Onderwijs & training

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Een anders iets leren en voorbereiden op dingen die in de toekomst kunnen gebeuren, dat is iets waar jij heel veel voldoening uithaalt. Het doorgeven van kennis en vaardigheden staat namelijk centraal. Je geeft je eigen kennis door om zo met de ander een bepaald einddoel te behalen. Het kan natuurlijk vrij breed zijn in wat jij hier in doet qua onderneming. Alleen als je een eigen onderneming hebt in deze branche wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen voorzien van jouw kennis en kunde. Alleen hoe bereik je die mensen?

onderwijs

Bereik de juiste doelgroep

Het kan een lastige opgave zijn om de juiste doelgroep te bereiken voor in de branche onderwijs en training. Jouw doelgroep loopt namelijk ergens tegen aan waarbij ze hulp voor zoeken en het is daarom niet altijd makkelijk om ze te bereiken. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat ze bepaalde skills willen verbeteren en daar begeleiding voor zoeken, uiteraard willen ze die kennis dan krijgen van een echte professional.

Streven naar het allerbeste resultaat

Waar jij jezelf vertrouwt voelt in onderwijzen of het geven van trainingen, hebben wij dat met online marketing. Met onze kernwaarde de beste zijn streven wij voor het allerbeste resultaat, net als jij. Wij werken uitsluitend met specialisten die de doelgroep voor jouw onderneming kunnen bereiken.

Ben jij er klaar voor een volgende stap binnen je onderneming? Laten we het daar dan samen over hebben.

onderwijs en training online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
vlagsma tegelwalhalla bolsward pand
CasesSEOSMM

Vlagsma Tegelwalhalla

Een echt familiebedrijf met de broers Henk en Wim Vlagsma aan het roer. Dat is Vlagsma Tegelwalhalla in Bolsward. Wij spraken met Henk en Wim over hun passie voor keramische tegels en de samenwerking met Brandmerck die ongeveer twee jaar geleden begon.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck