Brandmerck en Okkinga Communicatie

Online groeien?

Wij zorgen voor meer omzet, leads en
bezoekers.

De ontwikkelingen in online marketing gaan snel, en als partner streven wij ernaar blijvende waarde toe te voegen. Door de samenwerking tussen Brandmerck en Okkinga Communicatie, vormen zij nu de groep Brandmerck Okkinga. Met deze krachtenbundeling positioneert Brandmerck Okkinga zich als een sterke speler met lokale betrokkenheid en unieke expertise, wat leidt tot meer mogelijkheden en een breder aanbod.

Brandmerck x Okkinga Communicatie

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan razendsnel. Het is ons doel om als jouw partner blijvend en aantoonbaar waarde toe te voegen. Wij zien dat het verschil wordt gemaakt door de juiste strategie en de inzet van vakmensen. Om nóg meer toegevoegde waarde te leveren bundelen Brandmerck en Okkinga Communicatie hun krachten. Samen vormen wij de groep Brandmerck Okkinga. Brandmerck blijft gewoon bestaan, net als Okkinga Communicatie, en jullie houden je vertrouwde contactpersonen. Robert en Erwin Hoekstra vormen samen met Gerben Okkinga de directie van de groep Brandmerck Okkinga.

“Brandmerck blijft gewoon bestaan, net als Okkinga Communicatie, en jullie houden je vertrouwde contactpersonen.”

De groep biedt een volledig dienstenpakket op het gebied van online marketing en communicatie. De synergie tussen beide bedrijven stelt ons in staat om vanuit één locatie een breed scala aan online marketing en communicatiediensten aan te bieden. Waarbij traditionele grenzen tussen offline en online doorbroken worden. Daardoor kunnen offline en online naadloos in elkaar overlopen voor het beste resultaat.

Een unieke combinatie van expertises

Met deze samenwerking positioneert Brandmerck Okkinga zich als een krachtige speler in de snel veranderende wereld. Met een sterke lokale betrokkenheid en een unieke combinatie van expertises. De samenwerking geeft ons meer mogelijkheden in een bredere dienstverlening op het gebied van online marketing en communicatie. Zodat wij jullie nog beter kunnen ondersteunen.

Bekijk ook deze samenwerkingen!

header channable samenwerking
Tools

Channable

In 2014 ontstond Channable toen drie man in Utrecht besloten een tool te ontwikkelen waarmee je gemakkelijker op marketplaces en Google Shopping kunt adverteren. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot ...
LEES MEER
adcalls header
Tools

AdCalls

Heb je voor je bedrijf een online campagne actief op Google of Facebook? Dan kun je via de datamonitoring goed zien hoeveel conversies via het internet bij jou binnenkomen. En ...
LEES MEER
feedback company header
Tools

Feedback Company

Tien jaar geleden ontstond Feedback Company als bedrijf dat met een review tool op de Nederlandse markt kwam. Wat begon als een tool om bedrijfsreviews te verzamelen is inmiddels uitgegroeid ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck