Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Jij voelt je als een vis in het water, wanneer je andere mensen tevreden kunt stellen. Met een eigen onderneming in de horeca komt dit het beste tot zijn recht. Horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés. Wanneer je een eigen onderneming hebt in één van die 3 opties kunnen we wel stellen dat je een lastige periode achter de rug hebt gehad vanwege Corona. Groei is nu natuurlijk van essentieel belang. Het is daarom ook nu het moment om daarmee aan de slag te gaan.

horeca

Samen voor de volle 100%

Wanneer je een onderneming hebt in de horeca weet je wat teamverband is en hoe je samen naar succes moet werken. Ook weet jij als geen ander wat hard werken is. Je moet namelijk altijd de volle 100% geven om gasten tevreden te houden, werken op verschillende tijden en natuurlijk de kwaliteit van je horecaonderneming waarborgen.

Focus op resultaat

Dit alles neemt natuurlijk veel tijd in beslag, wanneer je streeft naar het uiterste. Gasten wil je natuurlijk behouden, maar voor het voortbestaan van je onderneming zullen er natuurlijk ook nieuwe gasten in contact moeten komen met jouw onderneming. Alleen hoe doe je dit in je nu al drukke schema je ook nog bezig houden met marketing?

Gelukkig hebben wij sowieso 1 ding met elkaar gemeen en dat is de focus op resultaat. Dit is ook 1 van onze 4 kernwaarden, waarbij wij gaan voor het uiterste resultaat, net als jij doet met je onderneming. Wij werken met alleen maar specialisten uit het vak, net als jij. We kunnen het tijdens een kop koffie en iets lekkers hebben over wat wij voor jouw horecaonderneming kunnen betekenen.

horeca online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach Wagon Company. Al jaren werken we samen om de online zichtbaarheid te vergroten en groei te realiseren. Grondlegger is Gerjan Koster. Na een kort ziekbed is Gerjan in 2022 overleden. Zijn nalatenschap leeft voort in het bedrijf dat met trots voortgezet wordt door Paulien en Winnifred.

Aan de start van zijn ondernemerschap vertelde Gerjan ons over zijn passie voor Beach Wagon Company en over zijn ervaringen met Brandmerck. We nemen je graag mee in zijn verhaal over de oorsprong en de unieke voordelen van de Beachwagon.

LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck