Financieel Administrateur @Brandmerck Okkinga

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Ter versterking van ons team zoeken wij een financieel administrateur. Ben jij een held met cijfers, heb je een hekel aan losse eindjes en krijg je energie van mensen om je heen? Dan hebben wij een mooie werkplek voor je gereserveerd!

Wat kan je van Brandmerck Okkinga verwachten?

Je wordt onderdeel van een gedreven team dat altijd gaat voor het beste resultaat. Geen werkdag is hetzelfde met 40 collega’s en meer dan 200 klanten. Dit vereist een gedegen financiële administratie waar jij het overzicht over hebt en houdt. Je verdient een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werktijden zijn flexibel en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Brandmerck en Okkinga Communicatie hebben de krachten gebundeld en daarmee zijn we het meest toonaangevende Online Marketing en Communicatiebureau van de regio met volop ambities.

Verantwoordelijkheden:

 • Boekhouding: Verwerken van dagelijkse financiën, inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankafschriften en mutaties.  Zorgdragen voor een nauwkeurige boekhouding zodat er overzicht en inzicht is.
 • Facturatie en debiteurenbeheer: Opstellen, controleren en versturen van verkoopfacturen aan klanten. Beheren van de debiteurenadministratie, inclusief het opvolgen van openstaande facturen en het verstrekken van betalingsherinneringen.
 • Bankzaken: Het houden van overzicht in liquiditeit en regelen van financiële transacties.
 • Beslastingaangiften: Voorbereiden en indienen van aangiften omzetbelasting. Zorgdragen voor naleving van belastingvoorschriften en het bijhouden van relevante documentatie.
 • Rapportage: Assisteren bij het opstellen van financiële rapportages, inclusief maandelijkse, kwartaal- en jaarlijkse overzichten. Verstrekken van financiële gegevens en analyses aan het managementteam en controller.
 • Administratieve ondersteuning: Ondersteunen van andere afdelingen bij administratieve taken.

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt een diploma op het gebied van financiën of boekhouden op zak;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie bij een MKB Bedrijf of accountantskantoor;
 • Je voelt je thuis achter een computer en kan goed overweg met Microsoft Office en heb affiniteit met diverse boekhoudpakketten;
 • Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving op het gebied van financiën en belastingen;
 • Je kan goed omgaan met de hectiek van een Online Marketing & Communicatiebureau. Geen werkdag is hetzelfde.

Spreekt je dit aan?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Wat zoeken we:

De ideale combinatie van een goed gevoel voor cijfers én mensen. Iemand die nauwkeurig werkt en oog heeft voor detail. Je hebt ervaring in de zakelijke dienstverlening en bent vertrouwd met veelgebruikte boekhoudsystemen. Als financieel administrateur heb je goede communicatieve vaardigheden, je rapporteert aan de directie en bent het aanspreekpunt voor collega’s als het gaat om administratie. Je werkt gestructureerd maar je kan ook schakelen en prioriteiten te stellen wanneer er belangrijke zaken tussendoor komen. Je kijkt kritisch naar werkprocessen en komt met suggesties om deze werkprocessen te verbeteren en te implementeren.

Bekijk ook deze vacatures

Stage online marketing
Vacatures

Stagiair(e) Junior Online Marketeer @ Brandmerck & Okkinga

Voor onze Online Marketing afdeling zoeken wij een gedreven MBO of HBO Stagiair(e) met een brede interesse voor Online Marketing. Ambitie is de rode draad die door alles heen loopt ...
LEES MEER
Stage online marketing
Vacatures

Vacature Contentmarketeer @Brandmerck

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? ...
LEES MEER
Ads specialist
Vacatures

Vacature: Google Ads-specialist

Wij zijn op zoek naar een Google Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Google Ads campagnes? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. ...
LEES MEER

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Ons Vackmanschap

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing (SMM)

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing (CM)

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Wij werken met de besten

google partner logo 2022 brandmerck