Profiteer direct

    Meer dan 10 jaar ervaring
    Gemiddeld 32% meer omzet
    1.000+ tevreden opdrachtgevers

Jouw hart gaat sneller kloppen bij alles rondom auto’s. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de autowereld en je wilt graag deze kennis en kunde delen met anderen. Er gebeurt de laatste jaren veel in de autowereld en wij helpen je graag om hier juist op in te spelen op het gebied van online marketing.

automotive

Ontwikkelingen in de autowereld

In de autowereld zitten is niet altijd even makkelijk. Met het ontstaan van de recessie in het najaar van 2008 heeft deze sector grote klappen gekregen. En natuurlijk niet te vergeten het coronavirus. Verkopen kelderen. Fabrieken zijn gesloten of draaien op halve kracht. Alleen een lichtpuntje is dat de consument wel geïnteresseerd is in een auto. Wanneer je een auto hebt ben je tenslotte toch vrijer in de dingen die je doet.

Spring er online tussenuit

Een lichtpunt in de autobranche is er dus zeker. Er liggen daarom ook veel nieuwe kansen om binnen deze branche onder de aandacht te komen. Als je werkzaam bent in de autobranche weet je dat bepaalde invloeden een groot effect kunnen hebben. Alleen hier kun je natuurlijk ook goed en slim op in spelen met de juiste online strategie en aanpak.

Met onze ervaring in de Automotive hebben wij al meerdere bedrijven geholpen met groei. Niet voor niets is één van onze kernwaarde ook focus op resultaat. Door gerichte aandacht en betrokkenheid zorgen wij voor maximaal resultaat binnen de afgesproken tijd. Ben jij klaar om te groeien?

automotive online marketing

Brandmerck: the founders edition

Martijn Friederich

Martijn Friederich

FOUNDER

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

FOUNDER

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

FOUNDER

Bekijk ook deze Samenwerkigen!

loofy's header
SEO

Loofy’s

Werk doen waar je energie uit haalt terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan een duurzamer milieu? Dat mogen we bij Brandmerck doen dankzij onze samenwerking met de Groene Marketeers. Dit initiatief ondersteunt ondernemers die met het verkopen van hun producten en diensten de focus leggen op duurzaamheid. Online marketeers die aangesloten zijn bij de Groene Marketeers zetten vervolgens hun vakkennis in om deze lokale ondernemers te helpen in de marketing van hun bedrijf. En dat doen wij voor Loofy’s, een bedrijf in Leeuwarden dat onder de bezielende leiding van Dorien Beijk cosmeticaproducten verkoopt. In deze cosmeticalijn spelen plasticvrij, vegan en circulair de hoofdrol. Wat dat betekent en hoe Loofy’s is ontstaan, ontdek je in deze case.

LEES MEER
De samenwerking tussen Brandmerck en PyraSied
SEA

PyraSied

PyraSied ‘Xtreme Acrylic’ is een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen. Dankzij een gigantische voorraad aan (gerecycled) acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, hebben ze voor ieder type project het juiste materiaal liggen. Wij zijn in gesprek gegaan met de marketeer van PyraSied, Monique Reitsma, om meer te weten te komen over deze succesvolle samenwerking.

LEES MEER
geboortegift header
SEASEO

Geboortegift

Rick en Elise Deneer, beiden zesendertig jaar jong, runnen met z’n tweeën Geboortegift B.V., waarbij de taken goed verdeeld zijn. Rick heeft het zakelijk inzicht en Elise de creatieve geest. Samen hebben ze van een zolderkamerfirma een succesvolle webwinkel in kraampakketten, luiertaarten en baby cadeaus weten te maken.

LEES MEER
brandmerck

Brandende vragen? Neem contact op.

Of bel: 085-5800317

Wij werken met de besten

google partner