Groothandel & detailhandel

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

De moderne toeleveringsketen biedt jou als ondernemer in de groothandel & detailhandel meerdere manieren om je producten beschikbaar te stellen aan de klant. Door bijvoorbeeld het Coronavirus versnelde de trend van digitalisering en daarmee online producten aanbieden in waarde. Hier liggen dus enorme kansen wanneer jij in de branche groothandel en detailhandel zit. Staat dit ook al een tijdje hoog bij jou in de agenda? Dan is het nu juist een goed moment om daarin stappen te maken.

groothandel

Waarom digitalisering?

Als ondernemer in de groothandel en/of detailhandel ben je vaak afhankelijk van situaties die nu spelen. Het Coronavirus was bijvoorbeeld de meest recentelijke situatie met een grote impact. Ook kunnen dit soort situaties zorgen voor nieuwe kansen binnen je onderneming. Er zijn 3 belangrijke argumenten voor digitalisering. Dat zijn: meer gemak, meer service en minder kosten. Dit geldt voor zowel de groothandel als de detailhandel.

De beste zijn

In de detailhandel zien we sowieso al grotere verschillen bij online aankopen en aankopen doen in een fysieke winkel. Vooral dat stuk gemak speelt daarin een grote rol. Ook kun je in de loop der tijd geld besparen wanneer je online marketing inzet voor je groothandel of detailhandel onderneming. Showrooms en beurzen kunnen mogelijk vervallen en klanten plaatsen orders wanneer, waar en hoe zij dat willen. Daarnaast verlaagt het ook de kans op fouten. Als je dit zelf al een tijdje in gedachten hebt en daar nu echt serieus mee aan de slag wilt gaan, dan is dit het moment.

Jij wilt de beste groothandel of detailhandel ondernemer zijn. Wij willen ook de beste zijn in wat we doen. We kiezen er daarom voor om te werken vanuit onze kwaliteiten. Als we nu jouw kwaliteiten bundelen met ons specialisme, dan zou daar wel eens iets heel moois uit voort kunnen komen.

groothandel detailhandel online marketing

Brandmerck: the founders edition

Martijn Friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

loofy's header
SEO

Loofy’s

Werk doen waar je energie uit haalt terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzamer milieu? Dat mogen we bij Brandmerck doen dankzij onze samenwerking met de Groene Marketeers. Dit initiatief ondersteunt ondernemers die met het verkopen van hun producten en diensten de focus leggen op duurzaamheid. Online marketeers die aangesloten zijn bij de Groene Marketeers zetten vervolgens hun vakkennis in om deze lokale ondernemers te helpen in de marketing van hun bedrijf. En dat doen wij voor Loofy’s, een bedrijf in Leeuwarden dat onder de bezielende leiding van Dorien Beijk cosmeticaproducten verkoopt. In deze cosmeticalijn spelen plasticvrij, vegan en circulair de hoofdrol. Wat dat betekent en hoe Loofy’s is ontstaan, ontdek je in deze case.

LEES MEER
De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
geboortegift header
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner