Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Jij voelt je als een vis in het water, wanneer je andere mensen tevreden kunt stellen. Met een eigen onderneming in de horeca komt dit het beste tot zijn recht. Horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés. Wanneer je een eigen onderneming hebt in één van die 3 opties kunnen we wel stellen dat je een lastige periode achter de rug hebt gehad vanwege Corona. Groei is nu natuurlijk van essentieel belang. Het is daarom ook nu het moment om daarmee aan de slag te gaan.

horeca

Samen voor de volle 100%

Wanneer je een onderneming hebt in de horeca weet je wat teamverband is en hoe je samen naar succes moet werken. Ook weet jij als geen ander wat hard werken is. Je moet namelijk altijd de volle 100% geven om gasten tevreden te houden, werken op verschillende tijden en natuurlijk de kwaliteit van je horecaonderneming waarborgen.

Focus op resultaat

Dit alles neemt natuurlijk veel tijd in beslag, wanneer je streeft naar het uiterste. Gasten wil je natuurlijk behouden, maar voor het voortbestaan van je onderneming zullen er natuurlijk ook nieuwe gasten in contact moeten komen met jouw onderneming. Alleen hoe doe je dit in je nu al drukke schema je ook nog bezig houden met marketing?

Gelukkig hebben wij sowieso 1 ding met elkaar gemeen en dat is de focus op resultaat. Dit is ook 1 van onze 4 kernwaarden, waarbij wij gaan voor het uiterste resultaat, net als jij doet met je onderneming. Wij werken met alleen maar specialisten uit het vak, net als jij. We kunnen het tijdens een kop koffie en iets lekkers hebben over wat wij voor jouw horecaonderneming kunnen betekenen.

horeca online marketing

Brandmerck: the founders edition

Martijn Friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
postma diervoeders
SEA

Postma Diervoeders

Abe en Tineke Postma runnen samen Postma Diervoeders in Gauw. Zij leveren alle diervoeders en verzorgingsproducten voor melkvee, paarden, kleinvee en huisdieren en voorzien hun klanten van een persoonlijk en op maat gemaakt advies over de juiste voeding voor hun dieren. Tineke vertelt over de rijke geschiedenis van het bedrijf en de samenwerking met Brandmerck.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner