Spacer

Lekker! Als je kijkt naar al het lekkers in de webshop dekt ‘lekker’ absoluut de lading. Van eetbare prints tot rolfondant tot handige hulpmiddelen. Baking Queen heeft alles voor de zoete verleiding. Maar lekker is ook  een veelgehoorde kreet na het bekijken van de maandelijkse rapportage.

Hoe het allemaal begon

Ruim een jaar al mogen we werken voor dé online shop voor alles wat met bakken, zoetigheid en lekkernijen te maken heeft; Baking Queen. Een webwinkel die gerund wordt door Sanne Brugman, die na het afronden van haar studie Voeding & Diëtetiek op zoek ging naar een baantje. In die sector lag het werk niet voor het oprapen, dus besloot ze voor zichzelf te bepalen wat ze nu echt wilde. Lang hoefde ze er niet na te denken; een eigen bakwinkeltje!

Het uiteindelijke doel van een fysieke winkel, waar workshops worden gegeven en natuurlijk de lekkerste producten verkocht worden, is de volgende stap in het verhaal van Baking Queen. Voordat dat zover is, heeft ze Brandmerck in de arm genomen om het maximale resultaat uit de webshop te halen. Dat bleek een gouden zet.

Baking Queen aan het woord

Sanne: “Super. Als ik de relatie met de jongens van Brandmerck in één woord moet omschrijven, komt het daar wel op neer. De resultaten zijn goed, ze overstijgen mijn verwachtingen. Iedereen binnen Brandmerck denkt met je mee. Ze hebben ook geholpen met het opzetten van een stukje social media en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. Ja, ik ben heel tevreden en hoop dat de stijgende lijn zich voortzet.”


footer Brandmerck online marketing
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!