Online groeien?

Wij zorgen voor meer omzet, leads en
bezoekers.

Als doorgewinterd skileraar moest Sandro von Haller (24) keer op keer een dure skibril aanschaffen. Het frustreerde hem telkens € 100,- tot € 150,- uit te moeten geven voor een bril. Wat maakt het zo kostbaar, kan het voor een scherpere prijs? Sandro ging op onderzoek uit en reisde af naar China. Hij kreeg helder zicht op waar hij winst kon behalen. Zo boog deze pionierend ondernemer zijn frustratie om naar een uniek product en ontstond zijn bedrijf: Fresh Goggles. Eindelijk een goed betaalbare ski- en snowboardbril!

Online gegroeid door

Doelstellingen

100% ↑ Conversies via SEA

300% ↑ ROAS

100.000 vertoningen via Display

Resultaten

300% ↑ Conversies via SEA

410% ↑ ROAS

132.232 vertoningen via Display

De visie van Sandro von Haller als ondernemer

“De vrijheid van het ondernemerschap, dat vind ik belangrijk. Bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuw concept, de eerste prototypes ontvangen en uiteindelijk een goed product op kunnen sturen naar je klant. Daar haal ik veel plezier uit!”

"De vrijheid van het ondernemerschap, dat vind ik belangrijk."

“Op dit moment pendel ik tussen Groningen, Hoogeveen en Oostenrijk. Het is voor mij belangrijk dat de distributie en zichtbaarheid op het internet goed geregeld zijn. Zo houd ik ook nog wat tijd over om te skiën!”

Wat maakt Fresh Goggles uniek?

“Fresh Goggles is de eerste ski en snowboard brillen leverancier dat geen gebruik maakt van een retailer. Daardoor is de bril scherper geprijsd.”

Samenwerking Fresh Goggles
Fresh Goggles Google

Wat is de reden dat je Brandmerck hebt benaderd?

“Ik wilde het internetplaatje goed voor elkaar hebben! Ik heb hier zelf geen kennis van. Tijdens een bijeenkomst van de Donar Businessclub kwam ik Brandmerck tegen. Zij waren op dat moment precies het bedrijf waar ik naar op zoek was.”

"Het team denkt met je mee en voorziet je van advies wanneer dat nodig is."

Hoe heb je de eerste stappen met Brandmerck ervaren?

“De eerste stappen waren eenvoudig. Ik wist wat ik wilde. We gingen om tafel en konden samen knopen doorhakken. Het team denkt met je mee en voorziet je van advies wanneer dat nodig is. Ik vind dit een fijne manier van samenwerken en communiceren.”

Wat maakt dat je hebt gekozen voor Brandmerck

“Het zijn ook jonge ondernemers met een visie. Tijdens het eerste gesprek werd ik op de juiste manier overtuigd van de expertise van Brandmerck. Ik had er een goed gevoel bij. Het verhaal klopte gewoon.

Dit bedrijf biedt meer dan alleen Google-optimalisatie ik kan mijn pakket uitbreiden wanneer dat nodig is. Ik heb graag alles onder 1 dak. En als startend ondernemer heb ik een bepaald budget, ook daar denken ze in mee.”

In gesprek met Fresh Goggles
brandmerck team 2020

Wat is de winst van de samenwerking met Brandmerck voor Fresh Goggles?

“Toen we net begonnen had ik heel veel vertrouwen in onze samenwerking. En dat vertrouwen heeft Brandmerck uitbetaald in de resultaten. Het team houdt me hiervan op de hoogte en ik kan ook zelf meekijken. Regelmatig heb ik contact met Erwin. Op mijn vragen via de e-mail krijg ik altijd dezelfde dag een reactie. En dan niet een ‘snel’ antwoord maar altijd reactie met inhoud! Op basis van mijn ervaring, en natuurlijk de resultaten, kan ik Brandmerck zeker aanbevelen.”

"Op mijn vragen via de e-mail krijg ik altijd dezelfde dag een reactie. En dan niet een ‘snel’ antwoord maar altijd reactie met inhoud!"

Bekijk ook deze samenwerkingen!

Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
baking queen
CasesSEASEO

Baking Queen

Baking Queen is een webwinkel voor bakartikelen en waar online echt alle denkbare bakspullen en -benodigdheden besteld kunnen worden. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het in het uitgebreide assortiment. Als eigenaresse vertelt Sanne Brugman enthousiast over haar passie, wat begonnen is als een hobby, maar inmiddels uitgegroeid is tot veel meer dan dat.

LEES MEER
Pand Haaima Hylkema
CasesSEASEO

Haaima Hylkema

Wil je met stijl over de weg rijden, dan doe je dat in een auto van Haaima Hylkema. Voorheen bekend als twee Friese bedrijven onder de namen Haaima en Hylkema, maar daar is verandering in gekomen. Wij spraken met de directeur-grootaandeelhouder Anne-Tjeerd Haaima: ‘De laatste ontwikkelingen van het bedrijf zijn dat we de laatste hand leggen aan onze fusie met Haaima en Hylkema. Dus vanaf nu gaan we naar buiten als één bedrijf: Haaima Hylkema.’

LEES MEER

Wil je er online ook met jouw bedrijf tussenuit springen?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn.

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing
(SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck