Online marketing Leeuwarden

Online marketing vanuit Leeuwarden uitbesteden? Schakel de specialismes van Brandmerck in. Neem contact op en samen zorgen we voor genagelde online resultaten.

Ons Vackmanschap:

    Zoekmachine optimalisatie (SEO)
    Zoekmachine adverteren (SEA)
    Social Media marketing (SMM)

Online marketing in Leeuwarden

“Je bent druk bezig met het opbouwen van een succesvolle onderneming. Meer en nieuwe klanten zullen daar natuurlijk heel erg aan bijdragen. Alleen dan moet je deze natuurlijk wel op de juiste manier benaderen en ze ook echt klant maken. Een onderneming in Leeuwarden? Dan is online marketing in Leeuwarden een geweldige kans om te groeien met je onderneming. Wanneer je namelijk de juiste mensen weet te benaderen aan de hand van online marketing in Leeuwarden of elders dan kan die droom voor het vergroten van je onderneming natuurlijk sneller gerealiseerd worden.”

erwin hoekstra

Erwin Hoekstra | Online marketing strateeg

online marketing leeuwarden

Groeien aan de hand van online marketing

Er zijn verschillende vormen van online marketing die ervoor kunnen zorgen dat je gaat groeien met je onderneming. Zichtbaarheid is daarin het belangrijkste, wanneer mensen je niet zien of je wordt niet goed gevonden in Google dan weten mensen ook niet van je bestaan. Verder stappen blijven dan uit. Er zijn verschillende manieren om te groeien op het gebied van zichtbaarheid. Eén van die manieren is het inzetten van zoekmachine optimalisatie. Door een goede SEO-strategie én aanpak zul je meer vindbaarheid creëren. Als de vindbaarheid namelijk verbeterd is dan zullen bezoekers sneller geneigd zijn om je website te gaan bezoeken.

Je kunt er ook voor kiezen om aan de hand van advertenties binnen Google mensen kennis te laten maken met jouw onderneming, je product of dienst en natuurlijk website. In dat geval kunnen onze specialisten in zoemachine adverteren (SEA) je het beste helpen. Door kwalitatief sterkte campagnes op te zetten en te optimaliseren zorgen zij voor het hoogst haalbare resultaat. Tot slot is er natuurlijk ook nog Social Media marketing (SMM). Een bedrijfsaccount is gratis aan te maken en vanuit daar begint het echte werk. Het kost tijd om van een Social Media-account een werkend account te maken, alleen met een juiste content aanpak en strategie kun je er heel veel uithalen. Ook daar helpen onze specialisten je graag verder mee.

Werken met echte online specialisten

Bij Brandmerck werken we uitsluitend met specialisten. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en blinkt daarin uit met betrekking tot zijn of haar werkzaamheden. Samen gaan we voor het uiterste bij onze opdrachtgevers. In de werkzaamheden, maar ook het contact met jou als ondernemer. Wij vertalen de kwaliteiten van onze opdrachtgevers naar genagelde online resultaten. Dit alles doen we dus binnen onze drie divisies: SEO, SEA en Social Media.

Kennis maken met één van onze specialisten en de mogelijkheden bespreken om te groeien met jouw onderneming? Dat kan natuurlijk onder het genot van een bakje koffie of thee. Neem daarvoor contact met ons op.

specialisten en experts

Onze specialisten

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

Online marketing strateeg

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal

SEO-divisie leider

Evert De Jong

Evert de Jong

SEA & Social Ads divisie leider

Jelte van der Meulen

Jelte van der Meulen

Content divisie leider

Online marketing onderdelen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent daar trots op en wilt dit graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Wordt de internetgigant alleen jouw grootste vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je dit effectief in?

Social Media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

Sinnergie header
Cases

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
bootverhuur hospes header
Cases

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
vlagsma tegelwalhalla bolsward pand
Cases

Vlagsma Tegelwalhalla

Een echt familiebedrijf met de broers Henk en Wim Vlagsma aan het roer. Dat is Vlagsma Tegelwalhalla in Bolsward. Wij spraken met Henk en Wim over hun passie voor keramische tegels en de samenwerking met Brandmerck die ongeveer twee jaar geleden begon.

LEES MEER

Wil je er online ook met jouw bedrijf tussenuit springen?

Veelgestelde vragen

Er bestaan tientallen verschillen tussen traditionele marketing en online marketing. Het grootste verschil is dat online marketing meetbaar is. Enkele andere verschillen; in tegenstelling tot de traditionele marketing kan online marketing al voor een klein budget, is het bereik van je campagne vele malen groter en is het interactief.

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

Zoekmachine adverteren (SEA) is het kopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten van de zoekmachine. Dit doe je doormiddel van het bieden in een veiling op bepaalde zoektermen(zoekwoorden, keywords) waarbij per klik wordt afgerekend.

Social Media marketing (SMM) is een marketingmiddel waarbij sociale media wordt ingezet met als doel een product of idee in de markt te zetten.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam.

Bovenaan komen in Google is te realiseren op 2 manieren namelijk; via de betaalde manier doormiddel van SEA (Search Engine Advertising) of op de gratis manier door middel van SEO (Search Engine Optimization).

CPC staat voor Cost Per Click, dit is een afrekenmodel voor online adverteren. Zoals de naam al zegt betaald de adverteerder een bepaald bedrag voor iedere keer dat er op zijn advertentie geklikt wordt.

Een organisatie, zoals Brandmerck, die zich heeft gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en online adverteren kan lid worden van het Google Partner programma. Dit programma is door Google ontwikkeld voor internet marketing bureaus, die aantoonbaar kennis van online marketing in huis hebben. Daarom zijn ook wij trotse eigenaar van een Google Partnerschap.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck