Online groeien?

Wij zorgen voor meer omzet, leads en
bezoekers.

Stel, je hebt of beheert een bedrijfspand met een traditionele mechanische vergrendeling. De werknemers, stagiaires, de schoonmakers en nog een aantal mensen hebben een eigen sleutel. Een hele uitdaging om het overzicht te bewaren. Een kopie is immers zo gemaakt. eLocktron bestaat uit een team van professionals op het gebied van inbraakveiligheid, brandveiligheid en toegangsveiligheid dat de verwachting graag overtreft.

Online gegroeid door

Doelstellingen

25% ↑ Zichtbaarheid in Google

15% ↑ Conversies via Google Ads

15% ↑ Online bezoekers

Resultaten

43% ↑ Zichtbaarheid in Google

39% ↑ Conversies via Google Ads

22,42% ↑ Online bezoekers

Wat doet eLocktron?

Wil je meer overzicht en controle op de toegangspoorten van het pand? eLocktron biedt op moderne wijze zekerheid. De specialisten bieden elektronische vergrendelingen en toegangssystemen aan die je alleen kan openen met een pas of vingerscan.

Anne Geert van der Ploeg over zijn passie voor veiligheid

“Ik heb een grote affiniteit met techniek met een voorliefde voor elektronica en mechanica. Mijn doel is techniek bereikbaar te maken voor de klant en een betrouwbaar aanspreekpunt te zijn. Als vakspecialist kies ik alleen voor kwaliteit, snel scoren is niet mijn stijl.”

"Als vakspecialist kies ik alleen voor kwaliteit, snel scoren is niet mijn stijl"

Weetje: YouTube & Blog

Anne Geert van der Ploeg is een man met een enorme dosis aan kennis en ervaring. Op moderne wijze legt hij zijn expertise vast om te delen. Via video en blogs kan je meekijken met zijn ervaringen! Bekijk hier het kanaal op Youtube.

Wat maakt eLocktron uniek?

“Wij verkopen een product met talloze mogelijkheden. eLocktron onderscheidt zich door transparant te zijn in het aanbod. Zo weet de klant gelijk waar hij aan toe is. Onze vakkennis gaat verder dan alleen het product. De combinatie met montage mogelijkheden maakt het tot een uniek totaalpakket.”

Elocktron Brandmerck
in gesprek met eLocktron

Wat is de reden dat je Brandmerck hebt benaderd?

“Destijds hadden we weinig online bestellingen. We wilden veranderingen doorvoeren met betrekking tot de techniek van de webshop. Ook hadden we interesse in Google optimalisatie voor de lange termijn. Wij hebben behoefte aan een versterkende factor. Niet iemand die alles uit handen neemt..“

"Geen poeha en niet te moeilijk doen, daar kunnen wij wat mee."

Hoe heb je de eerste stappen met Brandmerck ervaren?

“We hebben een eerste gesprek gehad bij ons op kantoor. We ontvingen een offerte waarin precies stond wat we konden verwachten. De communicatie was helder en duidelijk. We waarderen dat het team creatief meedenkt en kijkt naar oplossingen. Geen poeha en niet te moeilijk doen, daar kunnen wij wat mee.”

Wat maakt dat je hebt gekozen voor Brandmerck?

“Het voelt als samenwerken en niet alleen als het afnemen van een dienst. Het team van Brandmerck is overtuigd van wat ze doen. Dat merk je. Deze drive hebben wij ook, en dan ziet je al snel op één lijn met elkaar. Een toegankelijk bedrijf met korte lijnen.”

Samenwerking Brandmerck
brandmerck team 2020

Wat is de winst van de samenwerking met Brandmerck voor eLocktron?

“Een verviervoudiging van het aantal bestellingen! Onze webshop draait veel beter. We zitten in een complexe markt, maar we zien dat we in onze ranking stijgen. De mix van remarketing, zoekmachine optimalisatie en branding werkt voor ons product. En een beetje geduld zorgt voor meetbare resultaten op de lange termijn.”

"Brandmerck is overtuigd van wat ze doen. Dat merk je."

Zou je Brandmerck aanbevelen?

“Ja we zullen Brandmerck zeker aanbevelen als het ons gevraagd wordt.”

Bekijk ook deze samenwerkingen!

loofy's header
CasesSEO

Loofy’s

Werk doen waar je energie uit haalt terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzamer milieu? Dat mogen we bij Brandmerck doen dankzij onze samenwerking met de Groene Marketeers. ...
LEES MEER
margo matse add coaching
CasesSEO

ADD Coaching

Nadat in 2007 bij hun dochter ADD was vastgesteld, stond het leven van Margo Matse en haar man wel even op zijn kop. Maar het kwam goed en met de ...
LEES MEER
Schilderijbestellen.nl amber sardine
CasesSEO

Schilderij bestellen

Schilderijbestellen.nl is ontstaan vanuit de hobby van eigenares Amber Sardine, die zelf een begenadigd schilderes is en, voor de start van haar bedrijf, een behoorlijke afzet had binnen haar familie- ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck