Onderwijs & training

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Een anders iets leren en voorbereiden op dingen die in de toekomst kunnen gebeuren, dat is iets waar jij heel veel voldoening uithaalt. Het doorgeven van kennis en vaardigheden staat namelijk centraal. Je geeft je eigen kennis door om zo met de ander een bepaald einddoel te behalen. Het kan natuurlijk vrij breed zijn in wat jij hier in doet qua onderneming. Alleen als je een eigen onderneming hebt in deze branche wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen voorzien van jouw kennis en kunde. Alleen hoe bereik je die mensen?

onderwijs

Bereik de juiste doelgroep

Het kan een lastige opgave zijn om de juiste doelgroep te bereiken voor in de branche onderwijs en training. Jouw doelgroep loopt namelijk ergens tegen aan waarbij ze hulp voor zoeken en het is daarom niet altijd makkelijk om ze te bereiken. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat ze bepaalde skills willen verbeteren en daar begeleiding voor zoeken, uiteraard willen ze die kennis dan krijgen van een echte professional.

Streven naar het allerbeste resultaat

Waar jij jezelf vertrouwt voelt in onderwijzen of het geven van trainingen, hebben wij dat met online marketing. Met onze kernwaarde de beste zijn streven wij voor het allerbeste resultaat, net als jij. Wij werken uitsluitend met specialisten die de doelgroep voor jouw onderneming kunnen bereiken.

Ben jij er klaar voor een volgende stap binnen je onderneming? Laten we het daar dan samen over hebben.

onderwijs en training online marketing

Brandmerck: the founders edition

Martijn Friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

loofy's header
SEO

Loofy’s

Werk doen waar je energie uit haalt terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzamer milieu? Dat mogen we bij Brandmerck doen dankzij onze samenwerking met de Groene Marketeers. Dit initiatief ondersteunt ondernemers die met het verkopen van hun producten en diensten de focus leggen op duurzaamheid. Online marketeers die aangesloten zijn bij de Groene Marketeers zetten vervolgens hun vakkennis in om deze lokale ondernemers te helpen in de marketing van hun bedrijf. En dat doen wij voor Loofy’s, een bedrijf in Leeuwarden dat onder de bezielende leiding van Dorien Beijk cosmeticaproducten verkoopt. In deze cosmeticalijn spelen plasticvrij, vegan en circulair de hoofdrol. Wat dat betekent en hoe Loofy’s is ontstaan, ontdek je in deze case.

LEES MEER
De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
geboortegift header
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner