Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Jouw hart gaat sneller kloppen bij alles rondom auto’s. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de autowereld en je wilt graag deze kennis en kunde delen met anderen. Er gebeurt de laatste jaren veel in de autowereld en wij helpen je graag om hier juist op in te spelen op het gebied van online marketing.

automotive

Ontwikkelingen in de autowereld

In de autowereld zitten is niet altijd even makkelijk. Met het ontstaan van de recessie in het najaar van 2008 heeft deze sector grote klappen gekregen. En natuurlijk niet te vergeten het coronavirus. Verkopen kelderen. Fabrieken zijn gesloten of draaien op halve kracht. Alleen een lichtpuntje is dat de consument wel geïnteresseerd is in een auto. Wanneer je een auto hebt ben je tenslotte toch vrijer in de dingen die je doet.

Spring er online tussenuit

Een lichtpunt in de autobranche is er dus zeker. Er liggen daarom ook veel nieuwe kansen om binnen deze branche onder de aandacht te komen. Als je werkzaam bent in de autobranche weet je dat bepaalde invloeden een groot effect kunnen hebben. Alleen hier kun je natuurlijk ook goed en slim op in spelen met de juiste online strategie en aanpak.

Met onze ervaring in de Automotive hebben wij al meerdere bedrijven geholpen met groei. Niet voor niets is één van onze kernwaarde ook focus op resultaat. Door gerichte aandacht en betrokkenheid zorgen wij voor maximaal resultaat binnen de afgesproken tijd. Ben jij klaar om te groeien?

automotive online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

beach wagon company
CasesSEASEO

Beachwagon Strollers

Jonge ouders die een oplossing zoeken om hun kinderen inclusief de nodige bagage mee op pad te nemen, vinden die bij Beachwagon Strollers, tot 2022 handelend onder de naam Beach Wagon Company. Al jaren werken we samen om de online zichtbaarheid te vergroten en groei te realiseren. Grondlegger is Gerjan Koster. Na een kort ziekbed is Gerjan in 2022 overleden. Zijn nalatenschap leeft voort in het bedrijf dat met trots voortgezet wordt door Paulien en Winnifred.

Aan de start van zijn ondernemerschap vertelde Gerjan ons over zijn passie voor Beach Wagon Company en over zijn ervaringen met Brandmerck. We nemen je graag mee in zijn verhaal over de oorsprong en de unieke voordelen van de Beachwagon.

LEES MEER
Sinnergie header
CasesSEASEO

Sinnergie Zonnepanelen

Met een stijging in het aantal zonuren en in de gasprijzen kunnen we op particulier en zakelijk gebied eigenlijk niet meer zonder zonnepanelen. Die sieren dan ook steeds meer daken in Nederland met het doel de energievoorziening te verzorgen. Sinnergie heeft een belangrijke bijdrage in duurzame oplossingen door zonnepanelen te leveren en te installeren en sinds 2019 mogen wij deze Friese onderneming tot een van onze waardevolle klanten rekenen.
Hoe het allemaal begon en wat de samenwerking Sinnergie en Brandmerck heeft gebracht, dat vind je in deze case. Houke de Vries is oprichter van Sinnergie en neemt je mee in zijn ervaringen over de samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tilt.

LEES MEER
bootverhuur hospes header
CasesSEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck