Spacer

Ivory Studio

Ivory Studio is dé tool voor het maken, delen en meten van interactieve- en gepersonaliseerde video.

3

Een interactieve video in een handomdraai

‘Met onze software helpen wij filmmakers en marketingbureaus om op een eenvoudige manier films interactief te maken. Bij interactieve video kiest de kijker zelf wat hij wil zien door in de video op interactieve elementen te klikken. De video past zich automatisch aan op de kijker en wordt hierdoor velen malen relevanter. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide analytics dashboard ontwikkeld die gebruikers in staat stelt om gepubliceerde video’s volledig door te meten op klik- en kijkgedrag. Wij zijn inmiddels zo ver dat wij koppelingen aanbieden met onder andere Google Analytics en CRM systemen. Zo leer je de doelgroep steeds beter kennen en kun je op een hele aantrekkelijke manier klantprofielen verrijken.’

Optimale zichtbaarheid

‘Brandmerck helpt ons om onze online vindbaarheid te vergroten. In amper vijf maanden tijd is onze zichtbaarheid in Google verhoogd met ruim 60%. We zijn erg onder de indruk met de resultaten tot dusver en kijken uit naar nog meer bereik en conversie in 2017. Met Brandmerck als onze vaste SEO partner moet dat wel lukken!’

3

Andere interessante cases

Lifestyle Consultancy

Na menig bedrijf online te hebben gescreend bleef Brandmerck met op het netvlies zitten. Dit bedrijf viel me op door een frisse en prikkelende website. Dit spreekt mij aan, hier wil ik meer van weten. Een afspraak was zo gemaakt.

Horecagoedkoop

Het uitgangspunt hierbij is altijd geweest: met minimale middelen een maximaal resultaat bereiken. Welk publiek spreek je aan, waar zoekt de doelgroep op in de zoekmachines en hoe komen we ‘bovenaan’ het online aanbod voor onze doelgroep.

Jennifer Wichers

Door middel van diverse brainstormsessies zijn we tot een goed eindproduct gekomen. Voor Brandmerck is de website pas het begin. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) toe te passen krijg ik relevante bezoekers vanuit Google op mijn website.

zoekmachine optimalisatie seo sneek
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!