Stageplek: Online Marketeer

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

We zijn op zoek naar een verantwoordelijke stagiair(e) die ons uit kan dagen. Ben je gemotiveerd en heb jij interesse in online marketing? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou.

Over deze stageplek

 • Online Marketeer
 • MBO of HBO-opleiding
 • 32-40 uur
 • Bolsward

Wat zoeken wij?

Door de snelle groei zijn we op zoek naar een stagiaire met gevoel voor taal, beeld en de online wereld. Als stagiair online marketing zal je actief meewerken, meedenken en bijdragen aan o.a. het optimaliseren van de websites van onze klanten. Het maken van posts voor Social Media en het schrijven van blogs. Daarnaast help je mee met andere B2B werkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een aanpakker die zelfstandig kan werken maar die ook in een team zijn of haar plek weet te vinden. Je past je makkelijk aan en werkt resultaatgericht. Je hebt een oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Hoe ziet je stagedag eruit?

Tussen 08:00 en 09:00 uur stap je het kantoor van Brandmerck binnen, begroet je de collega’s die al aanwezig zijn op de begande grond ende 1ste verdieping. Daar maak je de eerste stop bij het koffiezetapparaat of de waterkoker. Vervolgens start je je laptop, behandel je de nieuwe mails en open je Teamleader om te kijken wat erin je agenda staat. Hier ga je enthousiast mee aan de slag. Van het ontwikkelen van een nieuwe posts voor Instagram, het ontwerpen van een nieuwe Pin op Pinterest tot het schrijven van een blog. Voordat je het weet is het alweer 12:15 uur, tijd voor een welverdiende lunch. Compleet verzorgd door Brandmerck, is dat even handig!

Na de lunch start je met de weekly van Team Social. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de bijzonderheden van alle lopende projecten. Daarna heb je de meeting met het projectteam voor breiwinkeltje.nl. Hiervoor zijn jullie samen verantwoordelijk om dit tot een succes te maken. Jullie delen alle bevinden met de SEO specialist die jullie begeleid bij het project. Met een duidelijk presentatie delen jullie de resultaten en planning voor de komende week. Na het gesprek verwerk je alle actiepunten en zit jouw dag er op. 

Herken jij je in onderstaande?

 • Je volgt een mbo-of hbo-opleiding;
 • Je hebt gevoel voor taal;
 • Je kan goed zelfstandig werken;
 • Je geniet van winnen;
 • Je bent leergierig;
 • Je bent georganiseerd en hebt oog voor details;

"Bij Brandmerck heb ik de kans gehad om alles te leren over online marketing. Ik mocht een SEO Specialist ondersteunen en heb de kans gehad om aan mijn eigen project te werken. Wat een geweldige tijd!"

Gerrit Runia,
Oud-stagiair Online Marketing bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Een stageplaats waarin je veel praktijkervaring kunt opdoen;
 • De kans om alles te leren over online marketing;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijkse coachingsgesprekken
 • Uitdagende projecten
 • Gratis verse lunch
 • Professionele stoelmassage
 • Leuk en zeer gemotiveerde collega’s

Spreekt je dit aan?

Stuur een email naar [email protected] met je motivatie en CV.

Bekijk ook deze vacatures

Stage online marketing
Vacatures

Stagiair(e) Junior Online Marketeer @ Brandmerck & Okkinga

Voor onze Online Marketing afdeling zoeken wij een gedreven MBO of HBO Stagiair(e) met een brede interesse voor Online Marketing. Ambitie is de rode draad die door alles heen loopt ...
LEES MEER
Vacatures

Financieel Administrateur @Brandmerck Okkinga

Ter versterking van ons team zoeken wij een financieel administrateur. Ben jij een held met cijfers, heb je een hekel aan losse eindjes en krijg je energie van mensen om ...
LEES MEER
Stage online marketing
Vacatures

Vacature Contentmarketeer @Brandmerck

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck