Vervoer, post & opslag

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Transport, het vervoeren van goederen en andere producten, het gaat iedere dag door. De consument doet steeds vaker een aankoop online en daar kun jij de vruchten van plukken als je daar goed op inspeelt. Dit geldt natuurlijk ook voor opslag die er nodig is om de voorraad in te bewaren. Soms is er ruimte te kort en dan kan het handig zijn om extra opslagruimte te hebben. Wanneer je ondernemer bent in de vervoer, post & opslag branche kun je zakelijke klanten hebben, maar natuurlijk ook particulieren. Alleen hoe val jij op in deze branche?

vervoer

Veer mee op de economie

In deze branche is het zo dat je vaak mee veert met de conjunctuur. Gaat het goed met de economie? Dan wordt er meer geconsumeerd en betekent het dus ook dat er meer getransporteerd moet worden. Alleen andersom geldt dus ook dat je afhankelijk bent van de economie. Wanneer dat het geval is moet je natuurlijk ook concurreren met anderen.

Word sneller gevonden

Alleen wanneer je op de juiste manier de online marketing van je onderneming inzet wordt jij sneller gevonden dan je concurrenten. Dit geldt ook voor de post en opslag branche. Deze kunnen gebruikt worden door zakelijke klanten, maar ook particulieren. Ook hier ben je mede afhankelijk van de economie. Uiteraard wil jij graag de beste zijn in je vak en allemaal blije klanten hebben over de dienst die je levert of product dat je aanbiedt.

Wij willen ook graag de beste zijn op het gebied van online marketing. Daarom hebben wij alleen maar specialisten in dienst om dit ook waar te maken. Wil jij ook graag de beste zijn binnen jouw branche, alleen vind je het plan van aanpak voor je online marketing lastig? Laten we dan samen een bakje koffie drinken om daarin de mogelijkheden te bespreken.

vervoer post & opslag online marketing

Brandmerck: the founders edition

Martijn Friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

loofy's header
SEO

Loofy’s

Werk doen waar je energie uit haalt terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzamer milieu? Dat mogen we bij Brandmerck doen dankzij onze samenwerking met de Groene Marketeers. Dit initiatief ondersteunt ondernemers die met het verkopen van hun producten en diensten de focus leggen op duurzaamheid. Online marketeers die aangesloten zijn bij de Groene Marketeers zetten vervolgens hun vakkennis in om deze lokale ondernemers te helpen in de marketing van hun bedrijf. En dat doen wij voor Loofy’s, een bedrijf in Leeuwarden dat onder de bezielende leiding van Dorien Beijk cosmeticaproducten verkoopt. In deze cosmeticalijn spelen plasticvrij, vegan en circulair de hoofdrol. Wat dat betekent en hoe Loofy’s is ontstaan, ontdek je in deze case.

LEES MEER
De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
geboortegift header
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner