Stageplek: Accountmanager

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Zit onderhandelen in jouw bloed en heb je commerciële skills? Ben jij in staat om nauwkeurig te werken en heb je interesse in online marketing? Dan hebben wij een stage voor jou!

Over deze stageplek

 • Accountmanager 
 • Commerciële MBO of HBO-opleiding
 • 32-40 uur
 • Bolsward

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiair(e) met een klantgerichte en commerciële instelling. Als stagiair zal je actief meewerken, meedenken en bijdragen aan onder andere het werven van nieuwe leads. Van acquisitie tot aftersales. Daarnaast word je ook verantwoordelijk voor klantcontact met potentiële en huidige klanten.

Hoe ziet je stagedag eruit?

Je begint je dag tussen 08:00 en 09:00. Met een mooie afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor.  De globale weekplanning heb je aan het begin van de maand met jouw begeleider gemaakt. Tijdens de start van je dag zorg je voor de ideale indeling van jouw agenda. Daarna ga je meteen aan de slag met de voorbereiding van het gesprek dat je hebt met een potentiële klant. Je doet onderzoek naar de huidige online marketing activiteiten en resultaten. Daarna ga je samen met de commercieel directeur kijken waar de kansen liggen. Je print alle gegevens en gaat samen met de commercieel directeur het gesprek aan met de potentiële klant. De klant geeft direct akkoord en dit goede nieuws deel je met het team. Je maakt een lekkere lunch voor jezelf en doet een ronde mee met tafeltennissen. 

Na de lunch start je met de weekly met het sales team. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sales en de bijzonderheden van alle lopende leads. Daarna bereid je een aantal gesprekken voor die de commercieel directeur deze week nog heeft. Je doet een goede analyse en laat zien waar de kansen liggen. Dit rapporteer je via Slack en hierop krijg je nog wat feedback. Je sluit je dag af met een voortgangsgesprek met een huidige klant waar je bij mag zitten. Met een duidelijk presentatie deel je de kansen die er nog liggen voor de klant. Na het gesprek verwerk je alle actiepunten en zit jouw dag er op. 

Herken jij je in onderstaande?

 • Je volgt een MBO of HBO opleiding;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kan goed zelfstandig werken;
 • Je bent leergierig, ambitieus en commercieel;
 • Je geniet van winnen;
 • Je durf initiatief te nemen en bent niet bang om met nieuwe ideeën te komen;
 • Je bent georganiseerd en hebt oog voor detail;
 • Je bent klant -en servicegericht.

"De telefonische gesprekken die ik zelfstandig met potentiële klanten mocht voeren gaven mij echt een kick. Ik heb daarna in de gesprekken mijn eerste sales gedaan!"

Arjan van der Meer,
Oud-stagiair Commerciële binnendienst bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Een stageplaats waarin je veel praktijkervaring kunt opdoen;
 • De kans om alles te leren over online marketing;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijkse coachingsgesprekken
 • Uitdagende projecten
 • Gratis verse lunch
 • Professionele stoelmassage
 • Leuk en zeer gemotiveerde collega’s

Spreekt je dit aan?

Stuur een e-mail naar [email protected] met jouw motivatie en CV.

Bekijk ook deze vacatures

Stage online marketing
Vacatures

Vacature Contentmarketeer @Brandmerck

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? ...
LEES MEER
Ads specialist
Vacatures

Vacature: Google Ads-specialist

Wij zijn op zoek naar een Google Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. ...
LEES MEER
Pinterest tips
Vacatures

Vacature: Project Manager Marketing

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Marketing. Ben jij in staat om de uitvoering van een online marketing strategie goed te begeleiden? Waarbij collega's gefaciliteerd worden en de verwachting ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck