Online marketing Drachten

Online marketing vanuit Drachten uitbesteden? Schakel de specialismes van Brandmerck in. Neem contact op en samen zorgen we voor genagelde online resultaten.

Ons Vackmanschap:

    Zoekmachine optimalisatie (SEO)
    Zoekmachine adverteren (SEA)
    Social Media marketing (SMM)

Online marketing in Drachten

“Woon jij in Drachten of heb je hier een onderneming gevestigd en wil jij je online marketing vanuit Drachten laten uitbesteden? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden diensten aan op het gebied van SEO, SEA en Social Media marketing. Op die manier is er altijd een mogelijkheid voor groei en zijn deze drie vormen van online marketing met elkaar verbonden. Ben jij klaar om te groeien met je onderneming? Door het uitbesteden van online marketing in Drachten aan onze specialisten, helpen we jou hiermee.”

erwin hoekstra

Erwin Hoekstra | Online marketing strateeg

online marketing drachten

Online groeien in Heerenveen

Als ondernemer wil je blijven groeien. Als persoon, maar ook met je onderneming. Je kunt zelf aan de knoppen draaien om groei te genereren, maar wanneer je aan de verkeerde knop of knoppen draait kan dat ook nadelige gevolgen hebben. Weten wat je doet is met online marketing en zichtbaarheid ontzettend belangrijk. De specialisten van Brandmerck weten daar alles van. Wij zijn geen allround online marketeers, maar echte specialisten binnen een bepaalde online marketing tak.

Bij Brandmerck zijn we een online marketingbureau met ook echt online junkies. We verdiepen ons met liefde in de laatste ontwikkelingen en gaan zo altijd voor het beste resultaat. Als je online marketing in Drachten wilt uitbesteden, dan kun je bij ons terecht voor drie diensten die bijdragen aan online groei. Dat zijn SEO, SEA en Social Media marketing die bij kunnen dragen aan de online groei. We helpen je met je online (content)strategie en we vertalen dit naar een website, webteksten en naar de juiste online marketing aanpak via Social Media en zoekmachine marketing. Voor een online campagne halen we alles uit de kast om voor zo laag mogelijke klikkosten een succesvolle advertentie neer te zetten. We willen daarin de beste zijn en het hoogst haalbare eruit halen.

Online marketing specialisten van Brandmerck

Wil jij graag online groeien en met je onderneming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je met meer zichtbaarheid en het daarmee behalen van meer leads en uiteindelijk verkopen. Of dit nu binnen Google is, YouTube of Social Media, onze specialisten helpen je er graag mee verder. Wij hebben ervaring in vele branches en kijken samen met jou op welke manier we voor jouw onderneming groei kunnen verzorgen in jouw branche. Als het belangrijk is om meer de focus te leggen op SEO, dan gaan we daar uitgebreider naar kijken. Op die manier gaan we op zoek naar de beste en meest succesvolle manieren van online marketing voor jouw onderneming.

Benieuwd naar de online groei mogelijkheden voor je onderneming? Neem contact met ons op en we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden voor jou en jouw onderneming.

specialisten en experts

Onze specialisten

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

Online marketing strateeg

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal

SEO-divisie leider

Evert de Jong

Evert de Jong

SEA-divisie leider

Geert Jan Stenvert

Geert Jan Stenvert

SMM-divisie leider

Online marketing onderdelen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent daar trots op en wilt dit graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Wordt de internetgigant alleen jouw grootste vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je dit effectief in?

Social Media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

loofy's header
SEO

Loofy’s

Werk doen waar je energie uit haalt terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzamer milieu? Dat mogen we bij Brandmerck doen dankzij onze samenwerking met de Groene Marketeers. Dit initiatief ondersteunt ondernemers die met het verkopen van hun producten en diensten de focus leggen op duurzaamheid. Online marketeers die aangesloten zijn bij de Groene Marketeers zetten vervolgens hun vakkennis in om deze lokale ondernemers te helpen in de marketing van hun bedrijf. En dat doen wij voor Loofy’s, een bedrijf in Leeuwarden dat onder de bezielende leiding van Dorien Beijk cosmeticaproducten verkoopt. In deze cosmeticalijn spelen plasticvrij, vegan en circulair de hoofdrol. Wat dat betekent en hoe Loofy’s is ontstaan, ontdek je in deze case.

LEES MEER
De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
geboortegift header
SEA

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER

Wil je er online ook met jouw bedrijf tussenuit springen?

Veelgestelde vragen

Er bestaan tientallen verschillen tussen traditionele marketing en online marketing. Het grootste verschil is dat online marketing meetbaar is. Enkele andere verschillen; in tegenstelling tot de traditionele marketing kan online marketing al voor een klein budget, is het bereik van je campagne vele malen groter en is het interactief.

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

Zoekmachine adverteren (SEA) is het kopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten van de zoekmachine. Dit doe je doormiddel van het bieden in een veiling op bepaalde zoektermen(zoekwoorden, keywords) waarbij per klik wordt afgerekend.

Social Media marketing (SMM) is een marketingmiddel waarbij sociale media wordt ingezet met als doel een product of idee in de markt te zetten.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam.

Bovenaan komen in Google is te realiseren op 2 manieren namelijk; via de betaalde manier doormiddel van SEA (Search Engine Advertising) of op de gratis manier door middel van SEO (Search Engine Optimization).

CPC staat voor Cost Per Click, dit is een afrekenmodel voor online adverteren. Zoals de naam al zegt betaald de adverteerder een bepaald bedrag voor iedere keer dat er op zijn advertentie geklikt wordt.

Een organisatie, zoals Brandmerck, die zich heeft gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en online adverteren kan lid worden van het Google Partner programma. Dit programma is door Google ontwikkeld voor internet marketing bureaus, die aantoonbaar kennis van online marketing in huis hebben. Daarom zijn ook wij trotse eigenaar van een Google Partnerschap.

Wij werken met de besten

google partner