Online groeien?

Wij zorgen voor meer omzet, leads en
bezoekers.

Als doorgewinterd skileraar moest Sandro von Haller (24) keer op keer een dure skibril aanschaffen. Het frustreerde hem telkens € 100,- tot € 150,- uit te moeten geven voor een bril. Wat maakt het zo kostbaar, kan het voor een scherpere prijs? Sandro ging op onderzoek uit en reisde af naar China. Hij kreeg helder zicht op waar hij winst kon behalen. Zo boog deze pionierend ondernemer zijn frustratie om naar een uniek product en ontstond zijn bedrijf: Fresh Goggles. Eindelijk een goed betaalbare ski- en snowboardbril!

Online gegroeid door

Doelstellingen

100% ↑ Conversies via SEA

300% ↑ ROAS

100.000 vertoningen via Display

Resultaten

300% ↑ Conversies via SEA

410% ↑ ROAS

132.232 vertoningen via Display

De visie van Sandro von Haller als ondernemer

“De vrijheid van het ondernemerschap, dat vind ik belangrijk. Bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuw concept, de eerste prototypes ontvangen en uiteindelijk een goed product op kunnen sturen naar je klant. Daar haal ik veel plezier uit!”

"De vrijheid van het ondernemerschap, dat vind ik belangrijk."

“Op dit moment pendel ik tussen Groningen, Hoogeveen en Oostenrijk. Het is voor mij belangrijk dat de distributie en zichtbaarheid op het internet goed geregeld zijn. Zo houd ik ook nog wat tijd over om te skiën!”

Wat maakt Fresh Goggles uniek?

“Fresh Goggles is de eerste ski en snowboard brillen leverancier dat geen gebruik maakt van een retailer. Daardoor is de bril scherper geprijsd.”

Samenwerking Fresh Goggles
Fresh Goggles Google

Wat is de reden dat je Brandmerck hebt benaderd?

“Ik wilde het internetplaatje goed voor elkaar hebben! Ik heb hier zelf geen kennis van. Tijdens een bijeenkomst van de Donar Businessclub kwam ik Brandmerck tegen. Zij waren op dat moment precies het bedrijf waar ik naar op zoek was.”

"Het team denkt met je mee en voorziet je van advies wanneer dat nodig is."

Hoe heb je de eerste stappen met Brandmerck ervaren?

“De eerste stappen waren eenvoudig. Ik wist wat ik wilde. We gingen om tafel en konden samen knopen doorhakken. Het team denkt met je mee en voorziet je van advies wanneer dat nodig is. Ik vind dit een fijne manier van samenwerken en communiceren.”

Wat maakt dat je hebt gekozen voor Brandmerck

“Het zijn ook jonge ondernemers met een visie. Tijdens het eerste gesprek werd ik op de juiste manier overtuigd van de expertise van Brandmerck. Ik had er een goed gevoel bij. Het verhaal klopte gewoon.

Dit bedrijf biedt meer dan alleen Google-optimalisatie ik kan mijn pakket uitbreiden wanneer dat nodig is. Ik heb graag alles onder 1 dak. En als startend ondernemer heb ik een bepaald budget, ook daar denken ze in mee.”

In gesprek met Fresh Goggles
brandmerck team 2020

Wat is de winst van de samenwerking met Brandmerck voor Fresh Goggles?

“Toen we net begonnen had ik heel veel vertrouwen in onze samenwerking. En dat vertrouwen heeft Brandmerck uitbetaald in de resultaten. Het team houdt me hiervan op de hoogte en ik kan ook zelf meekijken. Regelmatig heb ik contact met Erwin. Op mijn vragen via de e-mail krijg ik altijd dezelfde dag een reactie. En dan niet een ‘snel’ antwoord maar altijd reactie met inhoud! Op basis van mijn ervaring, en natuurlijk de resultaten, kan ik Brandmerck zeker aanbevelen.”

"Op mijn vragen via de e-mail krijg ik altijd dezelfde dag een reactie. En dan niet een ‘snel’ antwoord maar altijd reactie met inhoud!"

Bekijk ook deze samenwerkingen!

shirtsenzo enzo ronaldinho
CasesSEASEO

Shirtsenzo

Enzo Pepe: een voormalig jeugdvoetballer van Ajax die zich, samen met zijn vrouw Soraya, tot succesvolle ondernemers hebben ontwikkeld. Ontdek zijn verhaal…

LEES MEER
postma diervoeders
CasesSEA

Postma Diervoeders

Abe en Tineke Postma runnen samen Postma Diervoeders in Gauw. Zij leveren alle diervoeders en verzorgingsproducten voor melkvee, paarden, kleinvee en huisdieren en voorzien hun klanten van een persoonlijk en op maat gemaakt advies over de juiste voeding voor hun dieren. Tineke vertelt over de rijke geschiedenis van het bedrijf en de samenwerking met Brandmerck.

LEES MEER
elocktron en Brandmerck
CasesSEASEO

eLocktron

Stel, je hebt of beheert een bedrijfspand met een traditionele mechanische vergrendeling. De werknemers, stagiaires, de schoonmakers en nog een aantal mensen hebben een eigen sleutel. Een hele uitdaging om het overzicht te bewaren. Een kopie is immers zo gemaakt. eLocktron bestaat uit een team van professionals op het gebied van inbraakveiligheid, brandveiligheid en toegangsveiligheid dat de verwachting graag overtreft.

LEES MEER

Wil je er online ook met jouw bedrijf tussenuit springen?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn.

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing
(SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck