Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Wanneer je in de B2B branche zit krijg je al te maken met veel uitdagingen. Denk aan het genereren van kwalitatieve leads, maar ook het onderhouden van de onderlinge relatie met de wederpartij. Bij business to business speelt vooral de branding en het creëren van vertrouwen en relaties een grote rol. Zonder kwalitatieve leads, geen samenwerking. Alleen laat dit nu hetgeen zijn dat jij juist wel graag meer wil.

b2b

Goede vindbaarheid

Het bereiken van een kwalitatieve leads kan via verschillende online wegen. Denk aan een goede vindbaarheid in Google of via Social Media. Het is namelijk wel zo handig dat je als bedrijf ook in beeld komen bij potentiële klanten. Google is daarom vaak een eerste stap, maar er zijn meer B2B bedrijven en daar moet je natuurlijk wel tussenuit springen. Je moet ten eerste ervoor zorgen dat degene die opzoek is naar jouw product of dienst ook bij jou terecht komt.

Vergroot je leads

Om dat voor elkaar te krijgen komen er verschillende aspecten bij kijken. Een mooie uitstraling van een website zorgt namelijk niet meteen of alleen maar voor het meeste effect. Er kom veel meer bij kijken. Is dit nu voor jou een grote uitdaging? Laat dit dan over aan echte specialisten met de focus op resultaat.

Focus op resultaat is namelijk niet voor niets één van onze kernwaarden. Met de juiste online marketing strategie en kennis krijg jij kwalitatieve leads en kun je nog meer groeien. Je vindbaarheid zal worden vergroot en ook de naamsbekendheid van je onderneming. Benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Laten we dan een bakje koffie drinken om dit verder te ontdekken.

b2b online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

martijn friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

bootverhuur hospes header
SEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
header vlagsma tegelwalhalla
SEOSMM

Vlagsma Tegelwalhalla

Een echt familiebedrijf met de broers Henk en Wim Vlagsma aan het roer. Dat is Vlagsma Tegelwalhalla in Bolsward. Wij spraken met Henk en Wim over hun passie voor keramische tegels en de samenwerking met Brandmerck die ongeveer twee jaar geleden begon.

LEES MEER
header multiminded
SEASEOSMM

Multiminded

Wil je je bedrijf aan de wereld kenbaar maken via het online web, dan bereik je dat met hulp van Multiminded. Medeoprichter Otto legt uit waar het bedrijf voor staat en je leest hoe de onderlinge samenwerking tussen Multiminded en Brandmerck eruit ziet.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck