Spacer

Je hebt een restaurant dat net helemaal verbouwd is. Of een reclamebureau met een hypermodern kantoor, inclusief voetbaltafel. Een luxe bakkerij? Er is geen enkel bedrijf met een fysieke locatie dat zich niet leent voor Google Business View. Van horeca tot financiële dienstverlening. Jij bent trots op je zaak en dat wil je maar al te graag delen met de rest van de wereld. Of in ieder geval met jouw potentiële opdrachtgevers, toch? Google Business View geeft jou de mogelijkheid om op te vallen tussen al die andere bedrijven.

Een virtuele tour door jouw bedrijf met Google Business View

Er komt een professionele Google fotograaf bij jou langs om een aantal 360 graden panoramafoto’s te maken in zeer hoge kwaliteit. Daarbij kun je in overleg kiezen voor een ruimtelijk beeld, zonder personen in het beeld, maar juist de sfeer en beleving op de werkvloer komen goed terug op een foto als er iets gebeurt. Als je wilt worden gezichten en privacygevoelige informatie vakkundig geblurred en daarnaast is in overleg er heel veel mogelijk. De foto’s worden door de gecertificeerde fotograaf aan elkaar geplakt zodat de virtuele tour ontstaat. Vaak al binnen een paar werkdagen klaar om eenvoudig te implementeren op je website. De foto’s kun je daarnaast heel goed los gebruiken op social media of drukwerk.

Online vindbaarheid

Deze dienst wordt gestuurd door onze vrienden van Google en maakt het dus mogelijk om virtueel rond te lopen in jouw bedrijfspand. Omdat het van Google is, vinden zij het dus maar al te leuk wanneer jij gebruikt maakt van hun diensten. Je wordt dan ook beloond; een betere online vindbaarheid in de Google zoekmachine en Google Maps. Gegarandeerd meer bezoekers op je website met alle positieve gevolgen van dien.

Wat voor onderneming je ook runt, je hebt te maken met openingstijden. En dus ook momenten waarop potentiële klanten niet even bij jou naar binnen kunnen wandelen. Voor die tijden is er dus Google Business View. Deze virtuele tour door jouw bedrijf zorgt ervoor dat je 24/7 open bent. Kan net het kleine verschil maken waarom die ene klant voor jou kiest in plaats van voor de concurrentie, want jij springt er tussenuit en geeft ze een uniek kijkje in jouw keuken.

Doen!

De eenmalige investering die Business View kost, verdien je daarmee dubbel en dwars terug. Ook zit je niet vast aan een abonnement of onverwachte extra kosten. Een enkele factuur om jouw concurrentie te slim af te zijn. Zet dat stapje extra in jouw online marketing en profiteer van alle voordelen die Google Business View jouw onderneming biedt. Ga ervoor!


footer Brandmerck online marketing
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!