Spacer


Google Business View geeft een extra dimensie aan jouw website.

Misschien heb je het wel eens gezien; een virtuele rondleiding door een bedrijfspand. Door middel van een aantal aan elkaar geplakte 360 graden foto’s creëer je een interactieve beleving voor je bezoeker. En het geeft een boost aan je online vindbaarheid. Nieuwsgierig?

3

Google Street View voor bedrijven

Google Business View is in feite een vorm van het welbekende Google Street View. De beeldvullende HDR 360° panorama’s worden aan elkaar geplakt, waardoor een interactieve tour ontstaat. De tour wordt gekoppeld aan het echte Street View en wordt toegevoegd aan de Google zoekresultaten. Wanneer potentiële klanten online zoeken naar bedrijven in jouw branche, wordt de virtuele tour zichtbaar. Zo krijgen zij een uniek voorproefje van de plek waar het allemaal gebeurt. Het implementeren van Google Business View zorgt vaak voor een flinke stijging in de Google zoekresultaten en daarmee voor meer potentiële klanten op jouw website.

Hoe werkt dat?

De foto’s worden gemaakt door onze gecertificeerde Google fotograaf. Kortweg houdt dat in dat niet alleen hijzelf, maar ook papa Google van mening is dat de fotograaf verstand van zaken heeft en daar ook naar handelt. Na het schieten van de foto’s bewerkt hij het materiaal tot een virtuele tour, die hij vervolgens publiceert in de Google zoekresultaten en in Google Maps. Omdat jij Google van nieuwe informatie voorziet, hosten zij jouw tour helemaal gratis. Daarnaast krijg jij de link om het inkijkje te plaatsen op Facebook én de HTML-code om de tour ook op je website in te sluiten. En je hoeft niet bang te zijn dat je hoofd over het hele web te zien is; wij zorgen voor privacybescherming door het vervagen van gezichten en andere gevoelige informatie.

Eenmalige investering

Omdat het maken en implementeren van Google Business View slechts één keer nodig is, krijg je ook maar één factuur. Het maken en bewerken van de foto’s, het implementeren in Google, alles voor één vaste prijs. Je zit dus niet vast aan een abonnement en je krijgt niet te maken met onverwachte kosten. Het is een eenmalige investering die zichzelf snel terugverdient.

Iets voor jou?

Wacht niet tot al je concurrenten een virtuele tour van 360° panoramafoto’s hebben, maar wees ze juist een stap voor door nu op de virtuele trein te stappen. Samen met jou bepalen we het te volgen traject en op welke stations we stoppen en welke we overslaan. Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvende kop koffie te drinken met één van onze specialisten en natuurlijk de fotograaf.

Google Business View contactformulier

Ik wil meer vrijblijvende informatie over...


 

Google Business View contactformulier

Ik wil meer vrijblijvende informatie over...


 

3