaal kunt laten presteren? Of nog geen advertenties actief op Google en wordt het tijd om daar eens gebruik van te maken? Laat je eens informeren door de mogelijkheden, zodat je kunt bepalen of het bij je past. Neem vrijblijvend contact met ons op en stel al je vragen over het uitbesteden van Google Ads aan een online marketing bureau. We zetten ons graag in om jouw te helpen je omzet via Google Ads te verhogen. Zit je te denken aan zoekmachine optimalisatie of aan Social Media marketing, ook dan kun je bij ons terecht.

google ads uitbesteden specialisten
Brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck