Spacer

Goedkoopinrichten.nl

Goedkoopinrichten.nl heeft een ruim assortiment in nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Daarnaast biedt het bedrijf een totaalconcept aan qua projectinrichting, zodat er in het geheel aan meubilair, raamdecoraties en vloeren voorzien kan worden. Hanneke Kornblum, online marketeer voor het bedrijf, legt uit hoe het allemaal begon.

3
team goedkoopinrichten

Van webshop in kantoormeubilair naar projectinrichter; de start

Wat anno 2019 is uitgegroeid tot een projectinrichter in de breedste zin van het woord, begon in 2004 als een bedrijf in tweedehands kantoormeubelen en computers. Er werden grote partijen ingekocht vanuit bedrijfsfaillissementen. Toen in 2008 de crisis uitbrak, maakte het bedrijf een flinke groeispurt waarbij het mes aan twee kanten sneed, want aan de ene kant gingen veel bedrijven failliet en aan de andere kant deden diverse bedrijven en overheden het toch wat zuiniger aan, waardoor er sneller voor tweedehands gekozen werd.

Hanneke: “Wat óók gedaan werd was oude kantoormeubelen weer refurbishen. Bijvoorbeeld een onderstel van een Ahrend bureau werd opnieuw gecoat of gespoten waarna er een nieuw bureaublad op gemonteerd werd. Op deze manier ontstonden er bureaus die vrijwel nieuw waren. Dat liep zo goed, dat ze een eigen lijn kregen met een hele mooie prijs-kwaliteitverhouding. Dit was eigenlijk de start waarmee ze ook groot zijn geworden.”

Naast gebruikt en refurbished materiaal ook nieuw meubilair

Vanaf 2015 heeft het bedrijf een change doorgemaakt, zoals Hanneke het mooi verwoordt: “Van helemaal gebruikt en refurbished verkopen we nu ook veel nieuw. Dat heeft enerzijds te maken met het feit dat we niet volledig kunnen voldoen aan de vraag en anderzijds met het feit dat er qua prijsstelling niet zo’n heel groot verschil meer is tussen nieuw en refurbished.”

Hoewel het economisch weer veel beter gaat, wordt Goedkoopinrichten.nl in het kader van duurzaamheid zo nu en dan nog benaderd met de vraag naar tweedehands en refurbished kantoormeubilair. Als het om grote aantallen gaat, wordt er gezocht naar een partij die dat kan leveren. Maar bij kleine aantallen wordt er gekeken naar de mogelijkheid om nieuw meubilair te leveren. Hanneke voegt hieraan toe dat veel nieuwe kantoormeubelen voor een deel ook gerecycled materiaal bevatten: “In het geval van bureaustoelen of onderdelen daarvan is er vaak sprake van gebruikt materiaal wat erin verwerkt zit en daar letten we absoluut op!”

De klantenkring bevindt zich niet alleen in Nederland. Ook veel Belgische ondernemers vinden hun weg naar het bedrijf.

gebruikt refurbished nieuw kantoormeubilair

De volledige projectinrichting van A tot Z

Hoewel iedereen uiteraard bij Goedkoopinrichten.nl terecht kan, mikt het bedrijf voornamelijk op de grotere bedrijven waar een totaalconcept aan geleverd kan worden. Want naast kantoormeubilair kan men bij het bedrijf ook terecht voor projectstoffering in de vorm van lamellen en gordijnen, maar ook voor tapijttegels en pvc vloeren. Hanneke: “Op deze manier is het mogelijk om de klant te ontlasten en de volledige projectinrichting van A tot Z te verzorgen.”

“Het bedrijf is innovatief, vernieuwend en staat open voor veranderingen”

Het bedrijf is zowel fysiek als digitaal benaderbaar. Hanneke: “Je kunt gewoon langskomen en de showroom in Zaandam bezoeken of telefonisch contact opnemen en dan krijg je een van onze adviseurs aan de telefoon. Maar je kunt ook direct een offerte aanvragen via de webshop. Die is nu nog behoorlijk ingericht op producten, omdat we op die manier altijd onze verkoop hebben gedaan. Maar we streven ernaar om dat veel meer in te richten op advisering van waaruit we de klant dan hier ontvangen.”

Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen vijftien jaar mag het duidelijk zijn dat de projectinrichter uit Zaandam niet één bepaalde koers vaart en daar dan niet meer van afwijkt. Het bedrijf is innovatief, vernieuwend en staat open voor veranderingen. Volgens Hanneke is die houding een van de pluspunten die het bedrijf sterk maken.

Samenwerking Goedkoopinrichten.nl Brandmerck

Goedkoopinrichten.nl en Brandmerck

In 2017 kwam Brandmerck in beeld. “Ik doe de online marketing en omdat daar een heleboel facetten bij horen, red ik dat niet in mijn eentje.”, aldus Hanneke: “Wij laten onze website bouwen en ontwikkelen door een partij die goede ervaringen met Brandmerck heeft en zodoende zijn we met hen in contact gekomen. We hebben toen in eerste instantie besloten om Google Ads aan hen uit te besteden; een half jaar later gevolgd door de SEO (zoekmachine optimalisatie), omdat ik daar ook gewoon niet aan toekom.”

“Ze (Brandmerck) beschikken over specialistische kennis en in plaats van met hagel te schieten, schieten ze doelgericht waardoor wij ons budget heel efficiënt kunnen inzetten”

Hanneke ziet de vruchten van deze stap en merkt dat de inspanningen vanuit Brandmerck daadwerkelijk klandizie oplevert, maar benadrukt daarbij dat het in de samenwerking heel belangrijk is dat de onderlinge contacten goed zijn. Het vraagt in haar beleving over en weer veel communicatie om tot een goed resultaat te komen.

Hanneke: “Ze zijn anderhalf jaar geleden begonnen en wat ik heel goed vind, is dat zij zich binnen Ads (AdWords) heel erg richten op de doelgroep. Ze beschikken daarin duidelijk over specialistische kennis en in plaats van met hagel te schieten, schieten ze doelgericht waardoor wij ons budget heel efficiënt kunnen inzetten. En in deze materie is Brandmerck duidelijk van toegevoegde waarde.”

Ook een online succesverhaal zoals Goedkoopinrichten.nl?

Stuur ons gerust een bericht.

3

Andere interessante cases

Shirtsenzo

Shirtsenzo

Enzo Pepe: een voormalig jeugdvoetballer van Ajax dat zich, samen met zijn vrouw Soraya, tot succesvolle ondernemers hebben ontwikkeld. Ontdek zijn verhaal…

Lees meer
ADD Coaching

ADD Coaching

Ooit gehoord van ADD, het stille zusje van ADHD? In dit gepassioneerde interview legt Margo alles voor je uit. Van het ontstaan van ADD Coaching tot de invloed van Brandmerck…

Lees meer
Schilderij Bestellen

Schilderij Bestellen

Op zoek naar een schilderij? Dan zul je steeds vaker Schilderijbestellen.nl in Google voorbij zien komen. Eigenaresse Amber Sardine vertelt je het succesverhaal…

Lees meer

footer Brandmerck online marketing
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!