Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Jouw hart gaat sneller kloppen bij alles rondom auto’s. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de autowereld en je wilt graag deze kennis en kunde delen met anderen. Er gebeurt de laatste jaren veel in de autowereld en wij helpen je graag om hier juist op in te spelen op het gebied van online marketing.

automotive

Ontwikkelingen in de autowereld

In de autowereld zitten is niet altijd even makkelijk. Met het ontstaan van de recessie in het najaar van 2008 heeft deze sector grote klappen gekregen. En natuurlijk niet te vergeten het coronavirus. Verkopen kelderen. Fabrieken zijn gesloten of draaien op halve kracht. Alleen een lichtpuntje is dat de consument wel geïnteresseerd is in een auto. Wanneer je een auto hebt ben je tenslotte toch vrijer in de dingen die je doet.

Spring er online tussenuit

Een lichtpunt in de autobranche is er dus zeker. Er liggen daarom ook veel nieuwe kansen om binnen deze branche onder de aandacht te komen. Als je werkzaam bent in de autobranche weet je dat bepaalde invloeden een groot effect kunnen hebben. Alleen hier kun je natuurlijk ook goed en slim op in spelen met de juiste online strategie en aanpak.

Met onze ervaring in de Automotive hebben wij al meerdere bedrijven geholpen met groei. Niet voor niets is één van onze kernwaarde ook focus op resultaat. Door gerichte aandacht en betrokkenheid zorgen wij voor maximaal resultaat binnen de afgesproken tijd. Ben jij klaar om te groeien?

automotive online marketing

Brandmerck: the founders edition

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

martijn friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

bootverhuur hospes header
SEO

Bootverhuur Hospes

Kijk je bij het stijgen van de temperaturen en het toenemen van mooie lente- en zomerdagen uit naar een heerlijke vakantie op het water? Niets is mooier dan met je gezin of met vrienden de Friese wateren op te gaan en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Een middag op het water doet iets met je. Het werk en andere drukte laat je helemaal achter je en je hebt niet meer nodig dan een lekker drankje, een goed boek en het kabbelende water onder je. Selma Vos en Ids Hospes, eigenaren van het familiebedrijf Bootverhuur Hospes, doen er alles aan om dit mogelijk te maken voor hun klanten. In deze samenwerkingscase lees je hoe het koppel samen het bedrijf runt om mensen een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen. Wij van Brandmerck mogen hen ondersteunen in hun online zichtbaarheid.

LEES MEER
header vlagsma tegelwalhalla
SEOSMM

Vlagsma Tegelwalhalla

Een echt familiebedrijf met de broers Henk en Wim Vlagsma aan het roer. Dat is Vlagsma Tegelwalhalla in Bolsward. Wij spraken met Henk en Wim over hun passie voor keramische tegels en de samenwerking met Brandmerck die ongeveer twee jaar geleden begon.

LEES MEER
header multiminded
SEASEOSMM

Multiminded

Wil je je bedrijf aan de wereld kenbaar maken via het online web, dan bereik je dat met hulp van Multiminded. Medeoprichter Otto legt uit waar het bedrijf voor staat en je leest hoe de onderlinge samenwerking tussen Multiminded en Brandmerck eruit ziet.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck