Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Wanneer je in de B2B branche zit krijg je al te maken met veel uitdagingen. Denk aan het genereren van kwalitatieve leads, maar ook het onderhouden van de onderlinge relatie met de wederpartij. Bij business to business speelt vooral de branding en het creëren van vertrouwen en relaties een grote rol. Zonder kwalitatieve leads, geen samenwerking. Alleen laat dit nu hetgeen zijn dat jij juist wel graag meer wil.

b2b

Goede vindbaarheid

Het bereiken van een kwalitatieve leads kan via verschillende online wegen. Denk aan een goede vindbaarheid in Google of via Social Media. Het is namelijk wel zo handig dat je als bedrijf ook in beeld komen bij potentiële klanten. Google is daarom vaak een eerste stap, maar er zijn meer B2B bedrijven en daar moet je natuurlijk wel tussenuit springen. Je moet ten eerste ervoor zorgen dat degene die opzoek is naar jouw product of dienst ook bij jou terecht komt.

Vergroot je leads

Om dat voor elkaar te krijgen komen er verschillende aspecten bij kijken. Een mooie uitstraling van een website zorgt namelijk niet meteen of alleen maar voor het meeste effect. Er kom veel meer bij kijken. Is dit nu voor jou een grote uitdaging? Laat dit dan over aan echte specialisten met de focus op resultaat.

Focus op resultaat is namelijk niet voor niets één van onze kernwaarden. Met de juiste online marketing strategie en kennis krijg jij kwalitatieve leads en kun je nog meer groeien. Je vindbaarheid zal worden vergroot en ook de naamsbekendheid van je onderneming. Benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Laten we dan een bakje koffie drinken om dit verder te ontdekken.

b2b online marketing

Brandmerck: the founders edition

Martijn Friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

loofy's header
SEO

Loofy’s

Werk doen waar je energie uit haalt terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzamer milieu? Dat mogen we bij Brandmerck doen dankzij onze samenwerking met de Groene Marketeers. Dit initiatief ondersteunt ondernemers die met het verkopen van hun producten en diensten de focus leggen op duurzaamheid. Online marketeers die aangesloten zijn bij de Groene Marketeers zetten vervolgens hun vakkennis in om deze lokale ondernemers te helpen in de marketing van hun bedrijf. En dat doen wij voor Loofy’s, een bedrijf in Leeuwarden dat onder de bezielende leiding van Dorien Beijk cosmeticaproducten verkoopt. In deze cosmeticalijn spelen plasticvrij, vegan en circulair de hoofdrol. Wat dat betekent en hoe Loofy’s is ontstaan, ontdek je in deze case.

LEES MEER
De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
geboortegift header
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner