Stageplek: Officemanager / HR

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Door de snelle groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een aanpakker die zelfstandig kan werken, maar ook in ons team zijn of haar plek weet te vinden. Volg je een opleiding op het gebied van Management, Directiesecretaresse, Office Management of Assistent en zoek je een leuke en uitdagende stage? Ben jij iemand die goed kan organiseren en structureren? Lukt het jou alle ballen in de lucht te houden? Slaat bij jou de paniek niet direct toe wanneer er drie dingen tegelijk moeten gebeuren? En heb je affiniteit met online marketing? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou!

Over deze stageplek

 • Stage: Stagiair Officemanager
 • Studie: Mbo of hbo-opleiding
 • Uren: Afhankelijk van studie
 • Locatie: Brandmerck Bolsward

Wat zoeken wij?

Als stagiair(e) officemanager ga jij meedenken over de ontwikkeling van procedures en werkwijzen, ondersteunen je het managementteam en zorg je ervoor dat alles de hele dag door op rolletjes verloopt. Je draagt bij aan het facilitaire proces. Staan flexibiliteit en resultaatgerichtheid bij jou hoog in het vaandel? Houd je graag van afwisseling in het werk? Heb je ten slotte oog voor detail en kan jij jouw hoofd koel houden in hectische situaties? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet je stagedag eruit?

Tussen 8:00 en 9:00 uur stap je het kantoor van Brandmerck binnen. Je begroet je collega’s die al aanwezig zijn op de begane grond en 1ste verdieping. Daar maak je de eerste stop bij het koffiezetapparaat of de waterkoker. Vervolgens start je je laptop op, behandel je de binnengekomen mails en open je Teamleader om te kijken wat erin je agenda staat. Hier ga je enthousiast mee aan de slag! Tussendoor ontvang je een klant die een afspraak met één van je collega’s heeft. Je belt met een sollicitant voor het inplannen van een eerste gesprek. Hierbij zal ook jij aanwezig zijn. Voordat je het weet is het tijd voor een welverdiende lunch. Compleet verzorgd door Brandmerck, is dat even handig!

Na de lunch breng je een aantal pakketjes retour naar het afleverpunt. Je neemt de telefoon op en verwijst de klant door naar zijn of haar contactpersoon binnen Brandmerck. Voor een directielid plan je afspraken in de agenda. Samen met je directe collega heb je een afspraak met de nieuwe medewerker om diegene een goede start te geven. Naar aanleiding van het gesprek verwerk je de gegevens. Deze dag zit erop, tot morgen!

Herken jij je in onderstaande?

 • Je studeert aan een mbo-of hbo-opleiding;
 • Je hebt een goede dosis motivatie;
 • Je hebt altijd oog voor detail én denkt
 • Je neemt initiatief
 • Je hebt de instelling om veel te leren en vindt het leuk om verschillende werkzaamheden op te pakken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent vaardig in de Engelse taal;
 • Je komt iedere dag met een stralende glimlach op kantoor;

"Bij Brandmerck kreeg ik veel verantwoordelijkheden. Ik heb mijn eigen bevindingen mogen delen en hiermee werd ook echt iets gedaan, hierdoor voelde ik mij erg gewaardeerd."

Loekie Bakker,
Oud-stagiair Officemanager bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Uitdaging! Je maakt echt impact en draagt bij aan succes;
 • Een inspirerende werkomgeving;
 • Een meewerkstage in een snelgroeiend bedrijf;
 • Tijd voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Relaxte werksfeer (er wordt gelachen);
 • Ruimte voor creativiteit;
 • Gratis verse lunch;
 • Professionele stoelmassage;
 • Leuke en zeer gemotiveerde collega’s;
 • De kans om alles te leren over SEA, SEO en Social Media marketing.

Spreekt je dit aan?

Stuur een email naar [email protected] met je motivatie en CV.

Bekijk ook deze vacatures

Stage online marketing
Vacatures

Vacature Contentmarketeer @Brandmerck

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? ...
LEES MEER
Ads specialist
Vacatures

Vacature: Google Ads-specialist

Wij zijn op zoek naar een Google Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. ...
LEES MEER
Pinterest tips
Vacatures

Vacature: Project Manager Marketing

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Marketing. Ben jij in staat om de uitvoering van een online marketing strategie goed te begeleiden? Waarbij collega's gefaciliteerd worden en de verwachting ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck