Online marketing Sneek

Online marketing vanuit Sneek uitbesteden? Schakel de specialismes van Brandmerck in. Neem contact op en samen zorgen we voor genagelde online resultaten.

Ons Vackmanschap:

    vinkje Zoekmachine optimalisatie (SEO)
    vinkje Zoekmachine adverteren (SEA)
    vinkje Social Media marketing (SMM)
    vinkje Content marketing (CM)

Online marketing in Sneek

Door de groei van de tijd die mensen online besteden, is online aanwezigheid voor ieder bedrijf van groot belang. Concurrenten zijn online aanwezig en daarom zou jij ook een sterke online marketing strategie moeten hebben. Zo kun je alle concurrenten overtreffen. Heb jij een onderneming gevestigd in Sneek en wil je online marketing in Sneek aanpakken om je bedrijf bekend te maken in de hele stad? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Bij Brandmerck werkt een team van specialisten die je graag helpen om van de online marketing in Sneek een groot succes te maken. Bovenaan in de zoekresultaten van Google en een social media kanaal waar concurrenten jaloers op zijn, dat is waar wij voor gaan!

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra | Online marketing strateeg

online marketing sneek

Online zichtbaar zijn in Sneek en omgeving

Online zichtbaar zijn met behulp van online marketing kan op verschillende manieren. Het allerbeste is om alles aan te pakken en daar helpen we je graag mee. Een goede SEO-strategie, aansprekende Google Ads en een Instagram- en Facebook account die door een ringetje te halen zijn, hoe doe je dat? Daar weten onze specialisten alles van. Voor elke tak van online marketing hebben wij specialisten die jullie graag helpen om ambities waar te maken en het bedrijf te laten groeien. 

SEO (zoekmachine optimalisatie), zorgt voor organische groei van jouw website in Google. Als er een goede SEO-strategie is, worden bezoekers gratis naar jouw website geleid. Dit komt doordat jouw website hoog in de zoekresultaten staat als mensen zoeken op een voor jouw bedrijf relevant zoekwoord. Met een goede SEO-strategie kan dit vele mooie resultaten opleveren. SEA (zoekmachine adverteren) is net even anders. Hier wordt namelijk tegen kosten geadverteerd op bepaalde zoekwoorden. Het doel is om de klikkosten zo laag mogelijk te houden en hiermee relevante bezoekers naar de website te leiden.

Tegenwoordig is Social Media marketing ook niet meer weg te denken bij bedrijven. Met een goede social media strategie laat je het account groeien, bouw je een band op met de volgers en zet je ze uiteindelijk om tot klant. Het is ontzettend belangrijk om lokaal te scoren met online marketing in Sneek. Hier helpt ons team van social media specialisten je graag bij!  

Werken met de online marketing specialisten van Brandmerck

Met onze diensten en werkzaamheden hebben we al ontzettend mooie resultaten behaald. Online marketing voor ondernemers met ambitie, dat doen wij het liefst! De specialisten van Brandmerck willen het online marketing gedeelte voor jouw bedrijf graag overnemen, zodat jij je kunt focussen op wat je echt leuk vindt. Ons team bestaat uit specialisten die elke dag weer voor het allerbeste resultaat gaan. Iedere specialist is gekoppeld aan een divisie, SEO, SEA of Content marketing, en werkt met passie voor jouw bedrijf. Onderling werken de divisies samen om elkaar te versterken en zo een nóg beter resultaat te behalen. 

Wil jij in contact komen met een van onze specialisten of wil je gewoon eens een kopje koffie of thee komen drinken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder om alles uit jouw bedrijf te halen. 

specialisten en experts

Onze specialisten

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

Online marketing strateeg

Arjan van der Wal

Arjan van der Wal

SEO-divisie leider

Nico Zeinstra

Nico Zeinstra

SEA & Social Ads divisie leider

Jelte van der Meulen

Jelte van der Meulen

Content divisie leider

Online marketing onderdelen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Bekijk ook deze Samenwerkingen!

beach wagon company
Cases

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 ...
LEES MEER
Sinnergie header
Cases

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren ...
LEES MEER
bootverhuur hospes header
Cases

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Veelgestelde vragen

Er bestaan tientallen verschillen tussen traditionele marketing en online marketing. Het grootste verschil is dat online marketing meetbaar is. Enkele andere verschillen; in tegenstelling tot de traditionele marketing kan online marketing al voor een klein budget, is het bereik van je campagne vele malen groter en is het interactief.

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

Zoekmachine adverteren (SEA) is het kopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten van de zoekmachine. Dit doe je doormiddel van het bieden in een veiling op bepaalde zoektermen(zoekwoorden, keywords) waarbij per klik wordt afgerekend.

Social Media marketing (SMM) is een marketingmiddel waarbij sociale media wordt ingezet met als doel een product of idee in de markt te zetten.

Vergelijk het met het kopen van een nieuwe telefoon en jezelf afvragen waarom niemand je belt. Het is belangrijk dat je laat weten dat je een nieuw nummer hebt, of in dit geval, een website. Dit doe je door de juiste zoekwoorden in je content te gebruiken, links naar jouw website te verzamelen en te voorkomen dat jouw website wordt aangemerkt als spam.

Bovenaan komen in Google is te realiseren op 2 manieren namelijk; via de betaalde manier doormiddel van SEA (Search Engine Advertising) of op de gratis manier door middel van SEO (Search Engine Optimization).

CPC staat voor Cost Per Click, dit is een afrekenmodel voor online adverteren. Zoals de naam al zegt betaald de adverteerder een bepaald bedrag voor iedere keer dat er op zijn advertentie geklikt wordt.

Een organisatie, zoals Brandmerck, die zich heeft gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en online adverteren kan lid worden van het Google Partner programma. Dit programma is door Google ontwikkeld voor internet marketing bureaus, die aantoonbaar kennis van online marketing in huis hebben. Daarom zijn ook wij trotse eigenaar van een Google Partnerschap.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck
Wil je groeien met jouw website of webshop?

Vraag nu een gratis groeiscan aan. Onze SEO Specialist Arjan geeft een overzicht van de volgende punten:

Binnen een week de gratis groeiscan