Spacer

Jennifer Wichers

Jennifer Wichers is topjudoka en ondernemer. Ze heeft een eigen programma samengesteld, Judo Your Business. Het laat zien hoe judo inzetbaar is om het ondernemende gedrag van een individu te ondersteunen en inspireren. Judo op strategisch niveau, dus echt als metafoor. Maar ook heel concreet: judopakken aan en ervaren! Daarnaast geeft ze judo clinics en heeft ze een webshop in judopakken om het draagvlak voor judo te vergroten.

3

De juiste uitstraling en zichtbaarheid

‘Zelf ben ik een judoka die op hoog niveau judoot. Ik vind het belangrijk om als topsporter online zichtbaar te zijn vooral als je hiernaast ook andere ondernemingen opstart zoals ik doe met Judo Your Business. Echter zie ik mijn topsportcarrière ook als een onderneming, elke dag streef je naar een hoger rendement met als einddoel die gouden medaille. Maar door veel te trainen en er daarnaast nog te werken om toch uiteindelijk rond te komen heb je echter niet veel tijd over. Ik ben heel dankbaar en blij dat Martijn mij de helpende hand bood en besloot dat Brandmerck mijn sponsor werd. Dit gaf mij de ruimte waardoor ik mij kon richten op mijn prioriteiten.’

Jenniferwichers.nl 2.0

‘Brandmerck heeft mijn oude website omgetoverd tot een veel mooiere, functionelere en veel zichtbaardere website. Jenniferwichers.nl 2.0, eentje die meer bij mij past, meer kleur heeft en een open uitstraling. Toen we daarmee aan de slag gingen kwam ik erachter dat ze ontzettend veel expertise hebben en daar waar nodig andere experts inschakelen om een uiteindelijk een topresultaat te leveren!’

Brainstormsessies

‘Super fijn dat Brandmerck mij de hulp bood waar ik naar opzoek was! Ze hebben aandachtig geluisterd waar mijn behoefte lag. Martijn en Erwin zijn beiden erg enthousiast en positief. Ze hebben mij goed geholpen met het uitdenken van nieuwe mogelijkheden met betrekking tot de website. Door middel van diverse brainstormsessies zijn we tot een goed eindproduct gekomen. Voor Brandmerck is de website pas het begin. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) toe te passen krijg ik relevante bezoekers op mijn website. Ondanks hun drukke agenda blijven ze actief en nauw betrokken bij het proces.

Ik ben trots dat ik Brandmerck als mijn sponsor mag noemen!’

3

Andere interessante cases

Lifestyle Consultancy

Na menig bedrijf online te hebben gescreend bleef Brandmerck met op het netvlies zitten. Dit bedrijf viel me op door een frisse en prikkelende website. Dit spreekt mij aan, hier wil ik meer van weten. Een afspraak was zo gemaakt.

Horecagoedkoop

Het uitgangspunt hierbij is altijd geweest: met minimale middelen een maximaal resultaat bereiken. Welk publiek spreek je aan, waar zoekt de doelgroep op in de zoekmachines en hoe komen we ‘bovenaan’ het online aanbod voor onze doelgroep.

Ivory Studio

Brandmerck helpt ons om onze online vindbaarheid te vergroten. In amper vijf maanden tijd is onze zichtbaarheid in Google verhoogd met ruim 60%. We zijn erg onder de indruk met de resultaten tot dusver en kijken uit naar nog meer bereik en conversie.

zoekmachine optimalisatie seo sneek
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!