Jouw bedrijf bovenaan in Google? Doe de gratis Google Ads analyse!

Profiteer direct

    Gratis Google Ads scan en advies
    Meer conversies, hogere omzet
    Laagst mogelijke klikkosten

Met betaalde advertenties de bovenste plekken in Google bezetten? Via Google Ads zorgen wij voor relevant verkeer naar jouw website. En omdat we continu monitoren, ben je altijd verzekerd van de laagste klikkosten en een optimaal rendement. We gaan graag met je in gesprek om te achterhalen waar voor jullie potentie ligt binnen Google Ads.

Onze expertise, jouw voordelen

Bovenaan in Google

Morgen helemaal bovenaan in Google? Dat kan. Via Google Ads adverteer je online in de grootste zoekmachine. Wij zetten de campagnes voor je op en beheren en optimaliseren deze dagelijks voor een optimaal rendement. Van tekstadvertenties in het zoeknetwerk tot producten uit jouw webshop in Google Shopping.

Relevant verkeer

Voor elke klik op jouw advertentie betaal je aan Google. Je wil dus zichtbaar zijn op het juiste moment, zodat je zoveel mogelijk relevante bezoekers naar jouw website trekt. Onze specialisten bepalen zeer nauwkeurig de doelgroep en de momenten waarop jouw advertentie zichtbaar is, om het maximale resultaat eruit te halen.

Optimaal rendement

Door continu de prestaties van jouw advertenties te analyseren, houden we scherp in de gaten wat het beste werkt. Op die manier gaan we efficiënt om met jouw budget en behalen we het hoogste rendement, tegen de laagste kosten per klik. Zo zetten we Google Ads samen effectief in voor de groei van jouw bedrijf.

De beste advertenties in Google Ads én de laagste klikkosten? Brandmerck zorgt ervoor.

Opdrachtgevers spreken over ons

Logo Feedback Company
louisa leelavadee
“Erg tevreden en inmiddels met de hulp van team Brandmerck online een mooie groei doorgemaakt. Erg tevreden over Nico, Eward en Erwin……keep up the good work!”

LOUISA / FOUNDER LEELAVADEE JEWELRY

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck