header multiminded

Multiminded

Een introductie van Multiminded

Met het ontwerpen en realiseren van digitale producten zorgen de specialisten van Multiminded ervoor dat je met trots je bedrijf uitdraagt aan iedere internetbezoeker. In een stijl die bij jou past wordt een website of online platform gemaakt waarmee je je bedrijfsdoelen optimaal kunt bereiken.

De experts die zich in de loop van 15 jaar aandienden bij Multiminded, zetten iedere dag hun kennis en ervaring in om projecten met kwaliteit af te leveren. Op steenworp afstand van de Waterpoort in Sneek duiken zij in de kernwaarden en wensen van de opdrachtgever om het ontwerp van diens website in dezelfde lijn neer te zetten.

"Regelmatig worden we door klanten aanbevolen, misschien zijn we daar nog wel het meest trots op."

De kracht van Multiminded

Niks is Multiminded te gek als het aankomt op digitale producten waarmee jij als ondernemer je klanten wilt bereiken. Een strak design gegoten in een gebruiksvriendelijke website is daar één van, maar denk ook aan Multiminded als je hulp nodig hebt bij het ontwerp van je bedrijfslogo, mailinghandtekening of productverpakkingen. Met de vormgeving die je aan de voorkant ziet, compleet met tekst en beeld, laten deze specialisten een belangrijke signatuur achter waarmee ze hun eigen kwaliteit aantonen, maar vooral de herkenbaarheid van jouw bedrijf vergroten. Otto licht toe hoe hij met zijn team van ieder project het meest bijzondere project wil maken: “Juist die afwisseling maakt het werk bij Multiminded erg boeiend. Momenteel werken we bijvoorbeeld aan een uitvaartplanner voor Crematorium Sneek. Het is heel mooi om te zien met hoeveel professionaliteit en toewijding gewerkt wordt aan het laatste afscheid van de overledene. Een onderwerp waar je in het dagelijks leven eigenlijk liever niet aan denkt.”

Niet alleen aan de voorkant van een website of een ander digitaal product ben je bij Multiminded goed geholpen. Ook aan de achterkant weten de experts wat ze doen. Met gespecialiseerde kennis en ervaring over het gebruik van het juiste Content Management Systeem (CMS) voor jouw platform en technische handelingen die de gemiddelde internetgebruiker boven de pet gaan, bouwen ze een website in de stijl van jouw bedrijf inclusief een hoge en aantrekkelijke gebruiksvriendelijkheidsgehalte.

Welke technische en digitale uitdagingen je ook voor je bedrijf hebt liggen, Multiminded pakt die met beide handen aan om jou van dienst te zijn. Je wordt geholpen met een stijlvol en gebruiksvriendelijk concept in de vorm van een website of een ander digitaal platform dat bij jouw bedrijf past. En daar mogen wij als Brandmerck met onze deskundigheid op het gebied van online marketing bij helpen.

otto dijkstra
Brandmerck Logo

De samenwerking met Brandmerck

Want een samenwerking tussen Multiminded en Brandmerck, hoe ziet die eruit? Samenspannen voor een klant betekent het inzetten van vaardigheden om voor groei te zorgen. De bouw en het onderhoud van de digitale producten liggen in handen van Multiminded, terwijl Brandmerck zich buigt over de online marketing. “Brandmerck is als het ware een verlengsnoer van ons bedrijf. Met dezelfde werkwijze en mentaliteit zetten deze online marketeers zich in voor onze klanten. Waar wij alles op alles zetten om het best mogelijke product te maken, doen zij hetzelfde in het vervolgtraject met als doel zoveel mogelijk traffic naar de website te genereren,” zo vertelt Otto. “Als ik vandaag een mailtje stuur naar Brandmerck over een klant die met zijn site graag verder wil op het gebied van Social Media campagnes, dan heeft hij binnen een paar dagen iemand van Brandmerck aan de lijn en wordt hij dírect geholpen.”

"Brandmerck is als het ware een verlengsnoer van ons bedrijf."

In de afgelopen jaren is Multiminded uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een exponentiële groei in het aantal klanten en projecten. Waar ze de online marketing voor hun klanten eerst voor eigen rekening namen, was versterking op den duur meer dan welkom. En omstreeks 2019 kwam die van Brandmerck. De expertise van Multiminded werd versterkt door de vakkundigheid van Brandmerck op het gebied van online marketing en een mooie samenwerking was geboren. Met ieder zijn eigen expertise wisten Multiminded en Brandmerck succesvolle klantverhalen te realiseren, waar kwalitatieve websites en goede online marketing de hoofdrol speelden. En nog steeds.

Goed en wederzijds vertrouwen

Daarover zegt Robert, operationeel directeur van Brandmerck: “Voor ons zijn goede samenwerkingen met partners cruciaal willen we voor het maximale resultaat te gaan. Vanuit onze expertise weten wij heel goed wat nodig is om via zoekmachine optimalisatie websitebezoekers te trekken, om Social Media behendig in te zetten en om Google Ads campagnes te beheren. Met Multiminded kunnen we snel schakelen en goed sparren over inhoudelijke aanpassingen. Dit maakt dat we elkaar naar een hoger plan tillen en samen voor de beste resultaten gaan. De passie voor het vak, zowel vanuit Multiminded als vanuit Brandmerck, om met onze kennis en expertise mooie dingen neer te zetten voor onze gezamenlijke klant, dat is van grote waarde.” En dat gaat veel verder dan alleen het bedienen van de klanten. Want hoe kun je beter samenwerken dan vanuit een andere oogpunt elkaars werkwijze aan te scherpen? “De experts van Brandmerck houden ons in feite een spiegel voor als het gaat om onze diensten. Wanneer iets niet goed is of zij zien verbeterpunten aan de websites die we hebben gemaakt, dan krijgen we dat te horen. En andersom delen wij onze visie wanneer we feedback geven op bepaalde campagnes. Je houdt elkaar scherp wat resulteert in de beste eindproducten,” legt Otto uit.

Een fundamenteel en onmisbaar aspect in deze samenwerking is een goed en wederzijds vertrouwen. En dat is er wat Otto betreft: “Wij kunnen erop vertrouwen dat het vervolgtraject dat we bij Brandmerck neerleggen, in goede handen is. De samenwerking geeft ons een hoop rust en wij hebben het vertrouwen dat de klant tevreden is met hoe de online marketeers bij Brandmerck het project oppakken.”

team multiminded
multiminded sneek

De toekomst van Multiminded

Waar de online wereld zich als een raket blijft ontwikkelen, zorgen de specialisten van Multiminded ervoor dat ze op alle fronten op de hoogte zijn en dat ze voorlopen op de laatste veranderingen. Alles om het de opdrachtgever zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo vertelt Otto: “We proberen het beste van alle werelden te combineren en richten ons hierbij op flexibiliteit, datakoppelingen, gebruikersgemak én service. Alles wordt steeds laagdrempeliger voor de klant en wij spelen daar goed op in.”

Niet alleen het op de voet volgen van online ontwikkelingen is onderdeel van het werk van Multiminded. Ook intern staat Multiminded niet stil. Het team blijft zich aanvullen met ervaren specialisten én met pas afgestudeerden en stagiaires: “Recent is iemand van NHL Stenden bij ons afgestudeerd binnen de hogere informatica. En we hebben twee stagiairs van de Friese Poort aan ons team toegevoegd. Het is leuk om te zien dat deze jonge professionals frisse ideeën inbrengen en dat ze na hun stage nog parttime ‘blijven hangen’. We hebben geïnvesteerd in meer samenwerkingen met opleidingen en dat werpt zijn vruchten af, voor de studenten en voor ons als bedrijf,” aldus Otto.

"We proberen het beste van alle werelden te combineren en richten ons hierbij op flexibiliteit, datakoppelingen, gebruikersgemak én service."

Zowel de vaste teamleden als de leergierige stagiairs bij Multiminded zetten zich iedere dag in om de klant centraal te zetten en tevreden te stellen. En in de toekomst zal dat niet anders zijn. Ze krijgen mooie reacties op de diensten en producten die ze leveren, zo vertelt Otto: “Een klant die tevreden aan de andere kant van de lijn hangt omdat we ons werk goed hebben gedaan, dat is voor ons voldoende om te weten dat het goed zit. Een doos met gebakjes of een fles wijn is natuurlijk ook een prachtig compliment. Regelmatig worden we door klanten aanbevolen, misschien zijn we daar nog wel het meest trots op. Vlotte reacties, toegankelijkheid en het werk uit handen halen zijn aspecten die goed gewaardeerd worden en daar blijven we altijd naar streven.”

Wat de wensen voor de toekomst van Multiminded betreft, daar kan Otto kort over zijn: “Onze aandacht gaat vooral uit naar ontwikkelingen in de markt, naar onze klanten en naar het bouwen van solide digitale producten. Dit doen we met een geslepen team professionals die almaar sterker wordt. Misschien willen we onze lokale bekendheid wel meer gaan vergroten, zodat nóg meer MKB’ers ons weten te vinden.” Met de passie en expertise die het team van Multiminded in de vezels heeft zitten, moet dat toch geen probleem zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *