Retail & Shopping

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

In de retail & shopping branche groeien de mogelijkheden voor online marketing enorm. Als je een boost wilt geven aan je conversie of leads, dan is adverteren via een derde partij een goede optie. Consumenten gaan tenslotte online steeds op een andere manier te werk. Ze gaan steeds meer vergelijken op basis van prijs als ze iets hebben gevonden waar ze naar op zoek zijn. Probeer dan maar eens op te vallen met de producten die jij verkoopt. Een goede aanpak daarvoor is van groot belang.

retail-shopping

Webshops nog steeds groeiende

Bijna elke Nederlander koopt vandaag de dag wel iets online via een webshop. De verwachting is dat dit in de loop der jaren steeds verder zal uitbreiden. Doordat de concurrentie in de retail & shopping branche groot is, is het daarom belangrijk om op te vallen tussen alle andere bedrijven. Een goed plan en vertrouwen is daarbij stap 1, maar stap 2 de juiste uitvoering is misschien nog wel belangrijker.

Retail & Shopping

Wanneer er op een juiste manier gehandeld wordt kan dit een hoop geld besparen en wordt geld ook op een juiste manier ingezet. Heb jij hier zelf nu geen kaas van gegeten? Dan kun je de online marketing ook uitbesteden aan ons. Wij werken namelijk nauwsluitend met specialisten in het vak. Wij garanderen daarom ook groei van je onderneming.

Er liggen namelijk veel kansen op het gebied van marketing binnen de retail & shopping branche. Het zou daarom ook zonde zijn dat jij daar niet de vruchten van plukt. Wij gaan daarom graag het gesprek met jou aan om met een juiste focus op resultaat te gaan voor het beste resultaat.

retail & shopping online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach Wagon Company. Al jaren werken we samen om de online zichtbaarheid te vergroten en groei te realiseren. Grondlegger is Gerjan Koster. Na een kort ziekbed is Gerjan in 2022 overleden. Zijn nalatenschap leeft voort in het bedrijf dat met trots voortgezet wordt.
Aan de start van zijn ondernemerschap vertelde Gerjan ons over zijn passie voor Beach Wagon Company en over zijn ervaringen met Brandmerck. We nemen je graag mee in zijn verhaal over de oorsprong en de unieke voordelen van de Beachwagon.

LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
Brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck