Bouw, installatie & infrastructuur

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

In de bouw, installatie en de infrastructuur is altijd werk. Er worden tenslotte altijd nieuwe dingen gebouwd of dit nu huizen zijn of andere projecten het gaat altijd door. Ook installatie, denk aan zonnepanelen, maar ook de infrastructuur is altijd in ontwikkeling. Ben jij hier een echte specialist in net als wij in online marketing? Wellicht is het dan een goed idee om onze krachten te bundelen.

bouw

Goede vindbaarheid is een pré

Naast hoogtepunten in de bouw, installatie & infrastructuur kunnen minder leuke en vaak onverwachte omstandigheden zorgen voor minder opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan Corona. Voor de één was het misschien zijn brood, maar voor de ander bijna zijn dood. Als je namelijk niet goed wordt gevonden met jouw specialisme zullen de aanvragen ook minder zijn dan wanneer je dit wel bent. Dus ook voor een branche als de bouw, installatie & infrastructuur is het belangrijk om online goed gevonden te worden.

Ieder zijn specialisme

Ook wij begrijpen dat je vooral graag bezig wilt zijn met je eigen specialisme. Dat doen wij tenslotte ook het liefst. Als je geen kaas hebt gegeten van online marketing kan het, naast het werk dat je wel hebt, lastig zijn om je ook nog daarop te focussen. Om tijd en daarmee geld te besparen kun je er daarom voor kiezen om je online marketing uit te besteden aan echte specialisten. Net zoals klanten dat bij jou doen, wanneer ze twee linkerhanden hebben.

Meerdere bedrijven in de bouw, installatie & infrastructuur gingen je al voor om te groeien. Van ondernemingen in de zonnepanelen, isolatie, lekkages, vloerverwarming en ga zo maar door. Met onze kernwaarde de beste willen zijn, willen we de beste zijn in wat we doen. Dat is dus jou online laten groeien. Ben jij hier klaar voor?

bouw installatie infrastructuur online marketing

Brandmerck: the founders edition

Martijn Friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
postma diervoeders
SEA

Postma Diervoeders

Abe en Tineke Postma runnen samen Postma Diervoeders in Gauw. Zij leveren alle diervoeders en verzorgingsproducten voor melkvee, paarden, kleinvee en huisdieren en voorzien hun klanten van een persoonlijk en op maat gemaakt advies over de juiste voeding voor hun dieren. Tineke vertelt over de rijke geschiedenis van het bedrijf en de samenwerking met Brandmerck.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner