Spacer

Fresh Goggles

Als doorgewinterd skileraar moest Sandro von Haller (24) keer op keer een dure skibril aanschaffen. Het frustreerde hem telkens € 100,- tot € 150,- uit te moeten geven voor een bril.  Wat maakt het zo kostbaar, kan het voor een scherpere prijs? Sandro ging op onderzoek uit en reisde af naar China. Hij kreeg helder zicht op waar hij winst kon behalen. Zo boog deze pionierend ondernemer zijn frustratie om naar een uniek product en ontstond zijn bedrijf: Fresh Goggles. Eindelijk een goed betaalbare ski- en snowboardbril!

3
Fresh Goggles skibrillen

De visie van Sandro von Haller als ondernemer

“De vrijheid van het ondernemerschap, dat vind ik belangrijk. Bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuw concept, de eerste prototypes ontvangen en uiteindelijk een goed product op kunnen sturen naar je klant. Daar haal ik veel plezier uit!

Op dit moment pendel ik tussen Groningen, Hoogeveen en Oostenrijk. Het is voor mij belangrijk dat de distributie en zichtbaarheid op het internet goed geregeld zijn. Zo houd ik ook nog wat tijd over om te skiën!”

Sandro van Haller

Wat maakt Fresh Goggles uniek?

“Fresh Goggles is de eerste ski en snowboard brillen leverancier dat geen gebruik maakt van een retailer. Daardoor is de bril scherper geprijsd.”

Wat is de reden dat je Brandmerck hebt benaderd?

“Ik wilde het internetplaatje goed voor elkaar hebben!  Ik heb hier zelf geen kennis van. Tijdens een bijeenkomst van de Donar Businessclub kwam ik Brandmerck tegen. Zij waren op dat moment precies het bedrijf waar ik naar op zoek was.

Hoe heb je de eerste stappen met Brandmerck ervaren?

“De eerste stappen waren eenvoudig. Ik wist wat ik wilde. We gingen om tafel en konden samen knopen doorhakken. Het team denkt met je mee en voorziet je van advies wanneer dat nodig is. Ik vind dit een fijne manier van samenwerken en communiceren.”

Fresh Goggles en Brandmerck

Wat maakt dat je hebt gekozen voor Brandmerck?

“Het zijn ook jonge ondernemers met een visie. Tijdens het eerste gesprek werd ik op de juiste manier overtuigd van de expertise van Brandmerck. Ik had er een goed gevoel bij. Het verhaal klopte gewoon.

Dit bedrijf biedt meer dan alleen Google- optimalisatie ik kan mijn pakket uitbreiden wanneer dat nodig is. Ik heb graag alles onder 1 dak. En als startend ondernemer heb ik een bepaald budget, ook daar denken ze in mee.”

“Het team denkt met je mee en voorziet je van advies wanneer dat nodig is”

Wat is de winst van de samenwerking met Brandmerck voor Fresh Goggles?

“De campagnes zijn recent aangezet dus ik kan je nog niet veel zeggen over de resultaten. Ik kan wel zeggen dat ik er veel vertrouwen in heb. Het team houdt me op de hoogte en ik kan ook zelf meekijken. Regelmatig heb ik contact met Erwin. Op mijn vragen via de e-mail krijg ik altijd dezelfde dag een reactie. En dan niet een ‘snel’ antwoord maar altijd reactie met inhoud!”

Zou je Brandmerck aanbevelen?

“Dat is afhankelijk van de resultaten, haha! Nee eerlijk, op basis van mijn ervaring kan ik Brandmerck zeker aanbevelen.”

Online succesverhaal Fresh Goggles

Ook een online succesverhaal zoals Fresh Goggles?

Stuur ons gerust een bericht.

3

Andere interessante cases

Shirtsenzo

Shirtsenzo

Enzo Pepe: een voormalig jeugdvoetballer van Ajax dat zich, samen met zijn vrouw Soraya, tot succesvolle ondernemers hebben ontwikkeld. Ontdek zijn verhaal…

Lees meer
Beach Wagon

Beach Wagon

In dit artikel vertelt Gerjan wat hij doet met Beach Wagon Company en welke rol de bedrijven Brandmerck en MOUNTAIN iT spelen in het online succes van dit merk…

Lees meer

footer Brandmerck online marketing
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!