Groothandel & detailhandel

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

De moderne toeleveringsketen biedt jou als ondernemer in de groothandel & detailhandel meerdere manieren om je producten beschikbaar te stellen aan de klant. Door bijvoorbeeld het Coronavirus versnelde de trend van digitalisering en daarmee online producten aanbieden in waarde. Hier liggen dus enorme kansen wanneer jij in de branche groothandel en detailhandel zit. Staat dit ook al een tijdje hoog bij jou in de agenda? Dan is het nu juist een goed moment om daarin stappen te maken.

groothandel

Waarom digitalisering?

Als ondernemer in de groothandel en/of detailhandel ben je vaak afhankelijk van situaties die nu spelen. Het Coronavirus was bijvoorbeeld de meest recentelijke situatie met een grote impact. Ook kunnen dit soort situaties zorgen voor nieuwe kansen binnen je onderneming. Er zijn 3 belangrijke argumenten voor digitalisering. Dat zijn: meer gemak, meer service en minder kosten. Dit geldt voor zowel de groothandel als de detailhandel.

De beste zijn

In de detailhandel zien we sowieso al grotere verschillen bij online aankopen en aankopen doen in een fysieke winkel. Vooral dat stuk gemak speelt daarin een grote rol. Ook kun je in de loop der tijd geld besparen wanneer je online marketing inzet voor je groothandel of detailhandel onderneming. Showrooms en beurzen kunnen mogelijk vervallen en klanten plaatsen orders wanneer, waar en hoe zij dat willen. Daarnaast verlaagt het ook de kans op fouten. Als je dit zelf al een tijdje in gedachten hebt en daar nu echt serieus mee aan de slag wilt gaan, dan is dit het moment.

Jij wilt de beste groothandel of detailhandel ondernemer zijn. Wij willen ook de beste zijn in wat we doen. We kiezen er daarom voor om te werken vanuit onze kwaliteiten. Als we nu jouw kwaliteiten bundelen met ons specialisme, dan zou daar wel eens iets heel moois uit voort kunnen komen.

groothandel detailhandel online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach Wagon Company. Al jaren werken we samen om de online zichtbaarheid te vergroten en groei te realiseren. Grondlegger is Gerjan Koster. Na een kort ziekbed is Gerjan in 2022 overleden. Zijn nalatenschap leeft voort in het bedrijf dat met trots voortgezet wordt door Paulien en Winnifred.

Aan de start van zijn ondernemerschap vertelde Gerjan ons over zijn passie voor Beach Wagon Company en over zijn ervaringen met Brandmerck. We nemen je graag mee in zijn verhaal over de oorsprong en de unieke voordelen van de Beachwagon.

LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck