Bouw, installatie & infrastructuur

Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

In de bouw, installatie en de infrastructuur is altijd werk. Er worden tenslotte altijd nieuwe dingen gebouwd of dit nu huizen zijn of andere projecten het gaat altijd door. Ook installatie, denk aan zonnepanelen, maar ook de infrastructuur is altijd in ontwikkeling. Ben jij hier een echte specialist in net als wij in online marketing? Wellicht is het dan een goed idee om onze krachten te bundelen.

bouw

Goede vindbaarheid is een pré

Naast hoogtepunten in de bouw, installatie & infrastructuur kunnen minder leuke en vaak onverwachte omstandigheden zorgen voor minder opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan Corona. Voor de één was het misschien zijn brood, maar voor de ander bijna zijn dood. Als je namelijk niet goed wordt gevonden met jouw specialisme zullen de aanvragen ook minder zijn dan wanneer je dit wel bent. Dus ook voor een branche als de bouw, installatie & infrastructuur is het belangrijk om online goed gevonden te worden.

Ieder zijn specialisme

Ook wij begrijpen dat je vooral graag bezig wilt zijn met je eigen specialisme. Dat doen wij tenslotte ook het liefst. Als je geen kaas hebt gegeten van online marketing kan het, naast het werk dat je wel hebt, lastig zijn om je ook nog daarop te focussen. Om tijd en daarmee geld te besparen kun je er daarom voor kiezen om je online marketing uit te besteden aan echte specialisten. Net zoals klanten dat bij jou doen, wanneer ze twee linkerhanden hebben.

Meerdere bedrijven in de bouw, installatie & infrastructuur gingen je al voor om te groeien. Van ondernemingen in de zonnepanelen, isolatie, lekkages, vloerverwarming en ga zo maar door. Met onze kernwaarde de beste willen zijn, willen we de beste zijn in wat we doen. Dat is dus jou online laten groeien. Ben jij hier klaar voor?

bouw installatie infrastructuur online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach Wagon Company. Al jaren werken we samen om de online zichtbaarheid te vergroten en groei te realiseren. Grondlegger is Gerjan Koster. Na een kort ziekbed is Gerjan in 2022 overleden. Zijn nalatenschap leeft voort in het bedrijf dat met trots voortgezet wordt door Paulien en Winnifred.

Aan de start van zijn ondernemerschap vertelde Gerjan ons over zijn passie voor Beach Wagon Company en over zijn ervaringen met Brandmerck. We nemen je graag mee in zijn verhaal over de oorsprong en de unieke voordelen van de Beachwagon.

LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck