Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Wanneer je in de B2B branche zit krijg je al te maken met veel uitdagingen. Denk aan het genereren van kwalitatieve leads, maar ook het onderhouden van de onderlinge relatie met de wederpartij. Bij business to business speelt vooral de branding en het creëren van vertrouwen en relaties een grote rol. Zonder kwalitatieve leads, geen samenwerking. Alleen laat dit nu hetgeen zijn dat jij juist wel graag meer wil.

b2b

Goede vindbaarheid

Het bereiken van een kwalitatieve leads kan via verschillende online wegen. Denk aan een goede vindbaarheid in Google of via Social Media. Het is namelijk wel zo handig dat je als bedrijf ook in beeld komen bij potentiële klanten. Google is daarom vaak een eerste stap, maar er zijn meer B2B bedrijven en daar moet je natuurlijk wel tussenuit springen. Je moet ten eerste ervoor zorgen dat degene die opzoek is naar jouw product of dienst ook bij jou terecht komt.

Vergroot je leads

Om dat voor elkaar te krijgen komen er verschillende aspecten bij kijken. Een mooie uitstraling van een website zorgt namelijk niet meteen of alleen maar voor het meeste effect. Er kom veel meer bij kijken. Is dit nu voor jou een grote uitdaging? Laat dit dan over aan echte specialisten met de focus op resultaat.

Focus op resultaat is namelijk niet voor niets één van onze kernwaarden. Met de juiste online marketing strategie en kennis krijg jij kwalitatieve leads en kun je nog meer groeien. Je vindbaarheid zal worden vergroot en ook de naamsbekendheid van je onderneming. Benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Laten we dan een bakje koffie drinken om dit verder te ontdekken.

b2b online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach Wagon Company. Al jaren werken we samen om de online zichtbaarheid te vergroten en groei te realiseren. Grondlegger is Gerjan Koster. Na een kort ziekbed is Gerjan in 2022 overleden. Zijn nalatenschap leeft voort in het bedrijf dat met trots voortgezet wordt door Paulien en Winnifred.

Aan de start van zijn ondernemerschap vertelde Gerjan ons over zijn passie voor Beach Wagon Company en over zijn ervaringen met Brandmerck. We nemen je graag mee in zijn verhaal over de oorsprong en de unieke voordelen van de Beachwagon.

LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck