Online groeien?

Wij zorgen voor meer omzet, leads en
bezoekers.

Stel, je hebt of beheert een bedrijfspand met een traditionele mechanische vergrendeling. De werknemers, stagiaires, de schoonmakers en nog een aantal mensen hebben een eigen sleutel. Een hele uitdaging om het overzicht te bewaren. Een kopie is immers zo gemaakt. eLocktron bestaat uit een team van professionals op het gebied van inbraakveiligheid, brandveiligheid en toegangsveiligheid dat de verwachting graag overtreft.

Online gegroeid door

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Doelstellingen

25% ↑ Zichtbaarheid in Google

15% ↑ Conversies via Google Ads

15% ↑ Online bezoekers

Resultaten

43% ↑ Zichtbaarheid in Google

39% ↑ Conversies via Google Ads

22,42% ↑ Online bezoekers

Wat doet eLocktron?

Wil je meer overzicht en controle op de toegangspoorten van het pand? eLocktron biedt op moderne wijze zekerheid. De specialisten bieden elektronische vergrendelingen en toegangssystemen aan die je alleen kan openen met een pas of vingerscan.

Anne Geert van der Ploeg over zijn passie voor veiligheid

“Ik heb een grote affiniteit met techniek met een voorliefde voor elektronica en mechanica. Mijn doel is techniek bereikbaar te maken voor de klant en een betrouwbaar aanspreekpunt te zijn. Als vakspecialist kies ik alleen voor kwaliteit, snel scoren is niet mijn stijl.”

"Als vakspecialist kies ik alleen voor kwaliteit, snel scoren is niet mijn stijl"

Weetje: YouTube & Blog

Anne Geert van der Ploeg is een man met een enorme dosis aan kennis en ervaring. Op moderne wijze legt hij zijn expertise vast om te delen. Via video en blogs kan je meekijken met zijn ervaringen! Bekijk hier het kanaal op Youtube.

Wat maakt eLocktron uniek?

“Wij verkopen een product met talloze mogelijkheden. eLocktron onderscheidt zich door transparant te zijn in het aanbod. Zo weet de klant gelijk waar hij aan toe is. Onze vakkennis gaat verder dan alleen het product. De combinatie met montage mogelijkheden maakt het tot een uniek totaalpakket.”

Elocktron Brandmerck
in gesprek met eLocktron

Wat is de reden dat je Brandmerck hebt benaderd?

“Destijds hadden we weinig online bestellingen. We wilden veranderingen doorvoeren met betrekking tot de techniek van de webshop. Ook hadden we interesse in Google optimalisatie voor de lange termijn. Wij hebben behoefte aan een versterkende factor. Niet iemand die alles uit handen neemt..“

"Geen poeha en niet te moeilijk doen, daar kunnen wij wat mee."

Hoe heb je de eerste stappen met Brandmerck ervaren?

“We hebben een eerste gesprek gehad bij ons op kantoor. We ontvingen een offerte waarin precies stond wat we konden verwachten. De communicatie was helder en duidelijk. We waarderen dat het team creatief meedenkt en kijkt naar oplossingen. Geen poeha en niet te moeilijk doen, daar kunnen wij wat mee.”

Wat maakt dat je hebt gekozen voor Brandmerck?

“Het voelt als samenwerken en niet alleen als het afnemen van een dienst. Het team van Brandmerck is overtuigd van wat ze doen. Dat merk je. Deze drive hebben wij ook, en dan ziet je al snel op één lijn met elkaar. Een toegankelijk bedrijf met korte lijnen.”

Samenwerking Brandmerck
brandmerck team 2020

Wat is de winst van de samenwerking met Brandmerck voor eLocktron?

“Een verviervoudiging van het aantal bestellingen! Onze webshop draait veel beter. We zitten in een complexe markt, maar we zien dat we in onze ranking stijgen. De mix van remarketingzoekmachine optimalisatie en branding werkt voor ons product. En een beetje geduld zorgt voor meetbare resultaten op de lange termijn.”

"Brandmerck is overtuigd van wat ze doen. Dat merk je."

Zou je Brandmerck aanbevelen?

“Ja we zullen Brandmerck zeker aanbevelen als het ons gevraagd wordt.”

Bekijk ook deze samenwerkingen!

Fresh Goggles skibrillen
SEA

Fresh Goggles

Als doorgewinterd skileraar moest Sandro von Haller (24) keer op keer een dure skibril aanschaffen. Het frustreerde hem telkens € 100,- tot € 150,- uit te moeten geven voor een bril. Wat maakt het zo kostbaar, kan het voor een scherpere prijs? Sandro ging op onderzoek uit en reisde af naar China. Hij kreeg helder zicht op waar hij winst kon behalen. Zo boog deze pionierend ondernemer zijn frustratie om naar een uniek product en ontstond zijn bedrijf: Fresh Goggles. Eindelijk een goed betaalbare ski- en snowboardbril!

LEES MEER
baking queen
SEASEOSMM

Baking Queen

Baking Queen is een webwinkel voor bakartikelen en waar online echt alle denkbare bakspullen en -benodigdheden besteld kunnen worden. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het in het uitgebreide assortiment. Als eigenaresse vertelt Sanne Brugman enthousiast over haar passie, wat begonnen is als een hobby, maar inmiddels uitgegroeid is tot veel meer dan dat.

LEES MEER
stoves
SMM

Stoves

Stoves, onderdeel van multinational Glen Dimplex en sinds 2019 verbonden aan Brandmerck. Het merk kent een rijke traditie als familiebedrijf en heeft een gevestigde naam op het gebied van fornuizen. Een gevestigde naam dat sinds de samenwerking met Brandmerck op het gebied van Social Media een enorme toevlucht heeft genomen.

LEES MEER

Wil je er online ook met jouw bedrijf tussenuit springen?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn.

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing
(SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Wij werken met de besten

google partner