Online marketing Heerenveen

Online marketing vanuit Heerenveen uitbesteden? Schakel de specialismes van Brandmerck in. Neem contact op en samen zorgen we voor genagelde online resultaten.

Ons Vackmanschap:

    vinkje Zoekmachine optimalisatie (SEO)
    vinkje Zoekmachine adverteren (SEA)
    vinkje Social Media marketing (SMM)
    vinkje Content marketing (CM)

Online marketing in Heerenveen

“Een goede online marketing strategie is voor vrijwel ieder bedrijf niet meer te weg te denken. Zeker wanneer er steeds meer mensen en bedrijven bezig zijn met online marketing. In dat geval wil jij er extra uit springen. Een onderneming gevestigd in Heerenveen en daarom op zoek naar online marketing in Heerenveen om je bedrijf beter op de kaart te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen je graag verder met online marketing in Heerenveen alsmede de online wereld. Zowel beter zichtbaar zijn in Google als Social Media, dat is waar wij voor gaan.”

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra | Online marketing strateeg

online marketing heerenveen

Beter online zichtbaar in Heerenveen

Met online zichtbaarheid zijn jouw online kanalen zichtbaar op het internet. Denk bijvoorbeeld aan de zoekmachine van Google. Door online zichtbaar te zijn trek je bezoekers aan of genereer je online verkeer naar jouw kanalen. Alleen hoe zorg je ervoor dat je bezoekers aantrekt en op de juiste momenten zichtbaar bent? Daar weten onze specialisten alles van. Er zijn namelijk meerdere belangrijke factoren die een rol spelen bij de online zichtbaarheid.

Zo houden onze SEO-specialisten zich bezig met de organische groei van de website binnen Google. Dankzij SEO kun jij gratis bezoekers naar je website verkrijgen. De SEA-specialisten binnen Brandmerck hebben als doel om met de laagst mogelijke klikkosten voor het beste resultaat te gaan. Dit doen we aan de hand van campagnes, veelal in Google Ads, die continu worden geoptimaliseerd om tot het beste resultaat te komen.

Een band opbouwen met volgers en die vervolgens omzetten tot klant? Ons Social Media team met specialisten helpt je daar graag bij. Door meer online zichtbaar te zijn kun je ook lokaal scoren met online marketing in Heerenveen.  

Maak kennis met de specialisten van Brandmerck

Wil jij groeien met je onderneming, maar lukt je dit zelf niet? Dan staan de specialisten van Brandmerck voor je klaar. Door de ervaring en gedrevenheid binnen het team zorgen we samen graag voor genagelde online resultaten. Wij begrijpen namelijk heel goed dat je als ondernemer het druk hebt met allerlei verschillende dingen. Je echt goed verdiepen in online marketing en daar successen uithalen is daardoor vaak iets dat blijft liggen. Half werk daarin leveren is ook niet aan te raden, want dat kan je alleen maar onnodig geld gaan kosten.

Graag met één van onze Brandmerck specialisten in contact komen tijdens een gesprek onder het genot van een bakje koffie of thee? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder.

specialisten en experts

Onze specialisten

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

Online marketing strateeg

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal

SEO-divisie leider

Nico Zeinstra

Nico Zeinstra

SEA & Social Ads divisie leider

Jelte van der Meulen

Jelte van der Meulen

Content divisie leider

Online marketing onderdelen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

beach wagon company
Cases

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 ...
LEES MEER
Sinnergie header
Cases

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren ...
LEES MEER
bootverhuur hospes header
Cases

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Er bestaan tientallen verschillen tussen traditionele marketing en online marketing. Het grootste verschil is dat online marketing meetbaar is. Enkele andere verschillen; in tegenstelling tot de traditionele marketing kan online marketing al voor een klein budget, is het bereik van je campagne vele malen groter en is het interactief.

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

Zoekmachine adverteren (SEA) is het kopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten van de zoekmachine. Dit doe je doormiddel van het bieden in een veiling op bepaalde zoektermen(zoekwoorden, keywords) waarbij per klik wordt afgerekend.

Social Media marketing (SMM) is een marketingmiddel waarbij sociale media wordt ingezet met als doel een product of idee in de markt te zetten.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam.

Bovenaan komen in Google is te realiseren op 2 manieren namelijk; via de betaalde manier doormiddel van SEA (Search Engine Advertising) of op de gratis manier door middel van SEO (Search Engine Optimization).

CPC staat voor Cost Per Click, dit is een afrekenmodel voor online adverteren. Zoals de naam al zegt betaald de adverteerder een bepaald bedrag voor iedere keer dat er op zijn advertentie geklikt wordt.

Een organisatie, zoals Brandmerck, die zich heeft gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en online adverteren kan lid worden van het Google Partner programma. Dit programma is door Google ontwikkeld voor internet marketing bureaus, die aantoonbaar kennis van online marketing in huis hebben. Daarom zijn ook wij trotse eigenaar van een Google Partnerschap.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck