Website analyse

Benieuwd hoe jouw website scoort op het gebied van SEO en waar voor jou verbeterpunten liggen? Vraag dan een website analyse op maat bij Brandmerck. Onze specialisten helpen je graag op de goede weg.

Voordelen website analyse van Brandmerck:

    Maatwerk website analyse
    Hoogwaardige SEO scan & check
    Concreet rapport

SEO analyse van jouw website

“Vindbaar in Google zijn én blijven, dat is waar wij ons met SEO (zoekmachine optimalisatie) dag in dag uit voor inzetten. Benieuwd hoe jij er met jouw website voor staat? Een website analyse op maat van Brandmerck biedt uitkomst. Met een SEO-analyse van jouw website ontvang je een concreet rapport met praktische handvatten. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag om te analyseren waar voor jouw website verbeterpunten liggen. Verbeterpunten waarmee je hoger in Google kunt komen, meer bezoekers en dus meer conversies kunt verkrijgen.”

Thijs van Beijeren

Thijs van Beijeren | SEO-specialist

website analyse

Waarom een website analyse?

We willen allemaal hoger in Google komen. Maar onze SEO-specialisten weten als geen ander dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Elke week, dag, uur en zelfs minuut kan het algoritme van Google worden aangepast en daarmee posities in Google verschuiven. Het zoeknetwerkgigant is zichzelf keer op keer aan het verbeteren om de beste zoekresultaten aan hun gebruikers te laten zien. En de beste resultaten worden bepaald aan de hand van vele factoren waar iedereen informatie over kan winnen. Maar wat nou als je wel de factoren kent, maar niet weet wat en hoe het beter kan? In dat geval kan een website analyse uitkomst bieden.

Hoogwaardige website scan & check

Brandmerck is specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Door efficiënte website optimalisaties te verrichten hebben wij al tientallen opdrachtgevers hoger in Google gekregen. Dat begint met een grondige website analyse, scan of check. Zo’n website analyse kan inzicht bieden in de positieve punten, maar vooral ook verbeterpunten. Kan, want er zijn veel inaccurate en onduidelijke (gratis) tools en programma’s die je online kunt gebruiken. Voor een hoogwaardige website scan en check kiezen wij ervoor om jouw website op maat te analyseren en te voorzien van tips. Een analyse is mooi, maar een rapport met concrete vervolgstappen levert je veel meer op.

website scan en check

Onze SEO-specialisten

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal

SEO-strateeg

Thijs van Beijeren

Thijs van Beijeren

Google arendsoog

Eward Hoekstra

Eward Hoekstra

Link(en)legger

Trudy Havinga

Trudy Havinga

Creatieve content creator

Daniel Sie

Daniël Sie

Off page machine

Jorina de Vries

Jorina de Vries

Woordenwonder

Onderdelen van zoekmachine optimalisatie

content marketing icon

SEO-teksten laten schrijven

Naast een gebruiksvriendelijke site of shop kunnen SEO-teksten een belangrijk onderdeel vormen bij het verleiden van nieuwe klanten. ‘Kunnen’, want SEO-teksten zijn méér dan alleen het schrijven van webteksten.

linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding

Al sinds het internet bestaat – en vooral toen zoekmachines als Google het web overnamen – vormen links een belangrijk onderdeel voor je vindbaarheid. In andere woorden: linkbuilding. Maar wat is linkbuilding en hoe werkt het?

website optimalisatie icon

Website optimalisatie

Misschien heb je de tijden nog wel meegemaakt. Een lange pagina met een rits aan zoekwoorden waarop je gevonden wou worden. Die tijden zijn voorbij, maar wat is website optimalisatie anno 2022?

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach ...
LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken ...
LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

SEO staat voor Search Engine Optimization. Wat vertaald naar het Nederlands zoekmachine optimalisatie betekend.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam.

Met SEO werkzaamheden zorg je ervoor dat de posities van een website worden verbeterd in zoekmachines, dit doe je door middel van het schrijven van goede content, linkbuilding en daarnaast zorg je ervoor dat de website technisch goed in elkaar zit.

De title tag is een stukje HTML-code waarmee je de titel van je pagina aangeeft. Deze titel verschijnt bovenin de browserbalk wanneer je naar een webpagina surft. Een goede titel is een belangrijk aspect van je zoekmachine optimalisatie. Daarnaast zorgt een uitnodigende titel ervoor dat mensen vaker klikken en naar jouw site komen.

De meta omschrijving, beter bekend als meta description, is ervoor bedoeld om met een korte omschrijving duidelijk te maken waar de pagina over gaat. Als je iets zoekt via een zoekmachine zie je deze tekst vaak in de zoekresultaten onder de Title Tag.

Een keyword is een woord of een groep van woorden die als zoekterm in de zoekmachines wordt gebruikt. De resultaten van de zoekopdracht tonen de webpagina’s die voor dat keyword het meest relevant zijn.

Do’s: Houd je altijd aan de richtlijnen van Google om penalty’s (straf van Google voor een overtreding) te voorkomen, en zorg altijd voor unieke, relevante content. Dont’s: Content kopiëren van andere websites, links plaatsen op irrelevante of onbetrouwbare websites.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck