Spacer

Google Ads partner

Brandmerck is een gecertificeerde Google Ads partner. Lees hier alles over.

Google Ads partner

Gecertificeerde Google Ads partner

Wist jij het al? Brandmerck is een gecertificeerde Google Ads partner. En partner, dat wordt je niet zomaar. Dat moet je verdienen. De Google Partner-badge, die je ook bij onze accreditaties ziet, is verdiend door onze SEA-specialisten. Met deze badge laten we zien dat onze specialisten zijn geslaagd voor Google Ads-productcertificeringsexamens. Zo’n dergelijke examen is 1 jaar geldig en dient daarna opnieuw te worden behaald. Het is dan ook bewijs vanuit Google dat je over de meest recente productkennis beschikt.

3

Voor wie is Google Partners?

Google Partners is speciaal in het leven geroepen voor organisaties die online diensten zoals zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en website ontwikkeling realiseren. Niet alleen is het een accreditatie waarmee wordt aangetoond dat je als bedrijf op de hoogte bent van de recentste ontwikkelingen binnen Google, ook geeft Google je direct waardevolle informatie over je branche, online ontwikkelingen, insights en nog veel meer.

Google Ads certificaat

Zoals gezegd dienen we het Google Ads certificaat te blijven verdienen. Is dat niet vervelend? Nee. Natuurlijk, wat zou het handig zijn dat onze specialisten slechts eenmaal een examen hoeven af te leggen en dat Brandmerck vervolgens voor altijd Google partner was. Helaas werkt het zo niet. De online wereld en daarmee ook Google Ads, verandert continu. Door deze veranderingen is het belangrijk om de kennis te allen tijde up-to-date te houden. Voor Google Ads wordt daar met het partner-certificaat een toegankelijke en gewaardeerde oplossing voor geboden.

Meer dan 10 jaar ervaring

Gemiddeld 32% meer omzet

1.000+ tevreden opdrachtgevers

Hoe word je Ads Partner?

Om een gecertificeerde Google Ads Partner te worden zijn er twee zaken vereist:

  • 2 Google Ads-productcertificeringsexamens
  • In afgelopen 90 dagen minimaal €10.000 hebben gespendeerd in Google AdWords

Allereerst moet in elk geval 1 werknemer ten minste 2 Google Ads-productcertificeringsexamens behalen. Hier zijn momenteel 5 examens van. Ten tweede moet het bedrijf in de afgelopen 90 dagen minimaal €10.000 hebben gespendeerd in Google Ads. Klik of beweeg over de drie bolletjes op de onderstaande badge om erachter te komen hoe wij onze Google Ads certificaat hebben verdiend.

 

Specialismes

Brandmerck is trots op haar Google Partner badge. Met individuele certificeringen in Search Advertising, Video Advertising, Display Advertising en Shopping tonen we aan over een brede en toch specifieke kennis van Google Ads te beschikken. Door het behalen van deze examens heeft Google ons drie bedrijfsspecialisaties toegewezen, te weten:

  • Zoekadvertenties
  • Display-advertenties
  • Shopping-advertenties
  • Videoadvertenties

Deze drie bedrijfsspecialisaties vallen allen onder onze dienst; zoekmachine adverteren in Google Ads. Wil je ook gebruik maken van onze specialismen of informeren naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij sparren graag samen met jou over wat het beste past bij jouw bedrijf.

Een gecertificeerde Google Ads partner inschakelen of meer informatie?

Stuur ons bureau gerust een bericht.

Wij bespreken graag en geheel vrijblijvend jouw kansen op het gebied van Google Ads (AdWords).

Projecten waar wij onze Google Ads expertise inzetten

Shirtsenzo

Shirtsenzo

Enzo Pepe: een voormalig jeugdvoetballer van Ajax dat zich, samen met zijn vrouw Soraya, tot succesvolle ondernemers hebben ontwikkeld. Ontdek zijn verhaal…

Lees meer
Beach Wagon

Beach Wagon

In dit artikel vertelt Gerjan wat hij doet met Beach Wagon Company en welke rol de bedrijven Brandmerck en MOUNTAIN iT spelen in het online succes van dit merk…

Lees meer
zoekmachine adverteren sea sneek

Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!