Spacer

Magento SEO

SEO voor jouw Magento webshop? Neem contact met ons op!

SEO voor Magento

Door middel van SEO voor Magento, één van de meestgebruikte systemen voor online webwinkels, wordt jouw webshop beter zichtbaar in Google. Een hogere positie in de grootste zoekmachine ter wereld levert vanzelfsprekend meer bezoekers en meer omzet op. Blijf niet achter en pas ook de juiste SEO toe voor jouw Magento webshop. Onze SEO specialisten helpen je daarbij met advies, strategie en uitvoering, alles in samenspraak met jou. Voor de beste online resultaten is Brandmerck jouw partner.

3

Magento SEO uitbesteden

Als trotse eigenaar van een Magento webshop heb je het natuurlijk druk met de inkoop van je producten, voorraadbeheer en uiteraard een stukje marketing om de verkoopcijfers zo hoog mogelijk te laten oplopen. Wanneer je daarnaast ook een fysieke winkel hebt, iets wat niet ongebruikelijk is, komen de bijbehorende zaken daarvan ook nog op je bordje. Logischerwijs heb je weinig of geen tijd om uit te vogelen hoe je de SEO voor Magento het beste kan inrichten om jouw webshop zo goed mogelijk zichtbaar kan laten zijn op Google. Iets dat toch wel erg handig is, wil je een succesvolle webwinkel beheren.

SEO Magento specialist

Laten wij nou toevallig specialisten in huis hebben die wél kaas gegeten hebben van het optimaliseren van een Magento webshop. Samen met jou bepalen we de juiste strategie en voorzien we je van een stukje persoonlijk advies. Want iedere webwinkel is anders en vraagt een andere aanpak. Natuurlijk is er een aantal handvatten waar we ons aan vasthouden, maar we durven ook buiten de gebaande paden te denken en te doen. Daarom zijn wij de beste als het gaat om Magento SEO.

Wij zorgen voor de juiste zoekwoorden op de categoriepagina’s, overeenkomende afbeeldingen en een geoptimaliseerde techniek aan de achterkant van de webshop, zodat deze aan de voorkant zo goed mogelijk converteert.

Magento SEO

Klinkt dit bekend? Je wil…

  • Een grotere naamsbekendheid
  • Perfecte SEO voor Magento
  • Betere online vindbaarheid van jouw webshop
  • Gratis meer klanten bereiken via Google
  • Een hogere online omzet draaien

Waar wacht je nog op? Voor de beste Magento SEO en/of een online strategie zijn wij de partij die je zoekt. Kom vrijblijvend een mok koffie drinken en brainstorm erop los. Zo vinden we samen uit wat voor jou de beste oplossing is om beter vindbaar te worden en je online omzet naar grote hoogtes te stuwen. Interesse? Neem gewoon even contact met ons op en maak een afspraak!

Magento 2.0

Oja, sinds kort is Magento 2.0 gelanceerd. Ook voor de nieuwe versie van dit veelgebruikte systeem hebben we de juiste kennis al in huis. Want als jij met de tijd meegaat, wie zijn wij dan om dat niet te doen?

Ook SEO voor jouw Magento webshop?

Stuur ons een bericht.

Wij bespreken graag en geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor SEO in Magento.

3

Search Engine Optimalization projecten

Horecagoedkoop.nl

Het uitgangspunt hierbij is altijd geweest: met minimale middelen een maximaal resultaat bereiken. Welk publiek spreek je aan, waar zoekt de doelgroep op in de zoekmachines en hoe komen we ‘bovenaan’ het online aanbod voor onze doelgroep.

Ivory Studio

Brandmerck helpt ons om onze online vindbaarheid te vergroten. In amper vijf maanden tijd is onze zichtbaarheid in Google verhoogd met ruim 60%. We zijn erg onder de indruk met de resultaten tot dusver en kijken uit naar nog meer bereik en conversie.

Jennifer Wichers

Door middel van diverse brainstormsessies zijn we tot een goed eindproduct gekomen. Voor Brandmerck is de website pas het begin. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) toe te passen krijg ik relevante bezoekers vanuit Google op mijn website.

zoekmachine optimalisatie seo sneek
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!