Retail & Shopping

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

In de retail & shopping branche groeien de mogelijkheden voor online marketing enorm. Als je een boost wilt geven aan je conversie of leads, dan is adverteren via een derde partij een goede optie. Consumenten gaan tenslotte online steeds op een andere manier te werk. Ze gaan steeds meer vergelijken op basis van prijs als ze iets hebben gevonden waar ze naar op zoek zijn. Probeer dan maar eens op te vallen met de producten die jij verkoopt. Een goede aanpak daarvoor is van groot belang.

retail-shopping

Webshops nog steeds groeiende

Bijna elke Nederlander koopt vandaag de dag wel iets online via een webshop. De verwachting is dat dit in de loop der jaren steeds verder zal uitbreiden. Doordat de concurrentie in de retail & shopping branche groot is, is het daarom belangrijk om op te vallen tussen alle andere bedrijven. Een goed plan en vertrouwen is daarbij stap 1, maar stap 2 de juiste uitvoering is misschien nog wel belangrijker.

Retail & Shopping

Wanneer er op een juiste manier gehandeld wordt kan dit een hoop geld besparen en wordt geld ook op een juiste manier ingezet. Heb jij hier zelf nu geen kaas van gegeten? Dan kun je de online marketing ook uitbesteden aan ons. Wij werken namelijk nauwsluitend met specialisten in het vak. Wij garanderen daarom ook groei van je onderneming.

Er liggen namelijk veel kansen op het gebied van marketing binnen de retail & shopping branche. Het zou daarom ook zonde zijn dat jij daar niet de vruchten van plukt. Wij gaan daarom graag het gesprek met jou aan om met een juiste focus op resultaat te gaan voor het beste resultaat.

retail & shopping online marketing

Brandmerck: the founders edition

Martijn Friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

loofy's header
SEO

Loofy’s

Werk doen waar je energie uit haalt terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzamer milieu? Dat mogen we bij Brandmerck doen dankzij onze samenwerking met de Groene Marketeers. Dit initiatief ondersteunt ondernemers die met het verkopen van hun producten en diensten de focus leggen op duurzaamheid. Online marketeers die aangesloten zijn bij de Groene Marketeers zetten vervolgens hun vakkennis in om deze lokale ondernemers te helpen in de marketing van hun bedrijf. En dat doen wij voor Loofy’s, een bedrijf in Leeuwarden dat onder de bezielende leiding van Dorien Beijk cosmeticaproducten verkoopt. In deze cosmeticalijn spelen plasticvrij, vegan en circulair de hoofdrol. Wat dat betekent en hoe Loofy’s is ontstaan, ontdek je in deze case.

LEES MEER
De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
geboortegift header
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner